News / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE / ΤΕΧΝΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Reality show «Μία νύχτα με φαντάσματα»!

Ένα νέο reality show στην τηλεόραση, προερχόμενο από την Ινδία, θα ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα των παραφυσικών φαινομένων και ιδιαίτερα των φαντασμάτων.

Προβάλλεται από την περασμένη Παρασκευή (24 Σεπτεμβρίου) στην τηλεόραση του MTV, υπεύθυνη εταιρείας παραγωγής είναι η Miditech και το παιχνίδι ονομάζεται Girls Night Out.

Οι παίκτριες του συγκεκρικέμου reality show είναι νεαρές γυναίκες και θα τοποθετούνται για ένα βράδι σε ένα στοιχειωμένο μέρος προκειμένου να εξερευνήσουν και να καταγράψουν τυχόν παραφυσική δραστηριότητα!

«Χωρίς κινητά τηλέφωνα, με την απουσία προσωπικού της εταιρείας παραγωγής και γενικά χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο -παρά μόνο με την παρουσία καμερών παρακολούθησης- η κάθε παίκτρια θα βρεθεί αντιμέτωπη με διάφορες προκλήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας», εξηγεί ο υπεύθυνος της παραγωγής, VJ Rannvijay.

Σύμφωνα με τις επιδόσεις τους, ένα κορίτσι θα επιλέγεται κάθε φορά ως η λιγότερο θαραλλέρα -ή αν προτιμάτε, ως η πιο φοβητσιάρα!- και θα αποχωρεί από το παιχνίδι.

Για να γίνει το show πιο επιστημονικά αποδεκτό και πειστικό από τους τηλεθεατές, προσλήφθηκαν δύο ερευνητές από τον Οργανισμό Παραφυσικών Φαινομένων της Ινδίας, οι Gaurav Tiwari και Akanksha Kaushik. «Οι δύο ερευνητές θα προσπαθούν να αναλύουν και να εξηγούν τις διάφορες καταστάσεις στο παιχνίδι και θα δίνουν, επίσης, πληροφορίες στις παίκτριες από την ιστορία του στοιχειωμένου μέρους», είπε ο Niret Alva, υπεύθυνος επικοινωνίας της Miditech.

Οι ερευνητές, ακόμη, θα προμηθεύουν τις παίκτριες με τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως θερμογράφοι, ανιχνευτές κινήσεων, κάμερες με νυχτερινή όραση, κ.τ.λ. και λογισμικό κατάλληλο για ανάλυση τυχόν παραφυσικής δραστηριότητας.

«Σκοπός του show δεν είναι να αποδείξει αν υπάρχουν ή όχι φαντάσματα, αλλά να δώσει στις συμμετέχοντες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε καταστάσεις φόβου, έντασης και τρόμου», είπε ο Niret.

(Πηγή)

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*