News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ο μεγαλύτερος fan του «Ε.Τ.» στον κόσμο!

Πρόκειται αναμφίβολα για τον μεγαλύτερο θαυμαστή του κινηματογραφικού εξωγήινου Ε.Τ. στον κόσμο!

Ο λόγος για τον Nick Gjoka από τις Η.Π.Α. ο οποίος από το 1982 (όταν κυκλοφόρησε και πρωτοείδε την ταινία του Steven Spielberg «Ε.Τ. ο εξωγήινος» στην ηλικία των τεσσάρων ετών) έγινε αμέσως «φανατικός» θαυμαστής του κινηματογραφικού ήρωα.

Δεν θυμάται, βέβαια, πολλά από εκείνη την ημέρα, αλλά θυμάται όταν πρωτοάνοιξε το πρώτο του δώρο που ήταν μία κούκλα του Ε.Τ. Από τότε, άρχισε να συλλέγει οτιδήποτε είχε σχέση με τον Ε.Τ.: κούκλες, αφίσες, ποτήρια, μπλούζες, διακοσμητικά, κ.τ.λ.

Ζητούσε επίμονα από τους γονείς του να του αγοράζουν ό,τι έβλεπε στις βιτρίνες των καταστημάτων και είχε σχέση με τον αγαπημένο του εξωγήινο δημιουργώντας έτσι σιγά σιγά μία μεγάλη συλλογή.

Σήμερα, ο 22χρονος Nick ψάχνει καθημερινά στο eBay για νέα προϊόντα που αναφέρονται στον Ε.Τ. και, φυσικά, όταν βρει κάτι το αγοράζει αμέσως! Στο πάθος του αυτό συνεισφέρουν οι γονείς και οι φίλοι του οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να τον βοηθήσουν στη μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο συλλογή του!

Πριν λίγα χρόνια, μάλιστα, ο Nick επισκέφθηκε τα στούντιο της Universal, της εταιρείας παραγωγής της ταινίας, και αγόρασε αντικείμενα με τον Ε.Τ. αξίας 300 δολαρίων. Όπως καταλαβαίνετε, η συλλογή του Nick μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς!

(Πηγή)

Αν τυχόν έχετε στην κατοχή σας οτιδήποτε που μπορεί να έχει σχέση με τον Ε.Τ. και δεν το θέλετε, ξέρετε νομίζω που πρέπει να απευθυνθείτε…!

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*