News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κατηγορεί τους εξωγήινους για το θάνατο των ζώων του!

Ένας αγρότης από τον Καναδά έχει χάσει τα τελευταία 10 χρόνια περισσότερες από 250 αγελάδες. Όταν, όμως, κατηγορήθηκε από τη δικαιοσύνη ότι ευθύνεται ο ίδιος για το θάνατό τους επειδή δεν τις φρόντισε κατάλληλα, ανταπάντησε και έριξε το φταίξιμο στους… εξωγήινους!

Ο Werner Bock έχει δημοσιεύσει μία πληθώρα από videos στο Youtube τα τελευταία χρόνια παρουσιάζοντας φωτογραφίες και videos από τα ταλαιπωρημένα και κακοποιημένα, όπως φαίνονται, ζώα του. Ισχυρίζεται ότι οι αγελάδες του είναι θύματα «θανατηφόρων ακτίνων» που προέρχονται από εξωγήινα όπλα τα οποία μάλιστα αποκρύπτονται από την αστυνομία και τις αρχές του Καναδά!

«Τουλάχιστον 250 αγελάδες μου έχουν σκοτωθεί από αυτό που ονομάζουμε ακτίνα θανάτου», δήλωσε ο Bock τον περασμένο Μάιο. «Η ατμόσφαιρα μολύνεται από αυτές τις ακτίνες και επηρεάζονται έτσι άμεσα τα ζωντανά, ειδικά οι μύτες τους οι οποίες καυτηριάζονται. Οι δηλητηριώσεις ακτίνες ευθύνονται για τον αργό θάνατό τους», είχε προσθέσει.

Οι αρχές, ωστόσο, της χώρας πιστεύουν ότι ο θάνατος των ζώων οφείλεται στην κακομεταχείριση που είχαν από τον ιδιοκτήτη τους καθώς, όπως δηλώνουν, δεν τους παρείχε τη σωστή και κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη. Ο Bock θέλησε να έρθει σε επαφή με έναν κτηνίατρο που ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν εγκαύματα στις μύτες των νεκρών ζώων καθώς και με έναν αστυνομικό που του είχε διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι που… πετάνε πάνω από την περιοχή του!

Αναμφίβολα, η δίκη του και, συγκεκριμένα, η κατάθεσή του αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

(Πηγή)

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*