News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

«Εξωγήινοι απαγάγουν και ακρωτηριάζουν τα ζώα μου»

FBI-files-cows-abduction-by-aliensH Lyn Mitchell από το Missouri των Η.Π.Α. ισχυρίζεται ότι οι αγελάδες του κτήματός της έχουν απαχθεί και ακρωτηριαστεί από… εξωγήινους!

Από το Δεκέμβρη του 2011, έχει εντοπίσει τρεις από τις αγελάδες της ακρωτηριασμένες. Κάθε ζώο είχε υποστεί βαριά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και του είχαν αποκοπεί κομμάτια από το σώμα του, όπως αυτιά, γλώσσα και γενετικά όργανα.

Στις 9 Ιουλίου του 2013 βρήκε μία νεκρή αγελάδα με ένα σήμα χαραγμένο στο σώμα της. Στις 19 του ίδιου μήνα, βρήκε άλλη μία αγελάδα νεκρή από την οποία έλειπε η καρδιά και οι μαστοί της. Σύμφωνα με την Lyn, οι τομές στα σώματα των ζώων ήταν σαν να είχαν γίνει με λεπτή χειρουργική επέμβαση, ενώ δεν παρατήρησε καθόλου αίμα μέσα ή γύρω τους, παρά τις μεγάλες πληγές.

Ο τοπικός σερίφης καθώς και ένας κτηνίατρος δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για τα αποτρόπαια αυτά θεάματα που αντίκρισαν, γι αυτό και η Lyn δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι κύριοι υπεύθυνοι να είναι οι… εξωγήινοι.

«Όσο περισσότερο συμβαίνει, τόσες περισσότερες ερωτήσεις σου δημιουργούνται. Και όσο περισσότερο μαθαίνεις, ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα πράγματα που σου δημιουργούν νέα ερωτήματα!», δήλωσε η Lyn στο τηλεοπτικό κανάλι KSHΒ.

Κάποιοι, ωστόσο, θεωρούν ότι πράγματι τα άτυχα ζώα βασανίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν, όχι όμως από εξωγήινους, αλλά από φυσικούς κυνηγούς όπως γύπες, κοράκια και σκουλήκια.

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*