News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Απαγωγές και ακρωτηριασμοί αγελάδων από… εξωγήινους

Σύμφωνα με απόρρητα αρχεία που δημοσιεύθηκαν στο διαδικτυακό χώρο του FBI, περισσότερες από 8.000 αγελάδες τη δεκαετία του ’70 απήχθησαν, κακοποιήθηκαν, θυσιάστηκαν και πετάχτηκαν πάλι πίσω από… εξωγήινους, κυρίως στις νότιες περιοχές των Η.Π.Α.!

Τα αρχεία αυτά περιέχουν λεπτομέρειες για το πως οι εξωγήινοι έπαιρναν διάφορα μέρη από τα σώματα των αγελάδων ή για το πως έπιναν όλο τους το αίμα!

Σύμφωνα με τη θεωρία ενός ερευνητή ‘τα ζώα αυτά μαζεύονταν από αεροσκάφη, ακρωτηριάζονταν κάπου αλλού και στη συνέχεια τα έριχναν από τα σκάφη πίσω στο έδαφος΄.
«Όταν η είδηση για τις απαγωγές των αγελάδων έφθασε στο Λευκό Οίκο, επικράτησε φόβος και πανικός. Ήταν από τα πιο περίεργα φαινόμενα που μου είχαν συμβεί ποτέ», είπε επιστολή του ο τότε γενικός γραμματέας των Η.Π.Α. Griffin Bell προς τον γερουσιαστή Harrison Schmitt.
Ο Schmitt εκπροσωπούσε το Νέο Μεξικό, όπου σημειώθηκαν δεκάδες περιστατικά σε ένα ράντσο στο Dulce, μία μικρή πόλη στη βόρεια μεριά της πολιτείας.
Σε μία από τις περιπτώσεις αυτές, ένας ταύρος ηλικίας 11 μηνών έπεσε από ένα όχημα κοντά σε μία κατοικιμένη περιοχή και τα γεννετικά του όργανα είχαν αφαιρεθεί. Μάλιστα, την ίδια περιόδο, κάτοικοι της περιοχής έιχαν αναφέρει ότι ένα άγνωστο σκάφος είχε προσγειωθεί στην περιοχή τους και άφησε ένα τριγωνικό σχήμα στο σημείο της προσεφάδισής του.
Τα αρχεία που σχετίζονται με τις απαγωγές και τους ακρωτηριασμούς των αγελάδων είναι μόνο μερικά από τα συνολικά αρχεία που δημοσίευσε το FBI στην ιστοσελίδα του. Άλλα αρχεία αφορούν άλλες χρονοικές στιγμές, όπως π.χ. το περιστατικό του Roswell, και περιγράφουν εμφανίσεις ή.. συντριβές UFO από απλούς μάρτυρες μέχρι στρατιωτικούς, αστυνομικούς, κ.τ.λ.
Τέλος, υπάρχουν και άλλα αρχεία που αναφέρονται στον Χίτλερ, στον Al Capone, στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και σε άλλα σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα της ιστορίας…
Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*