News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

«Οι εξωγήινοι με ρίχνουν μετεωρίτες!»

Ένας άνδρας από τη Βοσνία ισχυρίζεται ότι οι «εξωγήινοι έχουν βάλει στόχο το σπίτι μου και το πολιορκούν με μετεωρίτες!».

Ο 50χρονος Radivoke Lajic, που ζει στο χωριό Gornji Lajici κοντά στη πόλη Prijedor στη βόρεια Βοσνία, πιστεύει ότι το σπίτι του που έχει χτυπηθεί έξι(!) φορές από κομμάτια μετεωριτών είναι δουλειά των εξωγήινων.

«Είναι προφανές ότι δέχομαι επίθεση από τους εξωγήινους», είπε ο Lajic. «Δεν ξέρω τι έχω κάνει και τους έχει ενοχλήσει, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη εξήγηση που να βγάζει νόημα», πρόσθεσε.

«Η πιθανότητα το σπίτι μου να χτυπηθεί από έναν μετεωρίτη είναι πολύ μικρή. Το γεγονός ότι αυτό έχει συμβεί έξι φορές είναι κάτι που μόνο ως σκόπιμο μπορεί να εξηγηθεί».

Σύμφωνα με τον Lajic, όσες φορές το σπίτι του χτυπήθηκε από κομμάτια μετεωριτών, έβρεχε. Η πρώτη φορά που μετεωρίτης χτύπησε το σπίτι του ήταν το Νοέμβριο του 2007.

Η περίπτωση ο Βόσνιος να λέει ψέμματα δεν ισχύει καθώς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου επιβεβαίωσαν ότι πράγματι όλα τα κομμάτια που χτύπησαν και τις έξι φορές το σπίτι του, προέρχονται έξω από τη Γη.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι έχω στοχοποιηθεί από τους εξωγήινους», είπε, προσθέτοντας: «Παίζουν παιχνίδια μαζί μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. Όταν βρέχει, δεν μπορώ να κοιμηθώ και ανησυχώ κάθε φορά για το επόμενο χτύπημα».

«Ωστόσο, οι μετεωρίτες αυτοί έχουν φέρει και χαμόγελα στην οικογένειά μου. Συνεχώς γνωρίζουμε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για το γεγονός αυτό και είτε μας επισκέπτονται είτε απλά επικοινωνούν μαζί μας. Τώρα σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα μικρό μουσείο στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού παρουσιάζοντας στους επισκέπτες τους μετεωρίτες και το χρονικό των επιθέσεων!», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Lajic.

Οι επιστήμονες, από την άλλη μεριά, δεν έχουν σταματήσει να ερευνούν το περιστατικό γύρω από το σπίτι του Lajic για τυχόν μαγνητικά πεδία προκειμένουν να καταφέρουν να εξηγήσουν τις τόσο συχνές πτώσεις μετεωριτών στην περιοχή.

(Πηγή)

Tags: , , , , , ,

3 Comments

  1. Νομίζω ότι ο τίτλος της είδησης μπαίνει στο μεταφυσικό hall of fame! :P

  2. στρουμφιχτής says:

    ΜΕ ρίχνουν;
    Μηπως οι εξωγήινοι τον κάνουν και κιμά;

    ΜΟΥ ρίχνουν, όχι ΜΕ ρίχνουν.

  3. Ευχαριστώ για την παρατήρηση-διόρθωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>