News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Φαντάσματα προκαλούν… λιποθυμίες σε μαθητές

Μαθητές σε εστία της επαρχίας Phu Yen στo Βιετνάμ ισχυρίζονται ότι οι τουαλέτες του κτιρίου είναι στοιχειωμένες και ότι υπάρχουν φαντάσματα.

Ο Phan Van Tho, επικεφαλής των εστιών, επιβεβαίωσε ότι πολλοί μαθητές έχουν λιποθυμήσει ή έχουν πανικοβληθεί τον τελευταίο μήνα, από άγνωστες όμως μέχρι στιγμής αιτίες.

«Η χρονική στιγμή που συνήθως οι μαθητές συμπεριφέρονταν παράξενα ήταν μεταξύ 8 και 11 μ.μ., σχεδόν κάθε βράδι», είπε ο Tho.

Το πρώτο θύμα των αλλόκοτων περιστατικών που σημειώθηκαν στο χώρο ήταν ο μαθητής Pa Ho Luon. Ένα βράδι στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, ο Luon επέστρεφε στο δωμάτιό του από τις τουαλέτες, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω στο πάτωμα, άρχισε να μιλάει σε μία περίεργη γλώσσα, γδάρθηκε στο πάτωμα και στους τοίχους και στη συνέχεια λιποθύμησε…

Όταν αργότερα ξύπνησε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου οδηγήθηκε για να νοσηλευτεί, είπε σε όλους ότι είχε συναντήσει ένα φάντασμα στις τουαλέτες.

Πολλοί ακόμη μαθητές έχουν υποφέρει από παρόμοιες καταστάσεις σαν αυτές που αντιμετώπισε ο Luon. Μάλιστα, μία φορά, 12 μαθητές έπεσαν κάτω αναίσθητοι, λιπόθυμιοι, την ίδια ακριβώς στιγμή!

Εξαιτίας των παράξενων αυτών περιστατικών, πολλοί ήταν οι μαθητές που εγκατέλειψαν τις εστίες και προτίμησαν να μείνουν σε νοικιαζόμενα σπίτια ή δωμάτια μακριά από το σχολείο τους. Επίσης, αρκετοί είναι αυτοί που φοβούνται να κοιμούνται ή να πηγαίνουν πλέον μόνοι τους στις τουαλέτες.

Ο Tho δε μπόρεσε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στους μαθητές, ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι η περιοχή όπου βρίσκονται οι τουαλέτες στο κτίριο είναι στοιχειωμένη.

Σύμφωνα, πάντως, με τους γιατρούς που εξέτασαν τους μαθητές, μερικοί από τους μαθητές που λιποθύμησαν ίσως πάσχουν από σοβαρή έλειψη ασβεστίου στο αίμα τους…

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , ,

2 Comments

  1. Μελετητές Αόρατων Κόσμων says:

    Ενδιαφέρον…

  2. Περιεργο…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>