News / ΕΛΛΑΔΑ / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Μυστηριώδες αντικείμενο εντοπίστηκε στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς

2Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, ένα άγνωστο αντικείμενο με μία επιγραφή εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι τοπικές αρχές.
3
Η πολιτική προστασία σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο αναμενόταν να προσεγγίσουν το αντικείμενο προσπαθώντας να διαβάσουν τι αναγραφόταν πάνω σε αυτό και στη συνέχεια θα αποπειρόνταν να το σταθεροποιήσουν προκειμένου να κληθούν οι ειδικοί για τη διερεύνησή του.
1
Σύμφωνα, επίσης, με την ιστοσελίδα kefalonitis.com, το άγνωστο αντικείμενο έχει χρώμα όμοια χαρακτηριστικά με αυτά που έχουν τα πολεμικά πλοία. Έχει κυλινδρικό σχήμα και περίπου 5 μέτρα μήκος. Από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν φαίνεται ότι η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η The Anup Engineering Limited με έδρα την Ινδία και είναι κύλινδρος από ένα μάλλον κρατικό project παραγωγής ενέργειας από σκουπίδια στην Αγγλία.
 Το πώς βρέθηκε, ωστόσο, στη θάλασσα της Κεφαλονιάς παραμένει άγνωστο…
[Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και δείτε κι άλλες φωτογραφίες εδώ και εδώ]
Όποιος αναγνώστης του WeirdNews.gr είναι κάτοικος Κεφαλονιάς και ειδικότερα της περιοχής του Φισκάρδο, ας επικοινωνήσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να δώσει, αν θέλει, περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για το περιστατικό.
Tags: , , , , ,

One Comment

  1. Τελικά, δεν μάθαμε από πού προήλθε το συγκεκριμένο αντικείμενο. Από διερχόμενο πλοίο ή από ανάδυσή του από το βυθό;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*