News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Προς πώληση μπουκάλια που περιέχουν… φαντάσματα

Δύο πρωτότυπα αντικείμενα είναι προς πώληση σε ιστοσελίδα δημοπρασιών (http://www.trademe.co.nz).

Πρόκειται για δύο μικρά μπουκάλια, ο ιδιοκτήτης των οποίων ισχυρίζεται ότι περιέχουν μέσα τους τα πνεύματα φαντασμάτων τα οποία εξορκίστηκαν από ένα σπίτι στη Νέα Ζηλανδία!

Μέχρι στιγμής (5 Μαρτίου), η τιμή τους έχει φθάσει τα 1800(!) δολάρια, ενώ δεκάδες σχόλια υπάρχουν στην σελίδα του προϊόντος με οδηγίες και συμβουλές για το πώς ο αγοραστής θα ξεφορτωθεί τα πνεύματα καθώς και άλλες γενικές πληροφορίες για τον κόσμο των πνευμάτων.

Ο ιδιοκτήτης των «στοιχειωμένων μπουκαλιών» είπε ότι αυτός και ο συνεργάτης του άκουγαν φωνές, κινούνταν ξαφνικά διάφορα αντικείμενα και ανοιγόκλειναν συσκευές από μόνες τους. Έτσι, αργότερα, κάλεσαν έναν εξορκιστή που ειδικεύεται στα πνεύματα και κατάφερε να εγκλωβίσει τα δύο κακά πνεύματα μέσα σε δύο μικρά μπουκαλάκια.

Από τότε (το περιστατικό συνέβη στις 15 του περασμένου Ιουλίου), σύμφωνα με τους ενοίκους του σπιτιού, δεν συνέβη ξανά το παραμικρό στο σπίτι και όλα κυλούν φυσιολογικά όπως παλαιότερα.

Ο εξορκιστής-κυνηγός φαντασμάτων βρίσκεται στο Christchurch, η μεγαλύτερη πόλη της νοτίου Νέας Ζηλανδίας

Ο πωλητής περιγράφει στην ιστοσελίδα ότι το ένα από τα δύο πνεύματα ανήκει σε έναν άνδρα που πέθανε στο σπίτι τη δεκαετία του 1920.

Επίσης, ότι το «ιερό νερό» που είχαν τα μπουκαλάκια εγκλώβισαν την ενέργεια των πνευμάτων και τα φυλάκισε σε «κατάσταση ύπνου».

Για να απελευθερώσει τα πνεύματα, ο αγοραστής θα πρέπει να αδειάσει το περιεχόμενο σε ένα πιάτο ώστε να «εξατμιστούν» στο χώρο.

«Εγώ απλά θέλω να τα ξεφορτωθώ για πάντα γιατί με φοβίζουν», είπε ο πωλητής.

Τέλος, η δημοπρασία λήγει στις 8 του μηνός.

Όσοι ενδιαφέρεστε, τρέξτε να προλάβετε…

Πηγή

(το προϊόν εδώ)

Tags: ,

2 Comments

  1. Τελικά πωλήθηκαν για 1,983 δολάρια ενώ τη δημοπρασία είδαν περισσότεροι από 214.000 άνθρωποι!
    Ο αγοραστής, όπως αναμενόταν, δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του…

    http://news.yahoo.com/s/ap/20100309/ap_on_fe_st/as_odd_ghost_auction;_ylt=AtJDFX3V1LVI_qL6X27T5hPtiBIF;_ylu=X3oDMTJsMmRmMGtoBGFzc2V0A2FwLzIwMTAwMzA5L2FzX29kZF9naG9zdF9hdWN0aW9uBGNwb3MDMgRwb3MDNARzZWMDeW5fdG9wX3N0b3J5BHNsawNuZXd6ZWFsYW5kd28-

  2. Τρελοι ειναι? φαντασματα μεσα σε μπουκαλακια? οχι ρεε αν σπασουν…?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*