News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Πωλείται το «Σπίτι του Τρόμου» στο Amityville

Το «στοιχειωμένο» σπίτι, που έγινε διάσημο το 1979 στην ταινία «The Amityville Horror», πωλείται.

Το σπίτι βρίσκεται στο Long Island στη Νέα Υόρκη και η τιμή πώλησής του αγγίζει τα 1.15 εκατομμύρια δολάρια.

Το Νοέμβριο του 1974, ένα αποτρόπαιο και φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε μέσα στο σπίτι. Ο Ronald DeFeo δολοφόνησε τους δύο γονείς του και τα τέσσερα αδέρφια του ενώ κοιμόντουσαν επειδή «του του είπαν κάποιες φωνές».

Ένα μήνα αργότερα, ο George και η Kathleen Lutz μαζί με τα τρία παιδιά τους μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Αμιτίβιλ και αριθμό 112.

Η οικογένεια Lutz κατάφερε να μείνει μόλις… 28 ημέρες στο σπίτι, αφού όπως είχε ισχυριστεί τότε, διάφορα περίεργα φαινόμενα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες: τοίχοι στάζανε αίμα, διάφορα εικόνες εμφανίζονταν στους τοίχους, φωνές ακουγόντουσαν διαρκώς, κ.τ.λ. Ο George Lutz, μάλιστα, είχε πει ότι κάθε βράδυ, στις 3.15 π.μ. περίπου (την ώρα που ο DeFeo διέπραξε το έγκλημά του), έβλεπε τη γυναίκα του να αιωρείται πάνω από το κρεβάτι που κοιμόντουσαν και τη μικρή του 5χρονη κόρη να δέχεται επισκέψεις από ένα δαιμονικό πλάσμα, σαν γουρούνι,με φωτεινά μάτια.

Το ζευγάρι είχε καλέσει έναν καθολικό παπά, τον Ralph J. Pecoraro, για να πραγματοποιήσει εξορκισμό στο σπίτι. Όταν, όμως, άρχισε να ψεκάζει νερό και να προσεύχεται, άκουσε μία φωνή να τον διατάζει να φύγει αμέσως από το σπίτι!

Η ιστορία αυτή έγινε βιβλίο από τον Jay Anson το 1976, και τρία χρόνια αργότερα, το 1979, ταινία με πρωταγωνιστές τους James Brolin και Margot Kidder. Από τότε, έχουν ακολουθήσει πολλά sequels.

Από την άλλη μεριά, επόμενοι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν ανέφεραν κάτι το περίεργο ή το ανησυχητικό.

Ο James Cromarty, που έζησε στο σπίτι από το 1977 έως το 1987, είπε: «Τίποτα το περίεργο δε συνέβη, εκτός από το γεγονός ότι άνθρωποι επισκέπτοταν το σπίτι εξαιτίας του βιβλίου και της ταινίας».

(Πηγή)

Εσείς θα μένατε στο Σπίτι του Τρόμου;

Tags: , , , , , , ,

4 Comments

  1. Πολύ… θαρράλεα σε βρίσκω 😀

  2. Amityville kai to skato sthn kaltsa
    😛

  3. Αποκλειεται να εμπαινα σε στοιχχειομενο σπιτι το φανταζομαι 2 πραγματα θα συνεβεναν η θα παιθενα η θα χεζομουν πανω μ απο το φοβο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*