News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Πωλείται σπίτι ως «ελαφρώς στοιχειωμένο»

24486690_BG1Οι Gregory και Sandi Leeson αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι τους  το οποίο βρίσκεται στη βορειοανατολική Pennsylvania των Η.Π.Α.

Το θέμα, όμως, είναι ότι το χαρακτήρισαν ως… «ελαφρώς στοιχειωμένο»!

Όπως καταλαβαίνετε, μόνο… υποψήφιοι αγοραστές δεν πήγαν να δουν από κοντά το 113 ετών αρχοντικό των Leeson. Κυνηγοί φαντασμάτων, ερευνητές μεταφυσικής δραστηριότητας καθώς και πλήθος διαφόρου κόσμου βρέθηκαν στην υπο πώληση οικία των Leeson, όχι φυσικά για να εκφράσουν το αγοραστικό τους ενδιαφέρον, αλλά για να δουν ή να καταγράψουν οι ίδιοι κάποια μεταφυσικά δραστηριότητα γύρω ή μέσα στο σπίτι!

Μάλιστα, ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού εκμυστηρεύτηκε στο ζευγάρι ότι όταν ήταν παιδί, είχε βρει ένα ανθρώπινο κρανίο στο υπόγειο του σπιτιού!

Το σπίτι κοστολογείται από τους Leesons στην τιμή των 144.οοο δολαρίων.

«Προσπάθησα να βάλω μία δόση χιούμορ στην αγγελία», είπε ο 35χρόνος Greg Leeson, «αλλά δε νομίζω ότι αυτό βοήθησε. Όχι μόνο δε δεχόμαστε προσφορές για την αγορά της κατοικίας, αλλά αντιθέτως, ο κόσμος που ήρθε να δει από κοντά το σπίτι δεν είναι ό,τι πιο… συνηθισμένος!».

Ωστόσο, οι Leeasons δηλώνουν ότι αν έως την άνοιξη δεν έχουν βρει αγοραστή, ενδεχομένως θα αρχίζουν να νοικιάζουν -ανά βράδι- την οικία τους στους επίδοξους ερευνητές παραφυσικών φαινομένων.

Ο Greg Leeson δεν πιστεύει στα φαντάσματα. Η γυναίκα του, όμως, έχει διαφορετική άποψη: «Σίγουρα υπάρχει κάποιο πνεύμα ή φάντασμα μέσα στο σπίτι. Αυτό το πιστεύω και το λέω με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες».

[Πηγή]

Τι λέτε, θα βρεθεί κάποιος επίδοξος αγοραστής για την οικία των Leesons ή, τελικά, τους επόμενους μήνες θα αρχίσει ένας κύκλος ghost hunting από διάφορους επαγγελματίες ή ερασιτέχνες ερευνητές και ενοικιαστές της οικίας;

Tags: , , , ,

One Comment

  1. Pingback: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΩΣ | ypoptos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>