News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Έμεινε… με το ένα πόδι στον τάφο

Μία γυναίκα που επισκέφθηκε έναν οικογενειακό τάφο βυθίστηκε κατά ένα μέτρο μέσα στο έδαφος όταν το πόδι της κόλλησε στο χώμα εξαιτίας μίας δυνατής βροχής που ξέσπασε εκείνη την ώρα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5.30 μ.μ., την περασμένη Τετάρτη, στο νεκροταφείο της εκκλησίας Brågarps, στην περιοχή Skåne στη νότια Σουηδία.

Καθώς η γυναίκα προσπαθούσε να αφήσει λουλούδια δίπλα στην ταφόπλακα, το ένα της πόδι άρχισε να βυθίζεται μέσα στο χώμα προς τα κάτω με αποτέλεσμα να είναι με το ένα πόδι στον τάφο!

Ευτυχώς για τη γυναίκα υπήρχαν εκείνη την ώρα αρκετοί μάρτυρες στην εκκλησία, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως και τη βοήθησαν να απεγκλωβιστεί από τον τάφο.

Η γυναίκα, σοκαρισμένη από το συμβάν, δεν απαίτησε κάποια ιατρική βοήθεια.

Ο ιερέας της εκκλησίας στο Brågarps, Jonas Kristiansson, είπε ότι οι δυνατές βροχές έχουν προκαλέσει σε πολλά σημεία του νεκροταφείου καθίζηση, ωστόσο, το να βυθιστεί κάποιος σε έναν τάφο είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

«Δουλεύω σε αυτό το μέρος εδώ και έντεκα χρόνια και ποτέ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο», ανέφερε, προσθέτοντας ότι ο τάφος θα διορθωθεί την επόμενη ημέρα.

(Πηγή)

Μήπως ο νεκρός συγγενής της γυναίκας ήθελε να… την κρατήσει μαζί του, ή να την προειδοποιήσει για κάτι;

Ποιός ξέρει…

Tags: , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*