News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

«Ξεκινάει αύριο, 21 Μαΐου, το τέλος του κόσμου!»

Σύμφωνα με τον Καλιφορνέζο ιεροκύρηκα Harold Camping, το τέλος του κόσμου ξεκινάει… αύριο, στις 21 Μαίου και συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα ώρα Καλιφόρνιας!

Όλα θα ξεκινήσουν από τη Νέα Ζηλανδία, εκεί όπου στις 21 Μαϊου θα γίνει ένας τεράστιος σεισμός, ο οποίος και θα αρχίσει μέσα από τη θεωρία του ντόμινο να πλήττει την Ασία και μετά την Ευρώπη. Λίγο μετά, ο σεισμός θα κατευθυνθεί προς Αφρική, μέχρι τον τελευταίο του προορισμό την Αμερική.

Το δυστύχημα είναι ότι όσοι γλιτώσουν, τους περιμένει χειρότερη μοίρα. Και αυτό γιατι ο Θεός, στις 21 Οκτωβρίου όσοι δει και ζουν ακόμα θα τους ρίξει μπάλες φωτιάς και θα τους κάψει!

Και μπορεί η θεωρία του Camping να φαίνεται απίστευτη έως.. αστεία, ωστόσο, ο καλιφορνέζος ιεροκήρυκας έχει καταφέρει να πείσει πολύ κόσμο μέσω του δικτύου ραδιοφωνικών σταθμών που κατέχει, το Family Radio Network,  το οποίο εκπέμπει σε 48 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα θρησκευτικό δίκτυο που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από δωρεές ακροατών, ενώ μόνο στις ΗΠΑ διαθέτει 66 σταθμούς.

Την ίδια ώρα, περισσότερες από 2.000 διαφημιστικές πινακίδες με καταστροφολογικά σλόγκαν έχουν αναρτηθεί σε εκατοντάδες δρόμους των ΗΠΑ.

Αφού πέρασε 70 ολόκληρα χρόνια μελετώντας τη Βίβλο, ο Camping ισχυρίζεται σήμερα κατάφερε να βρει την ημέρα που ο κόσμος θα καταστραφεί μέσω ενός συστήματος μαθηματικών πράξεων που ανέπτυξε.

Σύμφωνα με τη θεωρία του, ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Μαΐου του 2011, δηλαδή 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του 33 μ.Χ., την ημέρα που ο ίδιος πιστεύει ότι σταυρώθηκε ο Χριστός.

Ο αριθμός 722.500 προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό τριών «ιερών» αριθμών (5,10,17) δύο φορές μεταξύ τους.

«Όταν το ανακάλυψα, τρελάθηκα», είπε ο 89χρονος αναφερόμενος στην «ανακάλυψή» του.

Σημειώνεται ότι ο Camping είχε προβλέψει ξανά το τέλος του κόσμου στις 6 Σεπτεμβρίου του 1944. Εκατοντάδες ακροατές του είχαν συγκεντρωθεί  σε ένα στάδιο στην Αλαμέντα, περιμένοντας μάτια την επιστροφή του Ιησού Χριστού…

Πηγή: cosmo.gr .

Tags: , , , , , ,

101 Comments

 1. «Ξεσφράγησαν πρόσφατα το ιδιαίτερο δωμάτιο του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Παρόντες, για του λόγου το αληθές, ήταν ο διευθυντής της αστυνομίας, ένας εκπρόσωπος της εφορίας, συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και….. δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
  Είναι απίστευτο, τί βρέθηκε εκεί μέσα….
  -600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
  -Απ’ αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
  -Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
  -Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
  -30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
  -Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
  -Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.

  -Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
  -Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
  -Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
  -Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church’ s, απ’ αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
  -Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
  -50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
  -12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολύτιμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
  -100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
  -200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
  -25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
  -40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
  -Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
  -Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
  -Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
  -Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
  -Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
  -Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
  -Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
  -Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβότερη στον κόσμο.
  -Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
  -Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
  -Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
  -Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
  -Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
  -Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
  -Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
  -Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
  -Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου …
  Θεέ μου σχώρα με!!!»
  Εκατομμύρια ξοδεύονται στο CERN για άχρηστους λόγους…Μην αναφέρεστε στους παπάδες σαν μοσχάρια! Όπως είπε κάποτε και ο Αλέξανδρος γεμάτος χαρά τα ζώα μας βοηθάνε (στη μονοδιάστατη λογική του)!Αυτοί εδώ τι σώζουν ακριβώς; Την κατηγοριοποίηση της ψυχής?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*