News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

«Ξεκινάει αύριο, 21 Μαΐου, το τέλος του κόσμου!»

Σύμφωνα με τον Καλιφορνέζο ιεροκύρηκα Harold Camping, το τέλος του κόσμου ξεκινάει… αύριο, στις 21 Μαίου και συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα ώρα Καλιφόρνιας!

Όλα θα ξεκινήσουν από τη Νέα Ζηλανδία, εκεί όπου στις 21 Μαϊου θα γίνει ένας τεράστιος σεισμός, ο οποίος και θα αρχίσει μέσα από τη θεωρία του ντόμινο να πλήττει την Ασία και μετά την Ευρώπη. Λίγο μετά, ο σεισμός θα κατευθυνθεί προς Αφρική, μέχρι τον τελευταίο του προορισμό την Αμερική.

Το δυστύχημα είναι ότι όσοι γλιτώσουν, τους περιμένει χειρότερη μοίρα. Και αυτό γιατι ο Θεός, στις 21 Οκτωβρίου όσοι δει και ζουν ακόμα θα τους ρίξει μπάλες φωτιάς και θα τους κάψει!

Και μπορεί η θεωρία του Camping να φαίνεται απίστευτη έως.. αστεία, ωστόσο, ο καλιφορνέζος ιεροκήρυκας έχει καταφέρει να πείσει πολύ κόσμο μέσω του δικτύου ραδιοφωνικών σταθμών που κατέχει, το Family Radio Network,  το οποίο εκπέμπει σε 48 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα θρησκευτικό δίκτυο που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από δωρεές ακροατών, ενώ μόνο στις ΗΠΑ διαθέτει 66 σταθμούς.

Την ίδια ώρα, περισσότερες από 2.000 διαφημιστικές πινακίδες με καταστροφολογικά σλόγκαν έχουν αναρτηθεί σε εκατοντάδες δρόμους των ΗΠΑ.

Αφού πέρασε 70 ολόκληρα χρόνια μελετώντας τη Βίβλο, ο Camping ισχυρίζεται σήμερα κατάφερε να βρει την ημέρα που ο κόσμος θα καταστραφεί μέσω ενός συστήματος μαθηματικών πράξεων που ανέπτυξε.

Σύμφωνα με τη θεωρία του, ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Μαΐου του 2011, δηλαδή 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του 33 μ.Χ., την ημέρα που ο ίδιος πιστεύει ότι σταυρώθηκε ο Χριστός.

Ο αριθμός 722.500 προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό τριών «ιερών» αριθμών (5,10,17) δύο φορές μεταξύ τους.

«Όταν το ανακάλυψα, τρελάθηκα», είπε ο 89χρονος αναφερόμενος στην «ανακάλυψή» του.

Σημειώνεται ότι ο Camping είχε προβλέψει ξανά το τέλος του κόσμου στις 6 Σεπτεμβρίου του 1944. Εκατοντάδες ακροατές του είχαν συγκεντρωθεί  σε ένα στάδιο στην Αλαμέντα, περιμένοντας μάτια την επιστροφή του Ιησού Χριστού…

Πηγή: cosmo.gr .

Tags: , , , , , ,

101 Comments

  1. Το άρθρο περιλαμβάνετε μόνο και μόνο για να δείτε πως τίποτα δεν είναι απόλυτο…οπότε το δόγμα μόνο αδιέξοδα φέρνει.
    Το σεβασμό μου στην οικογένεια σου και την ανθρωπιά μου και εφόσον οι προσευχές λειτούργησαν να τις συνεχίσετε, είναι σημαντικό στα δύσκολα να έχουμε στήριγμα, όποιο και αν είναι αυτό.
    Το παράδειγμα για τους πρωτότοκους γιους δεν μου φαίνεται και άσχημο, (αν και αναπόδεικτο και αυτό) γιατί οι Ισραηλίτες έδιναν μεγάλη σημασία στους πρωτότοκους.Από την άλλη μην μου ζητήσεις να πιστεύω σε θεό τιμωρό όταν πιστεύεις σε θεό αγάπης. Αυτοί δεν είναι παιδιά του; Αφού η ιστορία σας ξεκινάει με τους πρωτόπλαστους όλοι παιδιά του ίδιου θεού δεν είμαστε; Άλλους τους αγαπάει και τους προσέχει και άλλους τους πνίγει, τους καίει, και τους σκοτώνει τα παιδιά;
    -Αισθάνεσαι κάποια απειλή από τα όσα γράφω; Δικαίωμα σου να πιστεύεις όπου θες. Αν αποφασίσεις κάποια στιγμή να διαβάσεις τα προηγούμενα κείμενα τότε θα καταλάβεις ότι σας εξηγώ ότι η διδασκαλία του Χριστού είναι πιο σημαντική και από την ιστορικότητα του.
    Υπήρξε όπως τον ήθελαν οι γραφές, κάπως διαφορετικά ή καθόλου λίγη σημασία έχει. Δεν είναι το πρόσωπο, ποτέ δεν είναι το πρόσωπο αλλά οι ιδέες που περνάει στα υπόλοιπα μυαλά.Μία από τις ιδιότητες του πνεύματος!
    Την επόμενη φορά όμως την επίθεση να την κάνεις σε εκείνους που δεν σου εξηγούν τις θέσεις τους. Μην μου επιτίθεσαι ονομάζοντας με ψεύτη, την λιγότερη σημασία έχω στην ζωή σου…Ο διάλογος και η ορθή σκέψη απλά δεν θάβετε!

  2. Αλέξανδρος says:

    Χμ…η ορθή σκέψη δεν θάβεται…(κι όχι θάβετε όπως γράφεις….).Ας συμπληρώσω κάτι σε αυτά που είπε η φίλη cathrine. Η θάλασσα έγινε κόκκινη λέει το άρθρο σου. Η Αγία Γραφή λέει η θάλασσα και ΟΛΑ τα ύδατα έγιναν αίμα, δηλαδή ακόμα και αυτά που ήταν ήδη μέσα σε ποτήρια, δοχεία κτλ. Τα φύκια λίγο δύσκολο να βρεθούν μέσα στα ποτήρια και να βγάλουν αίμα κι όχι ένα απλό κόκκινο χρώμα. Πέθαναν οι πρωτότοκοι υιοί και μάλιστα μόνο των Αιγυπτίων, πως άραγε; Να σου πω πως…όταν αυτοί που ήταν ειδωλολάτρες και βασάνιζαν τους Ισραηλίτες εκμεταλλεύοντάς τους ήταν κάτι δίκαιο; ΌΧΙ! Ε, τότε είναι που πρέπει να επέμβει ο Θεός για να δώσει δικαιοσύνη κι όχι τιμωρία όπως εσύ λες. Γιατί αν τους χάριζε, ποιο το νόημα να ήταν κάποιος καλός άνθρωπος όταν όλοι που τον κάνουν ό,τι θέλουν δεν υφίστανται συνέπειες; Ας σκοτωνόμαστε λοιπόν και ο Θεός μαζί μας!!!Τι δικαιοσύνη…
    Έπειτα, αυτό το άρθρο ξεκινάει ως «δύο είναι σήμερα οι επικρατέστερες επιστημονικές θεωρίες για το τι προκάλεσε την αιγυπτιακή δυστυχία». Τι λέει εδώ; Επιστημονικές θεωρίες…πω πω…τρομερές αποδείξεις…ούτε καν αποδεικνύουν αυτά που λένε, είναι θεωρίες όπως αυτή του Δαρβίνου. Δεκτό φυσικά που τις πιστεύεις.
    Να πούμε και άλλα θαύματα του Μωυσή, έτσι για να τα έχουμε:
    1)έριξε το ραβδί μπροστά στα μάτια του Φαραώ κι έγινε φίδι(τίποτα ταχυδακτυλουργικά θα έκανε ο τύπος).
    2)έβαλε το χέρι του μέσα στον χιτώνα και όταν το έβγαλε ήταν χάλια, σαν να είχε λέπρα, και όταν το ξαναέβαλε και το ξαναέβγαλε ήταν μια χαρά(πάλι ταχυδακτυλουργικά θα έκανε ο τύπος).
    Μη πούμε για τα ορτύκια και το μάνα του ουρανού που κάθε μέρα τα είχαν(μέσα στην έρημο ειδικά είναι κάτι πολύ λογικό και φυσικό…)
    Ας πάμε στην επιστήμη τώρα. Για να γίνει το περίφημο Cern χρειάστηκαν δεκάδες χρόνια, πληθώρα επιστημόνων και φυσικά πολλά δισ ευρώ. Για να δουν τι; Για να βρουν πως φτιάχτηκε το σύμπαν. Έως τώρα δεν πέτυχαν τίποτα. Και πολύ πιθανόν να μη πετύχουν τίποτα. Το άλλο πάλι, με τα διαστημόπλοια; Στέλνουν διαστημόπλοια σε όλο το σύμπαν μόνο και μόνο μπας και βρουν άλλο είδος ζωής. Μιλάμε για άλλα πόσα δισ δολάρια. Γιατί να μη τα δώσουν στους φτωχούς του κόσμου όλου ώστε να μη πεθαίνουν εκατοντάδες εκατομμύρια το χρόνο λόγω πείνας; Μήπως αυτό το έργο της επιστήμης δουλεύει ενάντια στους ανθρώπους; Όλοι μας λίγο πολύ δίνουμε έμμεσα χρήματα ως κράτος-μέλος της ΕΕ για τέτοιου είδους έρευνες. Μήπως ο εγωισμός των επιστημόνων να λένε «ποιοι είμαστε, δες τι σούπερ πράγματα κάναμε!» δρα εναντίον της ανθρωπότητας;
    Λες μετά αν αισθάνομαι απειλή με όσα γράφεις. Μπα…Εγώ βλέπω να σε αποστομώνω σε κάθε τι που γράφεις, γιατί μου έχεις παρουσιάσει πόσες επιστημονικές θεωρίες χωρίς αποδείξεις και έπειτα λες αυτά που λέω εγώ(δηλαδή η Αγία Γραφή) αν έχουν αποδειχθεί. Όσα γεγονότα του παρελθόντος μπορεί να τα δικαιολογήσει με τη λογική η επιστήμη, θεωρείς ότι όντως έγιναν και δεν ήταν θαύματα, όμως όσα άλλα δεν μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση λες ότι δεν υπάρχει κάποια απόδειξη από την άλλη πλευρά, και άρα ότι δεν υπήρχε καν ως γεγονός, όπως δηλαδή δέχεσαι τις πληγές του Φαραώ αλλά όχι τον θάνατο των πρωτότοκων. Απλά φαίνεται για άλλη μια φορά ότι παίρνεις ό,τι μα ό,τι σε συμφέρει. Μόνο και μόνο αυτό δείχνει ότι δεν μιλάς αντικειμενικά και φυσικά με ορθή σκέψη όπως αναφέρεις ότι κάνεις…

  3. Για τις 10 πληγές του Φαραώ θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις το προηγούμενο σχόλιό μου, ευχαριστώ.
    Όσο για το εργαστήριο CERN και τον επιταχυντή LHC…Δεν ψάχνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου! Το «σωματίδιο του θεού» (που ο τίτλος του στα φταίει όλα) δεν είναι τίποτα περισσότερο από το σωματίδιο που προσδίδει μάζα στην ύλη. Και ποιος απέτυχε; Ο καθορισμός του σωματιδίου είναι τόσο σημαντικός που τα αποτελέσματα ελέγχονται από 3000 επιστήμονες μόνο στην Ευρώπη για να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του με ατράνταχτα στοιχεία. Θα νιώσεις καλύτερα αν το λες Μποζόνιο του Χιγκς όπως αναφέρονται οι επιστήμονες σε αυτό.http://www.madata.gr/diafora/science/103043.html
    Για κάθε επίθεση σου που προσβάλλει τον διάλογο μπορείς να ανατρέχεις στα προηγούμενα σχόλια μου.
    Ευχαριστώ για το μάθημα περί γραφής ρημάτων σε παρακαλώ να ελέγξεις και τα σημεία στίξης μου.
    Ακόμα περιμένω να εξηγήσεις της θέσεις σου…
    1) Πότε αποδείχτηκε η ψυχή;
    2) Γιατί αναφέρθηκες στη μετάλλαξη των γονιδίων;
    3) Απόδειξη για εσένα αποτελεί κάθε ιστορία που βρίσκετε σε έγγραφα;

  4. Αλέξανδρος says:

    Τα σχόλιά σου μια χαρά τα διάβασα. Το νέο άρθρο που έδειξες πάλι δεν λέει τίποτα.Γιατί; Γιατί λένε «πιθανόν να βρήκαμε το σωματίδιο τάδε» το οποίο μπορεί ίσως να εξηγεί κάτι από αυτά που ψάχνουμε να βρούμε. Πάρε μια μια τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου:
    1)Μια και σου αρέσει τόσο η επιστήμη πάρε να έχεις:
    http://www.texnologia.gr/index.asp?mod=articles&id=1975
    2)Γιατί μόνο με την μετάλλαξη αλλάζουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα(όπως να έχουμε 2 αυτιά, 2 μάτια κτλ) των ανθρώπων και ζώων.
    3)Ως Χριστιανός διάβασα σχεδόν όλη την Αγία Γραφή. Βλέποντας τι γράφτηκαν για τότε, και τι για σήμερα φαίνεται ότι απλά οι προφήτες έχουν επαληθευτεί, μένει μόνο η μεγάλη προφητεία για την Δευτέρα Παρουσία, και άρα είναι αλήθεια.
    Τώρα εσύ δε μου απάντησες πόσο είναι το ωφέλιμο έργο των επιστημόνων, όταν δαπανούνται τόσα λεφτά ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν κόσμο για κόσμο. Ακόμα και αν βρουν κάτι καλό(που δεν πρόκειται) προφανώς θα το κρατήσουν για πάρτι τους. Μη ξεχνάς ότι η επιστήμη πρώτα εργαζόταν για πολεμικούς σκοπούς και μετά ήρθε στα χέρια των απλών ανθρώπων.
    Μέσα στο ίντερνετ θα βρεις άπειρα άρθρα εναντίον του χριστιανισμού ενώ πολύ λίγα εναντίων άλλως θρησκειών και πεποιθήσεων. Γιατί άραγε;
    Θες κι άλλα; Η Εκκλησία παρ’όλα τα στραβά που έχει(και τα οποία συνεχώς κατονομάζετε) κάνει και μερικά καλά. Ιδρύει σχολεία, νοσοκομεία και χτίζει σπίτια σε πολλές χώρες της Αφρικής, εκεί που κανένας δεν ενδιαφέρεται αν ζουν οι άνθρωποι ή όχι. Είδες τίποτα τέτοιο να συμβαίνει από άλλες θρησκείες, ή μήπως από άθεους; Σε κάθε νομό της Ελλάδας υπάρχουν τράπεζες αγάπης ώστε φτωχοί άνθρωποι να μπορούν να τρώνε.
    Δες μια προφητεία:
    http://forum.christian-orthodox.gr/viewtopic.php?f=2&t=2700
    Τι λέει εδώ; Σημείον αντιλεγόμενον, καλή ώρα όπως συζητάμε εμείς οι δύο. Ούτε που επαληθεύτηκε…
    Πριν είπες αν έχουν ψυχή τα ζώα. Φυσικά και έχουν. Η διαφορά είναι ότι δεν έχουν λογική. Και πρέπει να τα σεβόμαστε, όπως και την υπόλοιπη φύση(δέντρα, θάλασσες κτλ), γιατί από την φύση παίρνουμε τροφή, πρώτες ύλες για δημιουργία εργαλείων και πολλά άλλα.
    Όσο για τον τίτλο του πειράματος στο Cern, δεν τον βάλανε τυχαία αγαπητέ. Προσπαθούν να βρουν αυτά που λες και άρα ότι δεν υπάρχει Θεός. Η επιστήμη πλέον εργάζεται για δύο σκοπούς:1) να αποδείξει ότι δεν υπάρχει Θεός και 2)εναντίον της ανθρωπότητας με την δημιουργία τρομερών όπλων.
    Μη ξεχνάς την έρευνα του Αϊνστάιν για τις διασπάσεις των ατόμων που οδήγησαν στην κατασκευή ατομικών βομβών, και τώρα όλα τα μεγάλα κράτη έχουν ατομικές βόμβες και απειλούν τον κόσμο όλο.
    Οπότε μη λες τι απέδειξαν και τι όχι, είναι πασιφανές ότι η επιστήμη μόνο καλό σκοπό δεν έχει αφού γίνονται και πειράματα σε ζώα και ανθρώπους! Αν λέω ψέματα δες το άρθρο αυτό:
    http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=114267
    Υπάρχουν(πάλι καλά) και πολλά άλλα σχετικά άρθρα που απλά δείχνουν ότι η επιστήμη δρα εναντίον όλης της φύσεως(ανθρώπων, ζώων και φυτών). Αυτά σου λένε τίποτα, άνθρωπε της ορθής κρίσης και της επιστήμης;

  5. http://www.texnologia.gr/index.asp?mod=articles&id=1975
    1)Χαίρομαι που άρχισες να μιλάς με πηγές.Σε αυτό το άρθρο περιγράφεται η απόδειξη της αύρας.Όχι της ψυχής ακόμα…
    » Σήμερα η φυσική θέτει τον προβληματισμό για το αν το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο μπορεί να είναι η απόδειξη της ύπαρξης ψυχής.» Μια χαρά άρθρο για την μέθοδο Κιρλιάν! Θεωρία και όχι αποδεδειγμένο γεγονός λοιπόν η ψυχή.
    Εάν το άρθρο που ανέβασα δεν λέει τίποτα, τότε να στο εξηγήσω γιατί σαφώς δεν κατάλαβες τίποτα και δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενά μου σχόλια…τα έχεις κάνει ανάγνωση. Το μποζόνιο του Χιγκς θεωρείται σημαντικό επειδή:
    Α) Επιβεβαιώνει την θεμελιώδη φυσική.
    Β) Πτυχές του πεδίου της φυσικής που δεν είχαν οριστεί λόγω ανωμαλιών θα έχουν την ευκαιρία να περιγραφούν πλήρως και να οδηγήσουν στο πιο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την ενοποίηση των πεδίων.Φυσικά το CERN δεν ξοδεύει λεφτά σε κυνήγι μαγισσών οπότε όποιο αποτέλεσμα θα περάσει από αυστηρό έλεγχο, όπως όλες οι ανακαλύψεις σε Επιταχυντές Ευρώπης-Αμερικής.
    Μέσα στις επιτυχίες του CERN , για να εμπλουτίζεις και τις ιστορικές σου γνώσεις, περιλαμβάνεται και η σύλληψη και η δημιουργία του Παγκόσμιου ιστού. Και άλλες σημαντικές ανακαλύψεις. Στις δίνω συνοπτικά…
    http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=09.09.2008,id=63229720
    2) Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την σχέση που ορίζεις μεταξύ φυσικής εξέλιξης (κληροδότηση γονιδίων) και μετάλλαξης γονιδίων. Στην φυσική εξέλιξη έχουμε αλλαγή του κώδικα γενετικών πληροφοριών με βάση την διαχείριση των γονιδίων, ΚΑΝΕΝΑ γονίδιο δεν μεταλλάσσετε γιατί αυτό θα οδηγούσε σε ολέθρια αποτελέσματα, στο ξαναέγραψα αλλά η ανάγνωση δεν βοηθάει, όμως μάλλον παρόμοια διαβάζεις και την «ιστορία». Η αλλαγή του κώδικα γίνετε σταδιακά, για αυτό τον λόγο έχεις ιερό οστό (ψηλάφισε το, το έχεις πρόχειρο) και μικρό δάχτυλο στα πόδια. ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : Απλά υποθέτουμε ότι το ένα μάτι στο ανθρώπινο είδος δεν είναι απαραίτητο ή χρειάζεται ένα μάτι παραπάνω για την επιβίωση μας από κάποια περιβαλλοντική αλλαγή. ΔΕΝ θα μεταλλαχθούν τα αντίστοιχα γονίδια. Στην πρώτη περίπτωση το γονίδιο θα καταστεί ανενεργό μέσα στον κώδικα, από το αντίστοιχο γονίδιο, σταδιακά για να δέχεται διαρκώς νέες πληροφορίες που θα εξασφαλίσουν την επιβίωση, ή θα αλλάξει η σύνδεση του μέσα στον κώδικα με τα υπόλοιπα γονίδια ώστε να παρέχει το νέο μέλος που χρειάζεται, πάντοτε σταδιακά γιατί η αργή διαδικασία αυξάνει την σταθερότητα και την επιτυχία των αλλαγών. Είμαστε εντάξει με τον Δαρβίνο ή θα ξανακούσω για ραδιενεργή μετάλλαξη των γονιδίων;Μπορώ να στο εξηγήσω πάλι αλλά θα βοηθούσε αν έδινες σημασία στους συνομιλητές σου.
    3)Η επιστήμη ποτέ δεν ξεκίνησε για πολεμικούς σκοπούς. Δεν ξέρω πως την έχεις στο μυαλό σου αλλά το πιθανότερο είναι ότι ξεκίνησε μαζί με τον άνθρωπο. Ακόμα και οι συνομιλητές σου που μοιράζεστε τα ίδια πιστεύω πήραν θέση πως ένας από τους στόχους της είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής αλλά ούτε αυτό διάβασες και το επαναπροσδιορίζεις. Το ΠΩΣ ενδιαφέρει την επιστήμη. Και σίγουρα αποστρέφεται τα δόγματα… όπως την αποστρέφονται και τα ίδια. Αλλιώς ακόμα θα στεκόμασταν στην επίπεδη γη που γύρω της γυρίζει ο ήλιος, και στις εκλείψεις θα τρέχαμε να σωθούμε από τη θεϊκή μανία που τις προκάλεσε.
    Όσο για την διάσπαση του ατόμου, ναι χρησιμοποιήθηκε εσφαλμένα στις βόμβες ραδιενεργούς σχάσης, όμως ο Αϊνστάιν δεν έψαχνε για βόμβες αλλά για μία ακόμα αλήθεια. Δεν σου φταίνε οι επιστήμονες, αλλά τα διεστραμμένα μυαλά, και υπάρχουν στην ανθρωπότητα παντού. Ακόμα και στις τάξεις της εκκλησίας και εκμεταλλεύονται τη δύναμη για προσωπικούς σκοπούς.
    «Μέσα στο ίντερνετ θα βρεις άπειρα άρθρα εναντίον του χριστιανισμού ενώ πολύ λίγα εναντίων άλλως θρησκειών και πεποιθήσεων. Γιατί άραγε;» Γιατί βάλαμε ομαδικό σκοπό να σας εξαφανίσουμε και δεν θα κοιμηθούμε μέχρι να το πετύχουμε. Έκαψα την μηχανή του Espresso αλλά θα κάψω και άλλες μέχρι να το πετύχω. Νιώθεις καλύτερα τώρα; Κάθε θρησκεία δέχεται από απλή κριτική, μέσα από τις αυξανόμενες ανακαλύψεις και εκεί εμφανίζεται το δόγμα που κατεβάζει ρολά για να αμυνθεί και προστρέχει στις γραφές ως απόλυτη αλήθεια, μέχρι απόλυτες επιθέσεις από κέντρα εξουσίας, άδικες κατά τη την γνώμη μου αλλά ΟΧΙ μόνο ο χριστιανισμός. Και οι άλλες θρησκείες για γαλήνη εσωτερική μιλάνε και σωτηρία της ψυχής, ο βουδισμός κοντεύει να εξαλείψει από τις επιθέσεις που δέχεται. Οι μουσουλμάνοι δέχονται επιθέσεις και κριτική της ίδιας πίεσης από τους χριστιανούς, γιατί δεν καταλαβαίνεται πως οι φανατικοί προκαλούν τις ζημιές, οι προσκολλημένοι σε δόγματα που είναι υποχείρια διεστραμμένων ανθρώπων.Και μετά μιλάτε για ενότητα και αγάπη, και το πιστεύετε κιόλας!Επειδή κάποιος έχει άλλη θρησκεία δεν κυνηγάει να σε εξαφανίσει όπως σε εκμεταλλεύονται εσένα στο πιστεύω σου έτσι υποφέρουν και εκείνοι.
    Όμορφα, τα ζώα έχουν ψυχή αλλά όχι λογική. Οι μεταφορά συνηθειών από ένα ζώο του ίδιου είδους σε ένα άλλο ή η ανάπτυξη ικανοτήτων επικοινωνίας δεν σου αρκούν. Μου λες ότι εντάξει είναι έξυπνα αλλά δεν έχουν λογική. Πρέπει να εξηγήσεις καλύτερα τι πιστεύεις, γιατί μέχρι στιγμής φαίνεται να περιγράφεις πως τα ζωικό βασίλειο και το φυτικό είναι οι περιχαρείς σκλάβοι σου, γιατί μιλάς για σεβασμό αλλά θεωρείς την ζωή τους ανούσια. Σε πληροφορώ ότι αρκετοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με όση επιτυχία το κάνουν τα «ζώα» και ότι οι πολιτισμοί τους βασίζονται με επιτυχία εκεί που εμείς αποτυγχάνουμε…στην επιβίωση πρώτα και στην πρόοδο ύστερα.

  6. Αλέξανδρος says:

    Χμ…ολόκληρο άρθρο σου έδωσα και πάλι το αμφισβήτησες. Λογικό, αφού δεν σε συμφέρει. Λέει ο Διονύσης Σιμόπουλος πόσα καλά έφερε το Cern, από θεωρία σε θεωρία, χωρίς αποδείξεις. Τρομερό…Απέδειξε ότι είχαμε οφέλη; ΟΧΙ. Είδε κανείς άλλος τα πειράματα; ΟΧΙ. Απλά είπε ότι βοήθησε εδώ και εκεί, χωρίς αποδείξεις, και εμείς πρέπει να τον πιστέψουμε. Ε βέβαια, πως αλλιώς να δικαιολογήσουν τα χρήματα που παίρνουν;
    Πάμε πάλι στην θεωρία εξέλιξης του Δαρβίνου. Ένας άνθρωπος είναι σε ένα νησί και όλοι οι καρποί που τρώγονται είναι ψηλά. Με βάση την θεωρία του θα πρέπει σύντομα να ψηλώσει ή να κάνει λαιμό όμοιο με αυτό τις καμηλοπάρδαλης. Με 1 μήνα χωρίς τροφή όσο και να εξελισσόταν ο άνθρωπος δεν πρόκειται να άλλαζαν και πολλά, άρα πάει, τον χάσαμε από ασιτία. Δηλαδή, για να γίνει η εξέλιξη ώστε να επιβιώσει(ο άνθρωπος, το ζώο), θα πρέπει να ζούμε χιλιάδες χρόνια, αλλιώς δεν προλαβαίνουμε να εξελιχθούμε και άρα να ζήσουμε!!! Και αφού για λόγους επιβίωσης εξελισσόμαστε, σημαίνει ότι πολύ γρήγορα πρέπει να γίνεται η εξέλιξη, πράγμα πολύ δύσκολο. Δηλαδή δεν προλαβαίνει κανείς, είτε άνθρωπος είτε ζώο να εξελιχθεί καθώς ο θάνατος τα προλαβαίνει!
    Πότε είπα ότι τα ζώα είναι έξυπνα; Για ψυχή μίλησα. Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτά που έγραψα…
    Ο βουδισμός μια χαρά κρατεί όταν προωθούν τον διαλογισμό, το yoga και άλλες πόσες φιλοσοφίες των βουδιστών σε όλο τον κόσμο και βλέπουμε πόσους χολιγουντιανούς να τον ασπάζονται.
    Είναι ακόμα πασιφανές ότι παίρνεις ό,τι σε συμφέρει. Δίνω άρθρα(όπως ζήτησες), τα απορρίπτεις, δίνεις άρθρα τα δέχεσαι αφού απλά είναι αντίθετα(χωρίς φυσικά καμία απόδειξη) με ότι λέω και σου δείχνω.
    Δεν πιστεύεις στον Χριστιανισμό, άρα και ό,τι περιέχει αυτό: θαύματα, Υιός του Θεού, Ανάσταση ακόμα και το διάβολο. Για δες τι λένε ότι υπάρχει;
    http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE
    Είναι 11 νομίζω επεισόδια, κάτσε και δες τα. Είναι σύγχρονα και αυτοί που τα έγραψαν δεν είναι χριστιανοί και φαίνεται αυτό στα βίντεο. Να δούμε τι έχεις να πεις(όλο και κάτι θα βρεις) γι’αυτό…

  7. Η φυσική εξέλιξη στηρίζεται στους απογόνους. Εκεί γίνονται οι εξελίξεις στον κώδικα όχι στον ίδιο τον οργανισμό. Ελπίζω να είναι μόνο αυτό που δεν έχεις καταλάβει πλέον.Αλήθεια τι ηλικία έχει η γη για σένα;
    Στην φυσική και σε όλες τις επιστήμες έχουμε οφέλη από αυτές τις ανακαλύψεις που υποτιμάς γιατί μας βοηθούν να αντιλαμβανόμαστε πιο πολύπλοκα πειράματα και να βελτιώνουμε την κατανόηση μας για τον κόσμο. Και αυτά ναι τα πιστεύω γιατί είναι ιστορία που γράφεται τώρα, με αποδείξεις.Και ναι ο κόσμος τα βλέπει και οι αποδείξεις υπάρχουν σε όποιο ινστιτούτο επιστημών θες.Σε αντίθεση με τις γραφές δεν ερμηνεύονται από τους λίγους. Έχεις φτάσει σε σημείο να αμφισβητείς ακόμα και τα αρχαιολογικά ευρήματα πιο πίσω, παρασυρμένος στις παρωπίδες σου, γιατί δεν περιλαμβάνονται στα βιβλία σου.
    Αποκάλεσες τα δελφίνια έξυπνα..ούτε εσύ τι γράφεις δεν διαβάζεις μέσα στο crescento σου.Μετά αναιρείς…
    Στο άρθρο σου απάντησα για το φαινόμενο Κιρλιάν, απλά έβγαλες μόνος σου συμπέρασμα! Η αύρα, φωταύγεια τον ζώντων οργανισμών, απέχει πολύ από τα να χαρακτηριστεί, έστω προς το παρόν, ψυχή.
    Στο άρθρο περί προφητείας ότι θα δει τον Υιό του θεού προτού πεθάνει μέσω αποκάλυψης… Μαγκιά του που πρόλαβε να τον δει. Για το αναπόδεικτο πολλές γνώμες εκφέρονται. Εγώ στο αμφισβητώ, και τι έγινε; Απέδειξα κάτι; Και μετά συμφωνώ…εκτός από το να νιώσεις χαρούμενος τίποτα δεν καταφέραμε και πάλι.
    Φτάνεις στο σημείο να αμφισβητείς αποδείξεις μαθηματικές, οπτικές (μέσω του μικροσκοπίου), πειραματικά αποδεδειγμένες (κατ’ επανάληψη) και ζητάς από τους συνομιλητές σου να πιστέψουν στις γραφές; Ζωγράφισες!!! Για να μην πέσω στις ίδιες ανούσιες επιθέσεις με τις δικές σου η μόνη κριτική των όσων γράφεις αυτή είναι!
    Όσο για την προώθηση της γιόγκα, ναι μεν η γιόγκα ζει ως τεχνική μόνο γιατί η φιλοσοφία της έχει χαθεί, και σε λίγα χρόνια οι βουδιστές ούτε τους ναούς τους δεν θα έχουν ιερείς για να λειτουργήσουν λόγω της επίθεσης με κάθε μέσο που δέχονται…Οπότε την καραμέλα του μοναδικού κυνηγημένου μόνο σε αυτούς που δεν κοιτάνε πέρα από τη μύτη τους παρακαλώ.
    Πιστεύω στην διδασκαλία του Χριστού, το ξεκαθαρίζω πιο πάνω αλλά μία από τα ίδια…Στις επιθέσεις σου, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων και διαρθρωμένου λόγου σου βγαίνει λίγο και το ψυχολογικό φαινόμενο της προβολής.Γράφεις, αναιρείς, δεν δίνεις σημασία στα όσα γράφεις εσύ καλά καλά και μετά κατηγορείς τους συνομιλητές σου για το ίδια λάθη. Αλλά ο λόγος είναι γραπτός στην περίπτωση μας!

  8. Αλέξανδρος says:

    Πρώτον, δεν θυμάμαι να είπα τα δελφίνια έξυπνα, αλλά και να το είπα το έθεσα έτσι γιατί εσύ αναφέρθηκες στην ευφυΐα τους….
    Πάμε ακόμα μια φορά στην εξέλιξη. Δηλαδή, ο άνθρωπος προσπαθώντας να φτάσει εκεί ψηλά στον καρπό, κάτι γίνεται στα γονίδια του, και έστω και λίγο αλλάζουν, ας το δεχτούμε αυτό, αλλά όταν αυτός πεθάνει(γιατί απλά ήταν νηστικός για ημέρες), πότε θα προλάβει να δώσει(το αλλαγμένο γονίδιο) στους απογόνους του; Αυτό εννοούσα και εσύ δεν το κατάλαβες…
    Δεν βλέπω πουθενά επίθεση εναντίον βουδιστών, που την είδες εσύ θα σε παρακαλούσα να μου το δείξεις(άλλωστε είσαι πολύ καλός στο να βρίσκεις άρθρα).
    Δεν ξεκαθάρισες πουθενά ότι πιστεύεις στην διδασκαλία του Χριστού, γι’αυτό άλλωστε και ακόμα συζητάμε.
    Δίνω επιχειρήματα, αλλά τα απορρίπτεις όλα(ή δεν τα αντιλαμβάνεσαι) επειδή απλά δεν σε συμφέρει, κάτι που είναι φανερό σε όλα τα κείμενά σου.
    Σου έδωσα έναν σύνδεσμο να μου πεις την γνώμη σου, και ακόμα μου τη λες…και μετά λες ότι σε κατηγορώ και δεν έχω επιχειρήματα.
    Και υπάρχουν πολλά κείμενα και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Δικαίωμά μας να πιστεύουμε σε οτιδήποτε! Αυτό που ισχύει και ας μη το πιστεύεις είναι ότι η επιστήμη πλέον εργάζεται εναντίον μας. Υπάρχουν πόσες τεχνολογίες που τις κρατούν οι επιστήμονες κρυφές γιατί θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Αυτές οι τεχνολογίες είναι 10 φορές σημαντικότερες από αυτά που υποτίθεται το Cern θα δώσει-ανακαλύψει. Ψάξε στο ίντερνετ και δες τα. Αλλά μη μου λέτε ότι είναι καλύτερα να πεθαίνουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι λόγω πείνας και αρρώστιας όταν μπορούμε να τους βοηθήσουμε και όλα αυτά για το όνομα της επιστήμης. Γιατί εγώ θεωρώ σωστό, αφού πρώτα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε και να σώσουμε όσους μπορούμε, έπειτα να πάμε σε ανακαλύψεις. Αλλιώς ωραίοι άνθρωποι είμαστε…
    Και ακόμα περιμένω την γνώμη σου σε 2 πράγματα:
    1) για τα πειραματόζωα που αναφέρθηκα προηγουμένως δίνοντας και σχετικό άρθρο
    2) για τα βίντεο που είπα να δεις δίνοντας και σύνδεσμο

  9. Στους απογόνους φτάνουν οι αλλαγές μέσω του κώδικα. Τίποτα δεν αλλάζει στον μεγαλοοργανισμό αλλά στους απογόνους…η Φυσική εξέλιξη λέγεται και επιβίωση του δυνατότερου για αυτόν τον λόγο…ο απομονωμένος στο νησί είναι… 3 μέτρα κάτω απλά!Αν κάποιο χαρακτηριστικό τον έσωζε και έδινε απογόνους τότε αυτό θα μεταβιβαζόταν σίγουρα στους απογόνους.Όπως έγινε με τους έγχρωμους ύστερα από ατελείωτα χρόνια σκλαβιάς, όσοι επέζησαν και έδωσαν απογόνους, σήμερα φτάσαμε να είναι γονίδια για θαυμασμό με τις ικανότητες που προσδίδουν στους κατόχους μεγαλοοργανισμούς. Και αν φτάναμε στο σημείο όλα τα δέντρα να είναι ψηλά και να μην τα φτάνουμε, δεν θα μεγάλωνε ο λαιμός μας, θα δυνάμωναν οι μύες πρόσφυσης εκ γενετής, θα μεγάλωνε το μικρό δάχτυλο για να δώσει πρόσθετη στήριξη, και πιθανότατα θα κυκλοφορούσαμε με ουρά…ωχ, στάσου μόλις ξαναγράψαμε την ιστορία αλλά ανάποδα αλλά τι σου λέω τώρα…Μήλο, ζευγάρι και φίδι είπαμε,ξέρω!
    Τα δελφίνια όχι ίσως να τα αποκάλεσες έξυπνα εκεί είναι αυτό που έγραψες. Αν δεν συμφωνείς με όσα λέω να βρίσκεις τον δικό σου τρόπο!Πάντως δεν με έπεισες, γράφεις και αναιρείς.
    Για τα πειραματόζωα σου απάντησα ήδη όταν μίλαγα για διεστραμμένα μυαλά. Στην εκκλησία επίσης είστε γεμάτοι και εσείς από αυτούς, έλλειψη σίγουρα δεν έχετε.
    Στην διδασκαλία του Χριστού πιστεύω γιατί τα νοήματα της είναι ανώτερα, χωρίς προσωπικό κέρδος. Για τις γραφές και την εκκλησία που τις ερμηνεύει αυθαίρετα αυτό δεν ισχύει, το κέρδος υπάρχει και σε δύναμη και σε χρήμα.Πολύ θα έμεναν άνεργοι αν έπεφτε το δόγμα και δεν μιλάμε για μισθούς νοικοκυριού.Στην ιστορικότητα του πάλι μένω αμέτοχος, και το έχω γράψει ως απάντηση στην cathrine.και όχι μόνο…
    http://www.facebook.com/note.php?note_id=145134485551543 πάρε για τον Ιαπωνικό Βουδισμό αρχικά, μεταφρασμένο και μόλις βγάλεις ότι συμπέρασμα να ‘ναι θα λάβεις και τις συνέχειες.
    Κανένας επιστήμονας δεν θα έκρυβε τεχνολογίες. Τεχνολογίες κρύβουν τα μεγάλα trust και lobby και οι κυβερνήσεις που τα υποστηρίζουν. Όπως την αλήθεια την κρατάνε στα ντουλάπια οι εκκλησίες και μετά ο θεός είπε αυτό και έκανε το άλλο μην κάνεις αυτό κάνε το άλλο γιατί…έτσι!
    Ευχαριστώ που θα μου αφήσεις χρόνο να μελετήσω τα όσα μου κατέδειξες, η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα αλλά απολαυστική!

  10. Αλέξανδρος says:

    Πάλι δεν είδες τα βίντεο… δεν πειράζει. Μας κατονόμασες διεστραμμένα μυαλά, ευχαριστούμε. Στην εξέλιξη μένεις στο αν…μηδέν επιχειρήματα…Βουδισμός πολεμάται λες… το κείμενο άλλα γράφει » χάνει σιγά-σιγά τη θέση της στην ιαπωνική κοινωνία»,» Η έλλειψη διαδόχων» και «Οι Ιάπωνες είχαν πάντα μια χαλαρή προσέγγιση στη θρησκεία». Μήπως δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις; Από μόνοι τους οι Ιάπωνες δεν ακολουθούν τον Βουδισμό, όχι ότι τον πολεμάμε!!!
    Μεγαλοεπιστήμονες πληρώνονται για να κάνουν έρευνες και ανακαλύψεις όπως γίνανε στον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο, όπως γίνονται και μέχρι τον 3ο παγκόσμιο που θα έρθει(και μη με λέτε γρουσούζη αν συμβεί, που θα συμβεί).
    Η χαρά είναι δική μου που σε αποστομώνω σε κάθε κείμενο που γράφω(αλλά που να το καταλάβεις και αυτό;)…Και δεν λέω άλλα από αυτά που γράφω…άλλος άλλα διαβάζει, άλλα λέει και νομίζει ότι απέδειξε και κάτι. 😉

  11. ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ. ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΤΡΕΛΟ,ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ…ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ OSIDIEN. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΣΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ!

  12. Τα διεστραμμένα μυαλά υπάρχουν παντού έγραψα, από εκεί και πέρα ήταν η ευκαιρία σας!»Για τα πειραματόζωα σου απάντησα ήδη όταν μίλαγα για διεστραμμένα μυαλά. Στην εκκλησία επίσης είστε γεμάτοι και εσείς από αυτούς, έλλειψη σίγουρα δεν έχετε.»
    Ο βουδισμός μένει χωρίς απόγονους γιατί δέχεται πιέσεις παρόμοιες με του χριστιανισμού, και η νεολαία του στρέφεται αλλού, αλλά συμφέρει να κοιτάς αλλού τώρα για μία ακόμα φορά. Μην χάσεις και την καραμέλα είναι αιώνια…
    Χρόνο σου ζήτησα να δω τα βίντεο ,αλλά επιτέθηκες σε χρόνο dt, κάπως έτσι έχεις διαβάσει και όλη την συζήτηση και δεν θυμάσαι τι γράφεις και κάπως έτσι διαβάζεις και την ιστορία σου.
    Τελικά για τον Δαρβίνο ενημερώθηκες αρκετά; Μία θεωρία που δεν την γνωρίζεις επειδή προφανώς δεν έπεσε μέσα σε ευαγγέλιο ψεύτικη δεν είναι…Δεν μπορούμε τα πάντα να τα ψέλνουμε σε εκκλησιαστική πτώση στην κυριακάτικη λειτουργία. Στο παράδειγμα φυσικά και αναφέρομαι με αν…αποδείξεις βρες στα απολιθώματα χρόνων και χρόνων, αν και πάμε για τροπάριο πάλι εδώ δεν πιστεύεις σε εργαλεία!!!
    Άλλα γράφεις και μετά τα αναιρείς, δεν έχω σκοπό, ούτε καν νομίζω ότι αποδεικνύω κάτι. Μιλάω για πράγματα που έχουν αποδειχτεί, απέναντι σε πράγματα που έχουν απλά γραφτεί.
    Cathrine αυτή η συζήτηση γίνεται γιατί πέρα από τις παρωπίδες σας που είναι μια χαρά αφού τις φοράτε μόνοι σας, o Αλέξανδρος (και σε ρόλο secondo και εσύ) έχετε το εριστικό τις συμπεριφοράς να κατηγορείτε κόσμο που πιστεύει σε θεμελιώδη θέματα και από πάνω να συμπεριφέρεστε σαν να έχετε όλες τις απαντήσεις σίγουρες.Αλέξανδρε, το καλό με αυτή τη συζήτηση είναι πως είναι γραπτή.Δεν με έχεις αποστομώσει ούτε σε μία θέση μου, γράφεις και αναιρείς, μάλιστα δικαιολογείσαι κιόλας αντί να παραδεχτείς γραπτά λάθη σου…
    Δεν έχω πρόβλημα αυτή η συζήτηση να συνεχίζεται όσο αναπνέω, γιατί βγάζεται στη φόρα όλα εκείνα τα στοιχεία που αφορίζει ο σκεπτόμενος κόσμος στο δόγμα.
    Θα ξαναζητήσω χρόνο να δω το βίντεο, για να έχεις την ευκαιρία να πιαστείς από κάποια κουβέντα αντί για το νόημα όσων γράφω, και να ετοιμάσεις μία νέα επίθεση σε αντικατάσταση επιχειρημάτων.Τώρα το σιγούρεψα, έτσι πάει το παιχνιδάκι, γιατί ούτε αυτά που λες τελικά δεν πιστεύεις!

  13. papapausanias says:

    πω πω μαλακες δεν την παλευετε καθόλου..δε πατε για κανα ψαρεμα

  14. αχαχαχαχααχαχα!!!σίγουρα ένα ευχάριστο διάλειμμα papapausania

  15. Αλέξανδρος says:

    Άλλος γράφει και αναιρεί και δεν αντιλαμβάνεται τα επιχειρήματα του άλλου και άλλος νομίζει ότι λέει αποδεδειγμένα στοιχεία ως επιχειρήματα. Παρωπίδες φοράς εσύ και ο κάθε άθεος που ό,τι και να σας πούμε θα λέτε ‘απόδειξέ το!’ όταν μάλιστα βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας. Οπότε καλό ψάρεμα!

  16. papapausanias says:

    σε αυτό το σημείο να διευκρινίσω ότι το δε πας για ψάρεμα βγαίνει από την λαϊκή ρήση

    «δε μαμας που δε μαμας, δε πας για ψάρεμα;»

  17. Άθρησκος παρακαλώ, θα με υποχρέωνες. Και ο κύριος λόγος είναι ο «θεοσύστατος οργανισμός με ανθρώπινη διοίκηση», που υποστηρίζει κάθε θρησκεία και κατά συνέπεια εκκλησία ότι είναι.Σε μία από τις θέσεις του το ίδιο το video που παραθέτεις εδώ υποστηρίζει την ουδετερότητα της ανθρώπινης φύσης ανάμεσα στο «καλό» και το «κακό» οπότε αντιλαμβάνεσαι για τι διοίκηση μιλάμε…ή μάλλον όχι, δεν κουνάς να το αντιληφθείς καθώς και το γεγονός πως αυτή η ανθρώπινη διοίκηση σου ερμηνεύει τις γραφές. http://www.youtube.com/watch?v=9KzTFn7Gpm0 (08:12)
    Μέσα στις θέσεις είναι και πως η εκκλησία έχει φθαρεί από την εισχώρηση πεφωτισμένων http://www.youtube.com/watch?v=0Ui2yUnuSBY (02:16) άρα πως το έχετε το συστηματάκι; Ότι είναι αλήθεια στις ερμηνείες ακτινοβολεί με άλλο χρώμα; Δόγμα είναι και ο καθένας σας το μεταφράζει όπως του καπνίσει και στα κενά δεν ερευνείτε, πιστεύετε και σφίγγεται τις παρωπίδες.
    Μιλάει το video «THE MUSIC INDUSTRY EXPOSED» αρχικά για μασονικά στοιχεία, στην συνέχεια εκτενέστερα για τους πεφωτισμένους και κάνει την σύνδεση των πεφωτισμένων με τον σατανά. Οι μαρτυρίες των καλλιτεχνών είναι εκεί για να προσδώσουν υπόσταση στους διαβόλους, στον σατανά. Όποιος μετανοεί και αλλάζει δρόμο σκοτώνεται… Επομένως η λογική διαδικασία είναι «Υπάρχουν μασόνοι, πεφωτισμένοι, άρα σατανάς, άρα θεός, άρα χριστός,άρα…πάει όσο θες μακριά»
    Πέρα από τη χρήση κάποιου trust ή lobby ή κέντρου εξουσίας υποσυνείδητων μηνυμάτων με όχι εξακριβωμένο σκοπό, είναι ότι δείχνει το video μαζί με το κεφάλαιο 11 που δείχνει τεχνικές mind control μέσω της μουσικοθεραπείας.Ακόμα ένας κλάδος της επιστήμης που τώρα σε συμφέρει να κοιτάξεις προς το μέρος του. Δεκτό ότι όσα αναφέρει παρουσιάζουν ενδιαφέρον για περαιτέρω έρευνα, αλλά η ταχύτητα διεξαγωγής συμπερασμάτων οδηγεί και σε καλικάντζαρους…όχι;
    To ράδιο σου κλέβει τις σκέψεις; Διότι η όλη συζήτηση ξεκίνησε για την εξελικτική θεωρία και το γεγονός ότι η διδασκαλία του χριστού είναι σημαντικότερη από την ιστορικότητα του, εξ ου και η ένσταση περί θαυμάτων και της σημερινής εικονολατρίας-ειδωλολατρίας.
    Και με παραπέμπεις σε ένα βίντεο για πεφωτισμένους και μία ατελείωτη θεωρία συνωμοσίας. Συμμάζεψε λίγο την σκέψη σου.
    http://neadiastasi.blogspot.com/2010/12/blog-post.html Για να πάρεις μία ολοκληρωμένη εικόνα (το ξέρω ήδη ότι θα πυροβολήσεις και τους βιολόγους αλλά θα έχει γέλιο) και να δείς την χρονική απόσταση όσων υποστηρίζεις με την πραγματικότητα.

  18. Papapausania καμία καλή τεχνική για ψάρεμα έχεις υπόψιν; Εδώ πέρα που με έχει στείλει η δουλειά μου κάνα μήνα τώρα… το sex δεν θα είναι με είδος συμβατό… και προτού επιβεβαιώσω τον Δαρβίνο με τον λάθος τρόπο, λέω καλύτερα να ακολουθήσω την λαϊκή ρήση….!!!

  19. Αλέξανδρος says:

    Απλά επιβεβαίωσα πόσο «κολλημένος» είσαι. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Τα βίντεο που μόνο χριστιανοί δεν τα γράψανε κάνανε ολόκληρη έρευνα πάνω σε μερικά πράγματα που οποιοσδήποτε δεν προσέχει με την πρώτη, ούτε ίσως με την χιλιοστή φορά που θα τα δει μπροστά του. Επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες πως λειτουργεί το όλο σύστημα(είδες τα βίντεο, δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις). Φανερώνουν την ύπαρξη κακών πνευμάτων και φυσικά το ωραίο «έργο» της επιστήμης!!! Αφού και αυτό ακόμα αρνείσαι που περιέχει τρομερά στοιχεία που μπορώ να χρησιμοποιήσω συνειρμικά ως επιχειρήματα για να στηρίξω την άποψή μου, καλό ψάρεμα λοιπόν με πετονιά!!! Έτσι θα πιάσεις πολλά ψάρια….;)
    Χαχαχα!

  20. Ευχαριστώ για την πετονιά θα το εφαρμόσω…χαχαχα!
    Από ότι φαίνεται έχεις εμπειρία…στα ψάρεμα!
    Όποτε αποκτήσεις επιχειρήματα…εδώ είμαστε!

  21. Αλέξανδρος says:

    Σήμερα έκανα καλή ψαριά. Πολύ καλή μάλιστα! Πάρε να έχεις!
    http://impantokratoros.gr/62F6760B.el.aspx
    Τι λένε μεγάλοι επιστήμονες!!! Πω πω πω! Όλα μαζεμένα!!! Πως φαίνεται ότι μια χαρά τα λέω εγώ κι εσύ απλά πουλάς ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ! Επιχειρήματα που βουλώνουν τα στόματά σας(όχι ότι και τα άλλα το ίδιο δεν έκαναν…)!!!
    Και μερικά συμπληρωματικά….
    http://ximikos.blogspot.com/2009/03/blog-post.html
    http://nabiallah.wordpress.com/%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5/
    Χαχαχααχαχα!!! Εύχομαι καλή ψαριά και πάλι!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!

  22. «Stephen Hawking: «Η σημερινή επιστήμη μπορεί να συμπεράνει ότι το σύμ­παν πρέπει να είχε μια αρχή, αλλά δε μπορεί να ξέρει πώς έγινε η γέν­νηση του σύμπαντος. Γι’ αυτό κά­ποιος θα πρέπει να επικαλεστεί τον Θεό!»1)» Αυτούσιο μέσα από http://impantokratoros.gr/62F6760B.el.aspx. Δεν μιλάει πουθενά για εκκλησία, για ανθρώπινη διοίκηση και για μηχανικές εκμετάλλευσης της «ιστορίας».
    «Η επιστήμη και η πίστη δεν είναι ανταγωνίστριες, αλλά δύο αδελφές! Και οι δύο εμβαθύνουν εις την υψίστην αλήθειαν… όσο περισσότερο εμβα­θύνουμε εις την έρευνα του διαστήματος, τόσο μεγαλυτέρα γίνε­ται η πίστη μας!!!».

    «Αυτό μας δείχνουν με το παρά­δειγμά τους οι μεγάλοι θεμελιωτές της επιστήμης, που ήταν συγχρόνως βαθειά θρησκευόμενοι άνθρωποι! Ονόματα όπως: Αϊνστάιν, Πλάνκ, Παστέρ, Τόμσον, Αμπέρ, Νεύτων, Μάξουελ, Πασκάλ, Λεμαίτρ, Έντιγκτον, Κόμπτον, Λαπλάς, Κέπλερ, Μπράουν, Ντιράκ, Καρτέσιος, Σμάρτ, Λεπρένς, Σωάρ, Βάγκνερ, Κοπέρνικος, Μέντελ. Χάϊζεμπεργκ, Σμιθ, Ντεσάουερ, Μιλν, Κώσυ, Καντ, Μαρκόνι, Μίλικαν, Λάϊμπνιτς και πολλοί άλλοι κορυφαίοι νομπελίστες, αποδίδουν την αιτία της υπάρξεως των μηχανισμών του σύμπαντος, στο Θεό δημιουργό!» Τώρα πλέον στον Αϊνστάιν δεν αποδίδεις δεινά; Τρέχεις στην ασφάλεια του δόγματος και αναιρείς τις θέσεις σου για μία ακόμα φορά. Και πάλι η πηγή σου μέσω της Χ.Ε.Ε σε Θεό αναφέρεται. Δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα την διαφορά του άθρησκου με τον άθεο, αλλά εδώ είμαστε.
    ««τυχαία εμφά­νιση της ζωής στη γη, εξέλιξη των εμβίων όντων από τα ατελέστερα προς τα συνθετότερα και κατ’ επέ­κταση από τον πίθηκο προς τον άνθρωπο»» από την ίδια πηγή. Το ίδιο λάθος, αλλά θα το είχες καταλάβει από προηγούμενες πηγές ότι άνθρωπος και πίθηκος http://neadiastasi.blogspot.com/2010/12/blog-post.html δεν ανήκουν στο ίδιο είδος, αλλά έχουν κοινό πρόγονο. Η μεγάλη μας διαφωνία εδώ βρίσκεται, καθώς ούτε η επιστήμη ούτε η θρησκεία μπορούν να τον ορίσουν. Η διαφορά είναι ότι οι ερευνητές επιστήμονες δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια να πιπιλάνε καραμέλες, συνεχώς γίνονται προσπάθειες να πλησιάσουν όσο πιο κοντά στην αλήθεια μπορούν.
    «Εξίσου εντυπωσιακό είναι το ότι ο θεόπνευστος Μωυσής έγρα­ψε, πως για τα υπόλοιπα κτίσματά του: ««Ο Θεός είπε και εγενήθησαν», για χάρη του ανθρώπου! Ενώ τον άνθρωπο τον έπλασε και ενεφύσησε μέσα του την αθάνα­τη τρισυπόστατη ψυχή του.» Περί καραμέλας, για να μην λέμε λόγια του αέρα… Αυταπόδεικτος συνειρμός και αυτός…Όπως οι συνειρμοί του video που παρέπεμψες. Και μας ξαναγυρνάει στη θέση…πως τα ζώα δεν έχουν ψυχή!Άλλα έχεις γράψει πιο πάνω, άλλες πηγές δίνεις!!!
    http://www.oodegr.com/oode/genesis/kiti1.htm Περί εξελίξεως ακόμα δεν έχετε αποφασίσει και εσείς…Αλλά ο γενετικός κώδικας είναι εκεί και δείχνει και τον κοινό πρόγονο (φυτικό και ζωικό βασίλειο περιλαμβάνουν τον γνωστό μας κώδικα) και την εξέλιξη του. «Όμως η Γένεση μιλάει και για ιπτάμενα ερπετά που προήλθαν από θαλάσσια όντα»… Αυτό δείχνει όχι μόνο των εσωτερικό σας διχασμό,άλλα και την ενότητα που προσδίδει το δόγμα στις διάφορες θρησκείες όπως φαίνεται και στις επόμενες πηγές σου.Μία ενότητα «κουτσή». http://exeldim.bravehost.com/genetiki/hox_a.htm
    Όσο επιμένεις να βουλώσεις στόματα, τόσο περισσότερο φαίνεται ότι νομίζεις πως έχεις τις απαντήσεις για τα πάντα, και πως ο εγωισμός σου δεν συνάδει με όσα λες ότι πιστεύεις…!

  23. Αλέξανδρος says:

    Και εγώ, αλλά και αυτοί που γράφουν τα κείμενα επαληθευτήκαμε για τα καλά! Ήθελες επιστημονική άποψη(δεν πιστεύεις κι αλλιώς!), το κείμενο έχει πολλούς επιστήμονες(και μερικοί είναι πολύ μεγάλοι και βραβευμένοι) που μιλούν σχετικά και υποστηρίζουν την ύπαρξή Του, άσχετα αν είναι χριστιανοί ή όχι. Ο Αινστάιν πρόσφερε πολλά, ΑΛΛΑ, ως πολύ έξυπνος έπρεπε να είχε καταλάβει ότι δίνοντας τέτοια πληροφορία-γνώση στους άλλους, θα μπορούσε κάλλιστα να αποβεί μοιραίο, όπως και έγινε(παράδειγμα κακής χρήσης της επιστήμης). Εκεί άλλωστε κατονόμασα το λάθος του(που να το καταλάβεις εσύ άλλωστε…). Συνεχίζοντας, το κείμενο αυτό(όπως και τα 2 συμπληρωματικά που παρέθεσα) δίνουν τον εμφανή πόλεμο που κάνετε και ο οποίος βασίζεται μόνο στα λόγια(μηδέν αποδείξεις). Τα βίντεο που σου έδειξα, ολίγον άσχετα με τα αυτά που λέμε, έχουν όμως μέσα στοιχεία που δείχνουν:1)κακή χρήση επιστήμης, 2)ύπαρξη κακών πνευμάτων και 3)το πως οι άνθρωποι πείθονται εύκολα στις προκλήσεις(και ψέματα) της κοινωνίας(που να το καταλάβεις κι αυτό, άλλωστε το απέρριψες όπως και ήταν αναμενόμενο)
    Οι πιο μεγάλοι εγωιστές είναι οι άθεοι(καλή ώρα σαν εσένα) καθώς δεν δέχεστε ότι υπάρχει κάτι πάνω από τον άνθρωπο αφού πιστεύετε ότι όλα είναι…πως να το πούμε…έτσι, τυχαία!!!Και μάλιστα θέλετε συνεχώς να μας μειώνετε και να μας κοροϊδεύετε, γιατί απλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς…
    Εγώ αυτό που πιστεύω και είναι απολύτως λογικό και αποδεκτό από πολλούς επιστήμονες είναι η αρχική δημιουργία πολλών ζωντανών οργανισμών(όπως και γράφεται στην Αγία Γραφή και δεν απορρίφθηκε από κανέναν), που με την πάροδο του χρόνου, άλλοι επιβιώνουν και άλλοι χάνονται(δεινόσαυροι, μαμούθ)! Υπάρχουν ντοκιμαντέρ που δείχνουν στα ότι στα βάθη των θαλασσών(4-5km) υπάρχουν περίεργες μορφές ζωής(εμφανισιακά), όπως αυτών των δεινοσαύρων, που είναι αυτά που επιβίωσαν.Δεν εξελίσσονται δηλαδή! Αυτό επιβεβαιώνεται και στα κείμενα που σου έδωσα.
    Τα κείμενα αυτά έχουν, όχι λίγο, αλλά πολύ από όλα και δείχνουν την πραγματικότητα, ότι δηλαδή επιβεβαιώνονται οι Γραφές και επιπλέον από την πλευρά των υλιστών(πάλι καλή ώρα σαν εσένα) υπάρχει συνεχής πόλεμος εναντίον των Χριστιανών!
    Δεν έχω απαντήσει τα πάντα, αλλά στα θέματα αυτά που συζητάμε, σίγουρα φαίνεται το δίκιο μου και πάλι καλά που υπάρχουν έστω και λίγοι επιστήμονες που αποδεικνύουν την ύπαρξη Θεού ή τουλάχιστον δεν την απορρίπτουν(μέσα στην Γενεσις μιλάει για την δημιουργία κάθε είδους ζωντανού οργανισμού).
    Προσπαθείτε να διαστρεβλώσετε την επιστήμη και την ιστορία και είναι κι αυτό εμφανές. Λες μάλιστα ότι για την εξέλιξη δεν έχουμε αποφασίσει, λες και τα κείμενα που σου έδωσα δεν το ξεκαθαρίζουν, τέλος πάντων. Τα ζώα έχουν ψυχή, αλλά προφανώς όχι σαν την ανθρώπινη. Μόνος σου παρέθεσες φράση από τα κείμενα που σου έδωσα που μιλάει για τρισυπόστατη ψυχή του ανθρώπου που είναι αθάνατη, δηλαδή καμία σχέση με αυτή των ζώων. Εδώ αποστομώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό, χαχα! Και κάτι ακόμα, επειδή έχουμε κοινό μέρος στο DNA, δεν σημαίνει ότι έχουμε κοινό πρόγονο, όπως αποδεικνύει και το παρακάτω άρθρο(και είναι και πολύ λογικό μάλιστα, αλλά φαίνεται εσύ ούτε ορθή σκέψη ούτε και λογική έχεις):
    http://www.christiananswers.net/q-aig/aig-c018.html
    Δεν χρειάζεται να πω άλλα. Ποιος είναι εγωιστής και δεν παραδέχεται αλήθειες φαίνεται. Ποιος φοράει παρωπίδες επίσης φαίνεται. Τα γεγονότα κάνουν μπαμ(και από μόνα τους).
    Καλή συνέχεια!!!

  24. «Τα ζώα έχουν ψυχή, αλλά προφανώς όχι σαν την ανθρώπινη. Μόνος σου παρέθεσες φράση από τα κείμενα που σου έδωσα που μιλάει για τρισυπόστατη ψυχή του ανθρώπου που είναι αθάνατη, δηλαδή καμία σχέση με αυτή των ζώων.»
    ‘Οχι μόνο έχεις την εντύπωση δηλαδή της αποδεδειγμένης ψυχής,σίγουρη απάντηση δηλαδή…αλλά συνειρμικά προχωράς και σε κατηγοριοποίηση της!

  25. Εγώ λέω να αφήσετε την επιστημονική αλαζονεία και να δοξάσετε τον Κύριό μας όπως είναι και το θέλημά του. Και η επιστήμη τόσα χρόνια είδαμε που μας έφτασε: μεταλλαγμένα, πυρηνικά, αεροψεκασμοί, προφυλακτικά και χίλια δυο άλλα (για να τα γράψω θα χρειαζόμουν 2 μελανοδοχεία).
    Μπορεί σαν καλοί Χριστιανοί να ζήσετε στις στερήσεις και στη νηστεία αλλά στη Μετά Θάνατον Ζωή θα μπορείτε να είστε σε ωραίο περιβάλλον, να έχετε ότι θέλετε και να τρώτε ότι θέλετε.
    Μετανοείτε όσο έχετε ακόμα χρόνο και θα ανταμειφθείτε.

  26. papapausanias says:

    praise the Lordah.. Να σου πω γιατί εσύ φαινεται να τα ξέρεις, γκόμενες θα έχει εκεί ή τζάμπα η νηστεια??

    Ελπίζω να αξίζει το κόπο γιατι εδώ στο μοναστήρ μας έχει φάει η μαλακία

  27. papapausanias says:

    Αλέξανδρε μη μιλάς για το cern γιατί είσαι κ άσχετος.. Ενα θα σου πω εκεί αναπτύχθηκε το internet που χάρη σε αυτό γραφεις τα κατεβατά σου.. Αλλά δεν σας τα λένε αυτα στην ιερατική σχολή ε? Και ποιος είσαι εσύ που θα μηδενίσεις την έρευνα του cern? Και μπορεί εσένα να σε βολεύει το πίστευε κ μη ερεύνα αλλα εγώ γουστάρω να ξέρω ότι όταν ρίχνει κεραυνούς είναι επειδή δρα το τάδε φαινόμενο και όχι γιατι ο Θεός ρίχνει την οργή του πάνω μου.

  28. Αλέξανδρος says:

    Αν ήμουν άσχετος όπως λες δε θα έγραφα όλα τα κατεβατά που λες. Πως είναι δυνατόν ένας άσχετος να γράφει τόσα πολλά!?!??! Από κει και πέρα, δεν έχω καμιά σχέση με ιερατική σχολή, σε πολυτεχνείο σπουδάζω και απλά είμαι πιστός άνθρωπος. Το «πίστευε και μη ερεύνα» δεν το κάνουν οι πραγματικοί χριστιανοί, τα κείμενα που παρέθεσα το ξεκαθαρίζουν κι αυτό. Εγώ αυτά που πιστεύω τα ελέγχω πρώτα και έπειτα τα αποδέχομαι. Έτσι όπως το θέτεις, ότι βολευόμαστε σε αυτά που πιστεύουμε, σημαίνει ότι όλοι οι άγιοι και οι μάρτυρες της εκκλησίας μας που πέθαναν για την πίστη τους στον Χριστό είναι πολύ ηλίθιοι. Κακώς δηλαδή σπαταλήσανε την ζωή τους. Ο Μέγας Βασίλειος όντας πολύ μορφωμένος για την εποχή του(3ος αιώνας μ.Χ.) έδωσε όλη την περιουσία του στους φτωχούς. Μήπως ήταν κι αυτός χαζός;
    Το να σπαταλούνται τόσα χρήματα στο cern, την ώρα που υπάρχουν πόσα εκατομμύρια, ίσως και δισεκατομμύρια ανθρώπων που πεθαίνουν από πείνα, αρρώστιες και δεν συμμαζεύεται, προτιμώ να πάνε σε αυτούς.

  29. papapausanias says:

    Mhxanikos spoudazeis tha eprepe na ksereis pos ola einai dunata

  30. Όλα είναι δυνατά γιατί ο Θεός τα κάνει να είναι.

  31. papapausanias says:

    xaxaxaxaxaxaxaxaxa

  32. Μη γελάς γιατί το γέλιο θα σου βγει ξινό.
    Και μια χαρά τα λέει ο Αλέξανδρος, το cern μια αρλούμπα ήτανε. Προσπάθησαν να αποδείξουν ότι η δημιουργία είναι δυνατή χωρίς το Θεό και παραλίγο να χαθούμε από τις μαύρες τρύπες τους.
    Ότι χρειάζεται να ξέρουμε μας έχει δοθεί και βρίσκεται στην Καινή και στην Παλαιά Διαθήκη, όλα τα υπόλοιπα δημιουργήθηκαν από την αλαζονεία του ανθρώπου.
    Είμαι σίγουρος ότι και οι αδερφοί Χριστιανοί θα συμφωνούν μαζί μου.

  33. papapausanias says:

    Και τι κανατε εν Χριστώ αδελφοί και σωθήκατε?? Ευχέλαιο?? Μπουαχαχχαχαχα

    Εγώ έχω πίστη στους συναδέλφους στην Ελβετία και όταν το βρουν το σωματίδιο και σας το τρίψουν στην μούρη θα ψάχνετε διαθήκη να κρυφτείτε..

    Αντε τόσα χρόνια κοροιδεύετε το κόσμο και του τρώτε τα λεφτά…Κοροιδία No more

  34. Αλέξανδρος says:

    Υπάρχουν πολλά γεγονότα που αναφέρονται σε γραφές, στο μάθημα των θρησκευτικών αλλά και στην ιστορία που κανένας δεν τα απέρριψε, επιστήμονας και μη. Υπάρχει ολόκληρη πλέον τάση να καταργήσουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία, είδαμε πως βγάλανε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, και τα βίντεο που παρέθεσα και είπατε είναι άσχετα(άσχετα με την θεωρία της εξέλιξης, καθόλου δε για το σύνολο των πραγμάτων που υποστήριζα) έδειχναν τον πόλεμο που γίνεται εναντίον της ανθρωπότητας. Και η φάση είναι ότι δεν είναι καν χριστιανοί αυτοί που τα ψάξανε, και όμως κατάλαβαν τι παίζεται και γι’αυτό δραστηριοποιήθηκαν και έβγαλαν τα βίντεο. Υπάρχει επίσης ολόκληρη τάση να αλλάξουν την ιστορία μας, γιατί πως να το κάνουμε…η ιστορία μας ενώνεται με την πίστη μας και δεν τους συμφέρει. Μας έχουν γεμίσει με ψέματα και πάλι εμάς κατηγορείτε(τους ορθόδοξους χριστιανούς) και λέτε ότι σας τρώμε τα χρήματα. Πρώτον, εγώ από που τρώω χρήματα ή οι υπόλοιποι χριστιανοί;Σε λίγο θα πείτε ότι πληρώνομαι για να πω αυτά που λέω(όπως φαίνεται ότι κάνανε και οι άγιοι μας και γι’αυτό πέθαναν για την πίστη τους). Και δεύτερον όταν πας(αν πας φυσικά) στην Εκκλησία κανείς δε σου επιβάλει να δώσεις χρήματα. Το ότι η Εκκλησία έχει γεμίσει χρήματα είναι από τις δωρεές των ανθρώπων. Και όπως είπα σχεδόν σε όλους τους νομούς της Ελλάδος υπάρχουν οι τράπεζες αγάπης που ταΐζουν τους φτωχούς, γίνονται πολλές ιεραποστολές, όχι μόνο για να δείξουν στον ξένο κόσμο την αλήθεια, αλλά και για να τους βοηθήσουν να σταθούν στα πόδια τους με την ίδρυση σχολείων, νοσοκομείων κτλ. Το έχει κάνει κανείς άλλος αυτό; ΜΠΑ! Αλλά τα κατηγορώ σας έτσι τα πετάτε. Καθίστε και περιμένετε να σας σώσει το σωματίδιο «του Θεού». Ίσως μετά από 500 χρόνια να βρουν κάτι… Άλλωστε, εσείς που δεν πιστεύετε σε Θεό, παράλληλα δεν πιστεύετε στην θεία δίκη, και άρα ο κόσμος στον οποίο θέλετε να ζήσετε είναι μέσα στην αδικία, αφού κανένας δεν πρόκειται να δώσει δικαιοσύνη(ξέρουμε όλοι πόσο καλά δουλεύει το σύστημα δικαιοσύνης σε όλο τον κόσμο, έχουμε τρανταχτά παραδείγματα και στην χώρα μας…). Καθίστε κοροϊδέψτε τον εαυτό σας αλλά τουλάχιστον μη κατηγορείτε αυτούς που δεν έφταιξαν σε τίποτα.

  35. papapausanias says:

    Έξω όξω τα θρησκευτικά από τα σχολεία.. Δεν θα βγάζει το άχτι του επάνω μας ο κάθε κομπλεξικός που δεν πέρασε φιλοσοφική..

    Καλα κάνανε και βγάλανε το θρήσκευα από τις ταυτότητες τι δουλειά έχει το τι πιστεύεις με το ποιος είσαι.. αμα ήταν έτσι ας εγραφε κ τι ψηφίζεις (ΛΑΟΣ?)

    Εσύ δεν ξέρω αν τρως λεφτά ή όχι, αν πληρώνεσαι γι αυτό ή τα γράφεις επειδή γουστάρεις να κομπάζεις πόσο καλός είσαι..

    Υπάρχουν τράπεζες αγάπης και παπάρια μάντολες σε συμφέρει να ξεχνάς για τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εκτάσεις που έχει η εκκλησία σε όλες τις πόλεις, ακόμα κ στο κολωνάκι, σε συμφέρει να ξεχνάς τις business του Βατοπεδίου και των καλόπαιδών του.. Ξεχνάς επίσης τις αντιδράσεις για φορολογία στην περιουσία και τώρα πρόσφατα για τις περικοπές μισθών στα τραγια.. καλά για να μην αναφέρω τους μοντέρνους αγίους που εξαπατάνε τον κοσμο κ του πέρνουν την περιουσια

    Αμα είναι τοσο καλοι οι παπαδες γιατί δεν κάνουν κάτι για το χάλι ε? Μωροί είναι να χάσουν την δύναμη τους?
    (300 μερες το χρόνο νηστεία κ είναι όλοι σαν μοσχάρια)

    Για να μην σχολιάσουμε τα αίσχη των καθολικών..

    Και όσο για το σωματίδιο του Θεού δεν περιμένω να με σώσει, περιμένω όμως να σε ταπώσει..

  36. papapausanias says:

    α και άλλο Θεός και άλλο εκκλησία μια διαφορά που μακάρι κάποτε να την καταλάβεις

  37. Και οι κληρικοί άνθρωποι είναι και έχουν ανάγκες όπως όλοι μας. Καλά κάνει η εκκλησία και έχει μια μικρή περιουσία για να μπορεί να τους συντηρεί. Και τις εκτάσεις που λες, έτσι κι αλλιώς δεν τις χρησιμοποιεί οπότε υπό μία έννοια της είναι και βάρος. Αλλά οι πιστοί της τις φόρτωσαν, τι να κάνει και αυτή; Να τις πετάξει;
    Και αυτό που είπες ότι είναι σαν μοσχάρια είναι λιγάκι ρατσιστικό, δεν πρέπει να κρίνουμε τον άλλον από την εμφάνισή του. Ειδικά άμα είναι και Άγιος άνθρωπος! Την οργή του Κυρίου που θα πέσει πάνω σου δεν τη φοβάσαι;

  38. papapausanias says:

    θα κάνω καθρεφτάκι

  39. Αλέξανδρος says:

    Papapausanias, είσαι σίγουρα ό,τι νά’ναι. Δεν θα ήταν το πιο σωστό όποιος θέλει να έχει το θρήσκευμα στις ταυτότητες και όποιος όχι να μη το έχει; Γιατί να επιβάλουν σε όλους το ίδιο; Ούτε που είναι σχέδιο των «μεγάλων»… Σίγουρα, δεν είναι όλοι οι παπάδες καλοί, και το είχα διευκρινίσει από την πολύ αρχή της συζήτησης, αλλά φαίνεται έχετε μνήμη μηδέν. Το θέμα είναι, ότι αν ένας παπάς κάνει κακό, ό,τι κι αν είναι αυτό, εσείς κατευθείαν θα πείτε την κακία σας, γιατί αυτό είστε και τίποτα άλλο και το επαληθεύετε συνεχώς. Εδώ ένας παπάς που ίσως ποτέ δεν έχει πειράξει άνθρωπο αλλά επειδή έχει μεγάλη κοιλιά τον κατηγορείς. Δεν πας όμως να κατηγορήσεις τους βουλευτές μας που έχουν φάει αποδεδειγμένα δισ… Εγώ εκτός από τις Γραφές έχω μελετήσει και πόσα άλλα βιβλία επιστημονικά(εκτός αυτά της σχολής) και ολίγα μυθιστορήματα(γιατί τα βαριέμαι), που σημαίνει έχω καλή γνώμη απέναντι σε πολλά θέματα, και θα έρθεις τώρα εσύ να μου πεις τις βλακείες σου.
    Έως τώρα μόνο τάπες φάγατε και όπως είναι λογικό δεν τις δέχεστε. Λέτε τις βλακείες σας και τα κατηγορώ σας πριν καλά καλά τα σκεφτείτε και ζητάτε και τα ρέστα… Περίμενε το Cern να σε σώσει και να σε αυτοταπώσει…χαχαχαχα!

  40. papapausania σε μένα μπορεί να απαντάς με γελοίους αστεϊσμούς, αλλά στον Αλέξανδρο, που φαίνεται ότι είναι πολύ μορφωμένος και πάνω σε πολλά θέματα (παρότι νεαρός), δεν έχεις τι να πεις. Σε «ταπώνει» συνέχεια.
    Αλέξανδρε παιδί μου εύγε. Ευτυχώς δεν έχεις χαθεί στον λάθος δρόμο(αυτόν που πάει αριστερά) όπως πολλοί νέοι σήμερα. Από πού είσαι αλήθεια;

  41. Και θα σε συμβούλευα επίσης να μην ασχοληθείς πολύ με τον papapausania, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιθανόν να είναι μασόνος.

  42. papapausanias says:

    Ναι έχει πάρει τον άλλο δρόμο της δεξιάς κ της προοδου..

    Λοιπόν Αλέξανδρε, παιδί του, σε έχουν φάει τα σενάρια συνωμοσίας παντού συνωμοσίες πλεκτάνες κ προβοκάτσιες βλέπεις, δεν πιστεύω να φτιαχνεις βιντεάκια όπου ψάχνεις σε σχήματα να βρεις το sex..(ψάξε αλλού αν ισχύει).

    Ανθρωπος που να μην έχει πειράξει άνθρωπο, δεν υπάρχει. Οι παπάδες είναι γελοίοι γιατί δεν μπορούν να τηρήσουν αυτά που λένε στους πιστούς. Οσο για τους πολιτικούς τους κατηγορώ μια χαρα με την ψήφο μου σε αντίθεση με εσένα.

    Επίσης έχω μια χαρά μνήμη, αν νόμιζες ότι διάβασα τα λογύδρια σου σπαταλώντας χρόνο και φαιά ουσία πλανάσαι πλάνην οικτρά.

    Το ότι έχεις διαβάσει βιβλία όπως λες δε σημαίνει ότι έχεις γνώμη, γιατί από ότι φαίνεται είτε έχεις ξεσηκώσει ότι σε βόλευε ή ότι διάβαζες ήταν από την μια μεριά του νομίσματος.. Οπως και να έχει δείχνει απουσία (κριτικής) σκέψης, που επιβεβαιώνεται από το ότι αλλα γράφω κ άλλα καταλαβαίνεις.

    Οσο για το ότι δεν διαβάζεις λογοτεχνία μόνο λύπη μου προκαλεί, ωθόντας με στο να σκεφτώ ότι έχεις ακρωτηριασμένο πνεύμα το οποίο κατήντησε έτσι από τα βιβλία που μελέτησες.

    Από τα λόγια σου κ την εριστικότητα σου κρίνω ότι είσαι τοσο «καλός χριστιανός» όσο εγωιστής είσαι..

    Και για να σε ταπώσω όπως λες κ εσύ λες πιο πάνω (αναγκαστικα να διαβάσω..)
    ότι χτίζουν σχολεία, νοσοκομεία κλπ στην αφρική..
    Κατα την σύνηθη τακτική σου ξεχνάς τις απίστευτες δηλώσεις του κάθε Πάπα ότι τα προφυλακτικά είναι του διαόλου, ότι επιδεινώνεται το ΑIDS και κάτι τέτοια.. που οδήγησε στη ραγδαία ανάπτυξη του AIDS.. Τους πηδήξατε καλα καλα και μετά τους φτιάχνετε σχολεία..

    Και επειδή έχεις φαγωθεί με το CERN και το μποζόνιο Higgs, αν ανακαλυφθεί επιβεβαιώνεται το υπάρχον μοντέλο και μιας κ σπουδάζεις μηχανικός, φαντάζομαι ότι θα ήθελες να ξέρεις ότι το μοντέλο που δουλεύεις είναι σωστό κ όχι ολόλαθος

  43. Αλέξανδρος says:

    Επιβεβαίωση στο τετράγωνο το πόσο ό,τι νά’ναι είσαι. Έχεις φάει τάπες και είναι τόσες πολλές που δεν ξέρεις τι να πεις. Εγωιστής είσαι εσύ γιατί απλά δεν παραδέχεσαι την αλήθεια. Συνωμοσίες είναι τόσες πολλές που χαμπάρι δεν έχεις. Μόνο στο youtube να γράψεις σχετικές λέξεις θα βγάλει άπειρα πράγματα…και μάλιστα μιλούν και ξένοι για αυτά που συμβαίνουν. Αυτό κι αν δεν είναι τάπα σε σένα που λες ότι όλα εμείς οι χριστιανοί τα φανταζόμαστε….
    Πάλι έκανες το μέγα λάθος να μας συγκρίνεις με τους καθολικούς, είσαι τελικά τελείως άσχετος με τα πάντα δυστυχώς. Και μόνο με τις βρισιές που μιλάς δείχνεις το ποιόν σου το άθλιο. Ακόμα και τα σχολεία στην Αφρική που λες ότι έκανε η Εκκλησία είναι πολύ πάνω από το μείον που προσφέρατε εσείς και η δική σας επιστήμη, γιατί σίγουρα η καλή επιστήμη δεν είναι αυτή που εσείς πιστεύετε. Άνθρωποι που δεν έχουν πειράξει άνθρωπο υπάρχουν, είναι μετρημένοι στα δάκτυλα αλλά εσείς που είστε κάτω από την επήρεια του ‘mind control’ δεν βλέπετε όχι μόνο αυτά που είναι μπροστά σας, αλλά και αυτά που είναι από πίσω σας. Έως τώρα το μοντέλο που ακολουθώ είναι εντάξει και η επιστήμη που διαβάζω με τις Γραφές είναι ένα σώμα. Καθίστε μέσα στο ψέμα και μείνετε κοιμισμένοι εις τους αιώνας των αιώνων…

  44. papapausanias says:

    Καλά ο συλλογισμός του παραλόγου..

    όσο για το ποια επιστήμε υπηρετώ εγώ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.. Διακατέχεσαι απο κομπλεξ μεγαλομανίας κ τριςμέγιστου εγωισμού και αυτά αποδεικνύονται ως εξής ότι πρώτον παντού υπάρχει κάτι που εσύ σαν μέγας κ τρανός βλέπεις κ όλη οι άλλοι είναι ανίκανοι να δουν και δεύτερον ότι είσαι τόσο εγωιστής που δεν μπορείς απλά να το βουλώσεις και γράφεις στον καθένα.

    Επειδή έπαψαν να ασχολούνται μαζί σου δεν σημαίνει ότι τους κατατρόπωσες, αλλά μάλλον ότι είναι ανούσιο κ σπατάλη χρόνου να ασχολούνται μαζί σου, μιας κ το μόνο που κάνεις είναι να επαναλαβάνεσαι, να ερμηνεέυεις τα λεγόμενα μας όπως σε βολεύουν και να διατυμπανίζεις ότι ξέρεις πράγματα που οι άλλοι δεν ξέρουν..

    Ε άμα είσαι καλός Χριστιανός γιατι δεν πας κ αλλού?

  45. papapausanias says:

    edit στο τελευταίο

    Ε άμα είσαι καλός (χριστιανός ) και ξέρεις γιατί δεν πας αλλου

  46. (Παρακαλώ πολύ, τα υβριστικά σχόλια να λείπουν……
    Φιλικά,)

  47. Αλέξανδρος says:

    Για να κάνεις ταύτιση κάνεις σύγκριση(αφού προσπαθείς να δείξεις ότι κάτι είναι όμοιο με το άλλο) αλλά φυσικά ελληνικά δεν ξέρεις(και είναι λογικό αφού δεν είσαι καν έλληνας) και λες τις ασυναρτησίες και τις βλακείες σου για άλλη μια φορά. Είσαι τρελάρας με δίπλωμα Δεν ερμηνεύω τα πράγματα όπως με συμφέρει, αλλά όπως είναι πραγματικά. Γιατί αν πιστεύεις ότι τα κάνω όλα για το συμφέρον μου (εκεί είναι που υπάρχει ο εγωισμός), τότε πιστεύεις ότι και οι μάρτυρες της Εκκλησίας μας πέθαναν από συμφέρον, κάτι που δεν είναι λογικό και είναι φυσικά τάπα σε ό,τι βλακεία λες! Όλα αυτά δείχνουν το μεγαλείο της χαζομάρας σου, της μιζέριας σου και της κακίας σου. Αν δεν έγγραφες αυτά για εμένα δε θα σου έγγραφα κι εγώ κουτορνίθι, που λες ότι έπαψες να ασχολείσαι με εμένα. Πάνε κάνε μπάνιο και μετά έλα να πεις τις βλακείες σου…

  48. papapausanias says:

    Επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου..Πήγκαινε άντειασε και μετά ξαναέλα.. κύριο Αλέχαντρο

    Φεύγκω τώρα γκιατί έληκσε το αντεια κ κυνηγκάει πολιτσια, αλλα παυσανία ξανάρτει αμα γκράφει μακακίες

  49. Αλέξανδρος says:

    Όταν μάθεις ελληνικά έλα και μίλα μου(κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί αφού δεν είσαι έλληνας και ούτε πρόκειται να γίνεις). Κάτσε και κορόιδευε, μόνο σε αυτό είσαι καλός…Όταν κάποιος τρώει τάπες έτσι κάνει μετά, λέει άλλα ντι άλλων. Καληνύχτα και καλό μπάνιο…

  50. papapausanias says:

    αμα έρτουμε face to face, δεν τα σου μιλήσω τα σε νταγκώσω..

    Καληνύχτα και τοίχο τοίχο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*