News / ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Βρέθηκε η Κιβωτός του Νώε στην Τουρκία (;)

Μία ομάδα Κινέζων και Τούρκων εξερευνητών ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τη Κιβωτό του Νώε στο βουνό Αραράτ της Τουρκίας σε υψόμετρο 3.962 μέτρων!

Ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν κομμάτια από την Κιβωτό που, σύμφωνα με τη χρονολόγηση που κάνανε, βρέθηκε ότι η ηλικία τους είναι περίπου 4.800 χρόνια, δηλαδή ανήκουν στην ίδια εποχή που υποτίθεται ότι κατασκευάστηκε η Κιβωτός του Νώε.

Ο Yeung Wing-Cheung, από την ομάδα έρευνας, είπε: «Δεν είναι 100% σίγουρο ότι πρόκειται για τη Κιβωτό του Νώε αλλά το πιστεύουμε κατά 99.9%».

Η ομάδα αυτή απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα ίχνη κάποιου αρχαίου πολιτισμού, διότι δεν έχει βρεθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο σε τόσο μεγάλο υψόμετρο.

Τώρα, θα ζητήσουν από την τουρκική κυβέρνηση να κάνει κινήσεις ώστε να χαρακτηριστεί η τοποθεσία «Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO» με σκοπό να προστατευθεί και να πραγματοποιηθεί μία μεγάλη αρχαιολογική έρευνα.

Σύμφωνα με τη Βίβλο, η Κιβωτός του Νώε προσάραξε σε ένα βουνό, μετά τη πλυμμήρα που έστειλε ο Θεός στη Γη. Πολλοί πιστεύουν ότι το βουνό αυτό ίσως είναι το όρος Αραράτ…

(Πηγή)

Αν πράγματι βγει αληθινή η παραπάνω είδηση, τότε θα πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική παγκοσμίου ενδιαφέροντος ανακάλυψη…

Tags: , ,

6 Comments

  1. Ενδιαφέρον!Θα δοθεί δημοσιότητα;

  2. ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΩΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ Θ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ!!!!!

  3. Παιδια δεν παιζει να ειναι η Κιβωτος του Νωε για εναν παρα πολυ σημαντικο λογο,χρονολόγηται 4.800 χρονον,υπαρχει ενα προβλημα,η ελληνες υπαρχουν πριν απο 7000χρονια,οποτε οπως λεει και η ειδηση,hoax σιγουρα.

  4. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΒΕΡΜΟΥΔΑΣ ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

  5. οχι βλεθικε στη Αρμενια στο βουνο Αραρατ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>