News / ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Χωριό της Τουρκίας το ιδανικό «καταφύγιο» για το Τέλος του Κόσμου!

Screen Shot 2012-12-15 at 12.43.28 μ.μ.Ένα χωριό στην Τουρκία έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ένας από τους πιο «hot» προορισμούς στον κόσμο καθώς οι υποστηρικτές των θεωριών των Μάγια για το ‘Τέλος του Κόσμου‘ της 21ης Δεκεμβρίου του 2012 πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο χωριό θα διασωθεί από την επικείμενη Συντέλεια!

Ο λόγος για το Sirince, ένα χωριό αποτελούμενο από 600 κατοίκους, κοντά στην αρχαία ελληνική πόλη της Εφέσου, το οποίο σύμφωνα με τους οπαδούς των θεωριών των Μάγια διαθέτει μία θετική ενέργεια. Μάλιστα, οι χριστιανοί πιστεύουν ότι κοντά στη συγκεκριμένη περιοχή η Παρθένος Μαρία αναλήφθηκε στους ουρανούς.

Οι προφητείες των Μάγια, όπως καταλαβαίνετε, έχουν θετική επίδραση στο χωριό και τους κατοίκους του καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα αναμένονται να φιλοξενηθούν περισσότεροι από 60.000 επισκέπτες!

«Είναι η πρώτη φορά που βιώνουμε τέτοια τουριστική ανάπτυξη κατά τη χειμερινή περίοδο«, δήλωσε ο Ilkan Gulgun, ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου στο Sirince, συμπληρώνοντας ότι, οι τουρίστες που επισκέπτονται το χωριό της γειτονικής χώρας και οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο του, πιστεύουν ότι η θετική του ενέργεια θα τους σώσει από την επικείμενη καταστροφή!

turkey-2_2424234c

Το Sirince, σύμφωνα με αυτό το άρθρο, είναι το αρχαίο ελληνικό χωριό Κιρκιντζές και σήμερα είναι γνωστό για τα ξενοδοχεία του, στα οποία διαμένουν εύποροι Τούρκοι, αλλά και για το κρασί του.

Ο Εrkan Onoglu, Τούρκος επιχειρηματίας, ξεκίνησε την παραγωγή του special κρασιού «το κρασί της Αποκάλυψης» για την 21η Δεκεμβρίου, εκμεταλλευόμενος την «υστερία» των τουριστών για την ερχόμενη ημερομηνία δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο!

[Πηγή είδησης]

Tags: , , , , , ,

One Comment

  1. Pingback: Χωριό της Τουρκίας το ιδανικό «καταφύγιο” για το Τέλος του Κόσμου! | Koufa.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*