News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Πραγματοποιεί εξορκισμούς μέσω… Skype!

Χωρίς τίτλοΗ πρακτική του εξορικισμού δεν είναι μία καινούρια μέθοδος. Χρησιμοποιείται και λαμβάνει χώρα σε διάφορα σημεία του πλανήτη εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Μήπως, όμως, στις ημέρες μας, χάρις στην τεχνολογία,  μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη να απαλαγείαπό τους δαίμονες που τον κυριαρχούν;

Ο αιδεσιμότατος Bob Larson απαντάει καταφατικά στην παραπάνω ερώτηση, μιας και ο ίδιος όπως ισχυρίζεται είναι ζωντανό παράδειγμα της θεραπείας διάφορων ανθρώπων ανά τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας και συγκεκριμένα του… Skype!

«Με απλά λόγια, ένας εξορκισμός είναι η διαδικασία της απαλλαγής ενός ανθρώπου από τα κακά πνεύματα που έχουν εισβάλλει στη ψυχή και το σώμα του, η απομάκρυνσή τους πίσω στην κόλαση και την απελευθέρωση του ατόμου», αναφέρει ο Larson.

Ο Larson, ο οποίος όπως ισχυρίζεται, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 20,000 εξορκισμού, σε ερώτηση που του έγινε αν οι άνθρωποι που καλείται να εξορκίσει υποδύονται ότι είναι δαιμονισμένοι και ότι θεραπεύονται, απάντησε: «δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Για ποιό λόγο να το κάνει κάποιος; Δεν έχω ιδέα».

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , ,

One Comment

  1. Until I found this I thought I’d have to spend the day inside.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*