News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Ο Uri Geller και τα UFO του… ιδιωτικού του νησιού

Ο γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο -και την Ελλάδα, κυρίως μετά από την παρουσία του σε τηλεοπτικές εκπομπές – ψυχικός Uri Geller ελπίζει να αποδείξει ότι το ιδιωτικό του νησί που βρίσκεται στην περιοχή Firth of Forth στη Σκωτία είναι ένας hot προορισμός για τα U.F.O.!

Ο 65χρονος αγόρασε το Lamb Island πριν από τρία χρόνια, ξαφνιάζοντας τους πάντες τότε με τη δήλωσή του ότι «το συγκεκριμένο νησί έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τις πυραμίδες της Αιγύπτου«.

Κατά καιρούς αναφέρει ότι πλήθος κόσμου κάνει αναφορές για εμφανίσεις «παράξενων φώτων» στον ουρανό πάνω από το νησί.

Ο Geller, με την πρόσφατη τοποθέτηση καμερών καταγραφής κινήσεων σε ένα συγκεκριμένο σημείο του νησιού για την καταγραφή της ζωής των άγριων ζώων του νησιού, ελπίζει ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στην αναζήτηση και καταγραφή των παράξενων εμφανίσεων και UFO γύρω από το νησί.

«Έχω λάβει δεκάδες e-mails από τους ντόπιους κατοίκους που αναφέρουν την παρουσία και την εμφάνιση παράξενων φώτων γύρω από την περιοχή», δήλωσε ο Geller. «Αυτό σημαίνει σίγουρα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ πέρα», πρόσθεσε.

«Μου αναφέρουν συνεχώς ότι βλέπουν παράξενα και άγνωστα αντικείμενα να πετάνε πάνω από το συγκεκριμένο χώρο. Όταν τους ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να είναι αεροπλάνα ή μπαλόνια μου απαντάνε με σιγουριά ότι αποκλείεται να είναι κάτι από αυτά», είπε ο Geller.

«Γνωρίζω μερικούς ανθρώπους που δεν πιστεύουν στα UFOs, ενώ υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν στις ψυχικές μου δυνάμεις», ανέφερε ο Geller.

[Πηγή]

Μένει να δούμε αν πράγματι στο προσεχές μέλλον ο Geller καταφέρει να αποδείξει τις θεωρίες του περί UFO και αγνώστων επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το ιδιωτικό του νησί…

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*