News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

«Φαντάσματα άλλαξαν θέση στο όχημά μου!»

Μία γυναίκα οδηγός απευθύνθηκε στο τοπικό συμβούλιο της περιοχής της προκειμένου να μάθει αν ένα υπαίθριο parking αυτοκινήτων είναι στοιχειωμένο, καθώς το όχημά της μετακινήθηκε σε ένα άλλο parking όταν αυτή έκανε τα ψώνια της.

Η γυναίκα έκανε τα ψώνια της στην περιοχή Sutton στο νότιο Λονδίνο αλλά όταν επέστρεψε στο parking όπου είχε αφήσει το αμάξι της διαπίστωσε ότι αυτό είχε μετακινηθεί σε ένα χώρο ακριβώς απέναντι και ήταν σταθμευμένο τέλεια ανέμεσα σε άσπρες γραμμές.

Τότε, ήρθε σε επικοινωνία με το τοπικό συμβούλιο, ανέφερε το περιστατικό και ζήτησε να μάθει άν το parking ήταν στοιχειωμένο!

Οι υπεύθυνοι του συμβουλίου στο Sutton έλεγξαν τις κάμερες ασφαλείας από το χώρο στάθμευσης προκειμένου να δούνε τι ακριβώς συνέβη. Πράγματι, το αυτοκίνητο της γυναίκας μετακινήθηκε από μία θέση στην ακριβώς απέναντί της, όμως οι υπεύθυνοι πιθανολογούν ότι η οδηγός είχε ξεχάσει απλά να σηκώσει το χειρόφρενο.

Πάντως, η περίπτωση της παραπάνω γυναίκας δεν είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός για το συμβούλιο του Sutton. Ένας παίκτης του ιπποδρόμου ρώτησε το συμβούλιο αν μπορεί να τοποθετήσει μία νεκρή αλεπού στον κάδο σκουπιδιών, ένας άλλος αν μπορεί να γεμίσει τη μπανιέρα του με κρέμα και ένας άλλος αν μπορεί να παρκάρει ένα διώροφο λεωφορείο μπροστά από τον κήπο του!

(Πηγή)

Τελικά, από τις κάμερες ασφαλείας φάνηκε ότι η γυναίκα οδηγός είχε ξεχάσει απλά να βάλει χειρόφρενο.

Η ίδια, ωστόσο, πιστεύει ακόμη ότι ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης είναι στοιχειωμένος…

Tags: , , , , , ,

3 Comments

  1. se ligo 8 exoume kai fantasmata pou kanoun douleies spitiou….

  2. xaxaxaxa mba se kalo sou

  3. Προσωπικά, μ προκάλεσε εντύπωση οι υπόλοιπες καταγγελίες και αιτήσεις που γίνονται κατά καιρούς στο συμβούλιο!

    Κάτι πρέπει να συμβαίνει μαζικά στην συγκεκριμένη περιοχή, δεν εξηγείται αλλιώς! :)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*