News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ένας στοιχειωμένος καναπές σε κατάστημα επίπλων;

Αν ένας σωλήνας σπάσει καλείτε τον υδραυλικό, αν το αυτοκίνητό σας χαλάσει το πάτε στο μηχανικό. Τι κάνετε, όμως, αν νομίζετε ότι τα έπιπλα του σπιτιού σας είναι στοιχειωμένα;

Στην περίπτωση αυτή, ίσως σας φανεί χρήσιμο ένα μαγαζί στο Waco στο Texas των Η.Π.Α. όπου αναλαμβάνει να πουλήσει τα στοιχειωμένα έπιπλα του σπιτιού σας!

Συγκεκριμένα, τώρα διαθέτει έναν καναπέ, η ηλικία του οποίου υπολογίζεται στη δεκαετία του ’50, και ο οποίος πιστεύεται ότι είναι στοιχειωμένος.

«Ο φίλος μου πέθανε όχι πολύ καιρό αφού είχε αποκτήσει τον καναπέ», είπε ο McNeil, συνιδιοκτήκτης του καταστήματος επίπλων.

Πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος καναπές δεν είναι μόνο τα… τρία μαξιλάρια του και τα έξι του πόδια, γι αυτό και κάλεσε τον McLennan και τους County Paranormal Investigators (ομάδα που ερευνάει τα παραφυσικά φαινόμενα) για να τον εξετάσουν με την εμπειρία και τον ειδικό εξοπλισμό του διαθέτουν.

Ο ερευνητής Mike Jacobus είπε: «Αν οι τρύπες στον καναπέ προέρχονται από σφαίρες, τότε ίσως πιθανόν να είχε δολοφονηθεί κάποιος σε αυτόν τον καναπέ και το πνεύμα του να συνδέεται για οποιαδήποτε λόγο με το συγκεκριμένο έπιπλο».

Η ομάδα έστησε κάμερες σε όλο το μαγαζί προκειμένου να παρακολουθήσει ένα ολόκληρο βράδι τυχόν παραφυσική δραστηριότητα στο χώρο. Κάτι τέτοιο σε συνέβη, αλλά συνέβη κάτι κατά τη διάρκεια της συζητήσης με τον Mike! Στεκόταν μπροστά από τον καναπέ και μιλούσε, όταν ξαφνικά φώναξε «Oh!» ισχυρίζοντας ότι κάτι από… τον καναπέ τον ακούμπησε στο πόδι (δείτε τη σκηνή στο παρακάω video).

Όσον αφορά τον McNeil, ελπίζει να καταφέρει να πουλήσει τον καναπέ σε κάποιον και να τον ξεφορτωθεί. Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να τον κάνετε δικό σας στην τιμή των 3.000 δολαρίων…

kcentv.com – KCEN HD – Waco, Temple, and Killeen

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*