News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ / ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE

Διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη;

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί ένας «πανικός», θα τολμούσα να πω, σε ιστοσελίδες, blogs, forums, Μ.Μ.Ε. σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας.

Ο λόγος;

Ένα δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας pravda.ru (μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο αγγλικό άρθρο εδώ) σύμφωνα με το οποίο τρία τεράστια διαστημόπλοια πλησιάζουν τη Γη και πρόκειται επιτεθούν στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!

Ηρεμήστε…!

Κανένα διαστημόπλοιο δεν πλησιάσει με εχθρικές διαθέσεις τη Γη, ούτε φυσικά εντοπίστηκε κάτι τέτοιο από τη NASA ή από άλλη Διαστημική Υπηρεσία.

Πρόκειται απλά για ένα ψεύτικο δημοσίευμα που σήκωσε στην ιστοσελίδα της η pravda και κατάφερε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Το θέμα, όμως, είναι γιατί ένα τέτοιο δημοσίευμα (που εκ πρώτης όψεως μοιάζει φανταστικό) κατάφερε να επηρεάσει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων σε ολόκληρον τον πλανήτη; Άραγε, η προσμονή του κόσμου για τις 21 Δεκέμβριο του 2012 (ημερομηνία όπου σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας θα γίνει η συντέλεια του κόσμου) είναι τόσο μεγάλη και θερμή που τον κάνει να πιστέψει ένα τέτοιο υπερβολικό δημοσίευμα;

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*