News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Εγκληματίας εναντίον εξωγήινων!

Ένας άνδρας από το Fairfield, του Κοννέκτικατ των Η.Π.Α., συνελήφθη την προηγούμενη βδομάδα με την κατηγορία ότι αγόρασε ένα όπλο για να σταματήσει την επερχόμενη εξωγήινη επίθεση!

Ο υπεύθυνος της αστυνομίας του Fairfield, James Perez, είπε ότι ο Dane Eisenman αγόρασε ένα rifle όπλο με σκοπό να είναι προετοιμασμένος στην επερχόμενη επίθεση των εξωγήινων στη Γη. «Είπε ότι θα χρησιμοποιήσει το όπλο για να σκοτώσει εξωγήινους», δήλωσε ο Perez.

Ο 57χρονος Eisenman φαίνεται να είπε στον πωλητή του όπλου ότι κάθε 36.000 χρόνια εξωγήινοι που ζούνε «κάτω από τον Ήλιο» έρχονται στη Γη και σκοτώνουν ανθρώπους! Γι αυτό, χρειάστηκε το αγοράσει το όπλο, με σκοπό να προστατεύσει τον εαυτό του και να σκοτώσει εξωγήινους αφού, όπως είπε, «θα έρθουν σύντομα».

Ωστόσο, απαγορεύεται στον Eisenman να αγοράσει ή να κατέχει οποιοδήποτε είδος όπλου εξαιτίας του βεβαρημένου παρελθόντους του, καθώς θεωρείται εγκληματίας. Γι αυτό, καταδικάστηκε από τις αρχές για παράνομη κατοχού όπλου και πρόκειται να απολογηθεί μεθαύριο στο δικαστήριο.

(Πηγή)

Χμ… δεν φαίνεται να πείθει ο κ. «φονιάς των εξωγήινων», τι λέτε;

Tags: , ,

One Comment

  1. Πάντως, εαν είμουν Εξωγήινος θα φοβόμουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*