News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Ρώσοι: “Οι Αμερικανοί δέχθηκαν εξωγήινη επίθεση!”

Μία απίστευτη αναφορά συντάχθηκε από τις διαστημικές υπηρεσίες FKA και RKA της Ρωσίας προς τον πρωθυπουργό Βλάντιμιρ Πούτιν η οποία υποστηρίζει ότι μία από τις πιο γνωστές αμερικανικές βάσεις διαστημικών προγραμμάτων, αυτή που βρίσκεται στο Fort Worth στο Τέξας, δέχθηκε επίθεση στις αρχές του Μάη από εξωγήινους!

Σκοπός των εξωγήινων ήταν να καταστρέψουν τη τεχνολογία Vimāna, μία μυστική εξωγήινη τεχνολογία που είχε μεταφέρει εκεί ο στρατός των Η.Π.Α. από το Αφγανιστάν όπου είχε περισυλλέξει έναν ιπτάμενο δίσκο.

Σύμφωνα επίσης με την παραπάνω αναφορά, η επίθεση διήρκησε περίπου μισή ώρα ενώ περισσότεροι από 500 άνθρωποι που εργάζονταν εκείνη την ώρα στις εγκαταστάσεις έχασαν τη ζωή τους!

Ακόμη, διέρρευσε ένα video στο διαδίκτυο όπου υποτίθεται ότι παρουσιάζεται ολόκληρη η επίθεση στην αμερικανική βάση, πράγμα που διέψευσαν αμέσως οι αμερικανικές υπηρεσίες εξηγώντας ότι οι τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στο video δεν είναι τίποτα άλλο από εκρήξεις μετασχηματιστών, αναφέροντας επίσης ότι κανένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο δεν εμφανίζεται πάνω από τη βάση, ούτε επίσης ακούγονται ήχοι έκρηξης…

http://www.youtube.com/watch?feature=iv&v=OZmiRcObD2Q&annotation_id=annotation_139278

[Πηγή]

Tags: , , , , , , ,

One Comment

  1. Pingback: Ρώσοι: “Οι Αμερικανοί δέχθηκαν εξωγήινη επίθεση!” | JOOM

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*