ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE

WeirdNews στο iphone/ipod σας!

Έχετε iphone/ipod και θέλετε να διαβάζετε εύκολα και γρήγορα όλα τα τελευταία παράξενα νέα του WeirdNews στην οθόνη σας, χωρίς να χρειάζεται να «φορτώσει» ολόκληρη η σελίδα;

Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε μέσα από τον Safari της συσκευής σας!

Απλά, πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση του αγαπημένου σας WeirdNews και θα δείτε τη ροή των ειδήσεων, όπως ακριβώς φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:

Απλά, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας σαν έναν e-Reader, διαβάζοντας περιληπτικά τον τίτλο κάθε είδησης. Έπειτα, πατάτε πάνω στο βελάκι ή στον τίτλο του κάθε post για να το δείτε ολόκληρο.

Αν πάλι δεν σας βολεύουν όλα τα παραπάνω και θέλετε να βλέπετε το WeirdNews όπως ακριβώς φαίνεται όταν το επισκέπτεστε από τον browser ενός υπολογιστή, τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή αυτή πατώντας στο on/off που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας.

Και… μείνετε συντονισμένοι τις οθόνες σας!

Tags: , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>