Βραβείο έρευνας περί UFO κερδίζει Βρετανός αστυνομικός

News, UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ — By on 23 Μαΐου 2010 11:11

Ένας Βρετανός αστυνομικός κέρδισε ένα διεθνές βραβείο για την προσωπική του βάση δεδομένων σχετικά με εμφανίσεις UFO και καταγραφή αυτών από αστυνομικούς.

Η γοητεία του Gary Heseltine με τα ανεξήγητα φαινόμενα στους ουρανούς της Βρετανίας ξεκίνησε στην ηλικία των 15, όταν το 1975 παρατήρησε ένα μυστηρειώδες φωτεινό αντικείμενο ψηλά στον ουρανό καθώς πήγαινε την πρώτη του κοπέλα σπίτι της!

Ο 49χρονος σήμερα Gary, πατέρας δύο παιδιών, κέρδισε το ειδικό αυτό διεθνές βραβείο για το 2010 στην Ουάσινγκτον εξαιτίας της ιστοσελίδας του http://www.prufospolicedatabase.co.uk που υπάρχει από το 2002.

Δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι επρόκειτο να κερδίσω το βραβείο αυτό, ήταν μία μεγάλη έκπληξη για μένα».

«Η διάκριση αυτή μου δίνει, ακόμη, δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω το έργο μου και να γίνει ευρέως γνωστό παγκόσμια. Ήδη έχω πραγματοποιήσει διαλέξεις στη Βραζιλία και τη Δανία».

Ο Gary, από το Scunthorpe στο Lincolnshire της Μ. Βρετανίας, έχει δημιουργήσει μία βάση δεδομένων όπου περιλαμβάνονται 330 υποθέσεις και πάνω από 750 αναφορές αστυνομικών.

(Πηγή)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Gary Heseltine (prufospolicedatabase.co.uk) και διαβάστε για διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα και παράξενα περιστατικά που σημειώθηκαν στους ουρανούς της Βρετανίας και καταγράφηκαν από τον ίδιο και τους συναδέρφους του.

Πολύ καλή κίνηση! Μπράβο Gary!

Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment