News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

«Τα UFO, τα ζόμπι και ο Big Foot σπαταλάνε πολύτιμο χρόνο της αστυνομίας»

O επικεφαλής αστυνομικός Ian Arundale στην περιοχή Powys της Ουαλίας ενοχλείται με το γεγονός ότι οι αστυνομικοί του ξοδεύουν πολλές ώρες για να ερευνήσουν «περίεργα» τηλεφωνήματα και χάνουν έτσι την ουσία.

Και όταν λέμε «περίεργα» τηλεφωνήματα, εννοούμε κλήσεις που έχουν να κάνουν με φαντάσματα, μάγισσες, δαίμονες, μάγους, UFOs, κτλ, οι οποίες αυξήθηκαν το περασμένο έτος.

Ο Arundale είπε: «Βρίσκουμε τους εαυτούς μας να ασχολούνται με φυσιολογικές υποθέσεις, αλλά και με περίεργες αναφορές και μαρτυρίες που χρειάζονται πολλές φορές περισσότερο χρόνο και έρευνα από ό,τι οι άλλες υποθέσεις».

«Είναι λίγο ανησυχητικό να ξοδεύουμε τόσες ώρες σε τέτοιες υποθέσεις και να μην κοιτάμε την ουσία των πραγμάτων», συμπλήρωσε.

Ακόμα, πολλές από τις ασυνήθιστες κλήσεις που δέχθηκαν οι Ουαλοί αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς έκαναν λόγο για την εμφάνιση του Big Foot καθώς και για την παρουσία… ζόμπι, κυρίως στην επαρχία της χώρας!

[Διαβάστε περισσότερα στοιχεία σε αυτό εδώ το άρθρο)

Για να δούμε αν και το 2012 συνεχίσουν να εισέρχονται παρόμοιες κλήσεις προς το αστυνομικό τμήμα της συγκεκριμένης περιοχής…

 

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*