News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Κατηγορεί το poltergeist για το θόρυβο στο σπίτι της

Η 20χρονη Leanne Fennell από το Hull στην περιοχή East Yorks της Αγγλίας, όταν κλήθηκε να απολογηθεί στους  γείτονές της για τη φασαρία που έκανε στο σπίτι της, τους εξήγησε ότι ένα… φάντασμα ευθυνόταν για αυτό!

Συγκεκριμένα, είπε ότι ένα φάντασμα ξεκίνησε να παίζει δυνατά τη μουσική στο σπίτι της καθώς, επίσης, ότι πετούσε άδεια μπουκάλια μπίρας στον κήπο της!

Η Fennell, τώρα, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του δικαστηρίου που δεν τήρησε τις ώρες κοινής ησυχίας, όχι μόνο τη συγκεκριμένη φορά αλλά πολλές φορές που έκανε φασαρία έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ένας γείτονας, που δε θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του, είπε: «Μας είπε ότι ένα poltergeist ευθυνόταν που έπαιζε δυνατά η μουσική όταν η ίδια κοιμόταν στο κρεβάτι της».

«Πολλές φορές δημιουργούσε εστίες φωτιάς στην αυλή της για να κάψει τα σκουπίδια της», δήλωσε ένας άλλος γείτονας, προσθέτοντας: «Της είχαμε κάνει πολλές φορές παρατήρηση, όπως επίσης και οι αρχές το ίδιο, αλλά φαίνεται πως δεν ήθελε να συμμορφωθεί».

Το δικαστήριο της επέβαλε πρόστιμο 370 λίρες για τις ζημιές που προκάλεσε καθώς και 500 λίρες επιπλέον για τα δικαστικά έξοδα.

[Πηγή: telegraph.co.uk]

Από ό,τι φαίνεται, η εξήγηση του «ανήσυχου» poltergeist δεν κατάφερε να πείσει τις αρχές, και ο μόνος ένοχος στην υπόθεση φαίνεται να είναι η ίδια η Fennell…

Tags: , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*