News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

«Η μητέρα μου είναι πράσινος εξωγήινος»!

Ο πρόσφατα νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Whitby της Αγγλίας, Simon Parkes, ισχυρίζεται ότι η αληθινή μητέρα του είναι… ένας πράσινος εξωγήινος, το ύψος του οποίου αγγίζει τα τρία μέτρα ενώ το κάθε χέρι του έχει οχτώ δάχτυλα!

Ωστόσο, παρ’ όλες τις εκατοντάδες επαφές που είχε έως τώρα ο Parkes με εξωγήινα όντα, δήλωσε ότι δε θα επηρεαστεί καθόλου η αποστολή του που δεν είναι άλλη από το να βοηθήσει τους συνανθρώπους του!

Σε συνέντευξή του (μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω video), ο Parkes δηλώνει ότι πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με εξωγήινο ήταν στην ηλικία των οκτώ μηνών, όταν ένα παράξενο πλάσμα με πελώρια μάτια και λεπτό στόμα εμφανίστηκε μπροστά στην κούνια του. Το πλάσμα αυτό, σύμφωνα μάλιστα με ό,τι είπε στον ίδιο σε μετέπειτα επαφές μεταξύ τους, ήταν η πραγματική του μητέρα! Μάλιστα, στην ηλικία των έντεκα, τον πήρε μαζί της στο εξωγήινο σκάφος της!

 «Για πολλούς ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψουν και να το δεχθούν. Όμως, δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τις εξωγήινες εμπειρίες και καταγωγή μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου», είπε ο Parkes.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τις δηλώσεις και τις απόψεις του Parkes, εδώ.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*