News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

UFO και εξωγήινοι στη Σιβηρία; (video)

Σίγουρα, αν οι εξωγήινοι θελήσουν ποτέ να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν τη Γη, δε θα επιλέξουν την «κρύα και παγωμένη» Σιβηρία.

Αν, ωστόσο, το παρακάτω video έχει κάποια δόση αλήθειας, τότε η παραπάνω πρόταση καταρρίπτεται αμέσως!

Το video βιντεοσκοπήθηκε στην περιοχή Irkutsk (σας.. θυμίζει κάτι το όνομα αυτό; ) της Σιβηρίας και φαίνεται να δείχνει ένα παράξενο λαμπερό σκάφος και πέντε εξωγήινους να περπατάνε στο χιόνι!

Όπως διακρίνεται στο video, φαίνεται ένας εξωγήινος ύψους περίπου 1.5 μέτρων να στέκεται 4-5 μέτρα μακριά από το σκάφος και με τις άλλες 4εις -παρόμοιες φιγούρες- να βρίσκονται κοντά τους.

Το μικρού μήκους φιλμ βιντεοσκοπήθηκε δύο ημέρες μετά την εμφάνιση κάποιων παράξενων φώτων που φώτισαν τον σκοτεινό ουρανό πάνω από το Bayanday, στην περιοχή Irkutsk.

«Τα δύο αυτά video που καταγράφησαν από τυχαίους μάρτυρες δείχνουν ότι ένα νέο περιστατικό που θυμίζει το γνωστό Roswell σημειώθηκε στη Ρωσία», είπε ο ουφολόγος-ερευνητής Mike Cohen.

Δύο ημέρες αργότερα, μ.μ.ε. της πόλης Bayanday ανέφεραν ότι δύο τεράστια αντικείμενα, ένα ροζ και ένα μπλε, συνετρίβησαν στην περιοχή.
Η αστυνομία και οι τοπικές αρχές δέχθηκαν αμέσως δεκάδες κλήσεις από τρομαγμένους κατοίκους, ενώ ο στρατός επιβεβαίωσε σύντομα ότι δεν πραγματοποίησε καθόλου ασκήσεις στην περιοχή.
Ο Cohen, ωστόσο, θεωρεί ότι οι αρχές συγκάλυψαν το γεγονός της προσγείωσης του UFO.
[Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες, εδώ]
Αν θέλετε τη γνώμη μου, προσωπικά πρόκεται για ακόμα ένα hoax
Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*