News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Τα μακριά νύχια τον αποτρέπουν να παλεύει

Ένας άνδρας από την Κίνα μεγαλώνει τα νύχια του αριστερού του χεριού εδώ και 13 χρόνια καθώς τον βοηθάει να ελέγχει το θυμό του.

Ο 41χρονος Wen Jian, από το Changle της περιοχής Fujian, λέει ότι συνέχεια συμμετείχε σε καυγάδες προτού αρχίσει να μεγαλώνει τα νύχια του.

Το μεγαλύτερό του νύχι έχει μήκος 35 εκατοστά και τον αποτρέπει, έτσι, να σχηματίσει μία γροθιά.

Ο Wen είπε: «Όταν ήμουν νέος, ήμουν πολύ ευέξαπτος. Ήμουν πολύ επιθετικός στη συμπεριφορά μου και όλο συμμετείχα σε φασαρίες».

«Αποφάσισα να μεγαλώσω τα νύχια μου με σκοπό να καταφέρω να ελέγξω το θυμό μου επειδή με κάνει να σκέφτομαι πριν ρίξω μία μπουνιά».

Τώρα, ο Wen είναι γνωστός για τα μεγάλα του νύχια παρά για τους καυγάδες και άνοιξε μέχρι και κατάστημα παιδικών ρούχων.

«Οι πελάτες συχνά ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τα μακριά νύχια μου αλλά αυτό βοήθησε στο μαγαζί μου να γίνει ξεχωριστό», πρόσθεσε ο Wen.

«Πολλοί άνθρωποι έρχονται μόνο και μόνο για να δούνε τα νύχια μου αλλά τις περισσότερες φορές ψωνίζουν κιόλας από κάτι».

Τέλος τα μακριά νύχια, εκτός από τα θετικά που έχουν φέρει σε αυτόν και το μαγαζί του, του έχουν φέρει και έναν μικρό μπελά. αφού κάθε βράδι χρειάζεται να κρατάει το χέρι του μέσα σε ένα κουτί παππουτσιών προκειμένου να αποφύγει τυχόν σπασίματα των νυχιών κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

(Πηγή)

Tags: , , ,

2 Comments

  1. oti nanai…

  2. akribos oti nanai!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*