News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Παράξενη μαύρη γραμμή εμφανίστηκε σε παραλία των Η.Π.Α.

Screen Shot 2013-08-07 at 12.44.23 μ.μ.Την περασμένη βδομάδα, ο Mike Weight είχε βγει να κάνει μία βόλτα στην παραλία του νησιού Honeymoon στη Φλόριντα των Η.Π.Α. όταν ξαφνικά παρατήρησε κάτι πολύ παράξενο.

Μία μαύρη σκιώδης γραμμή εμφανίστηκε στο βάθος του οπτικού του πεδίου, η οποία ξεκινούσε από τα σύννεφα και κατέληγε σε κάποιο μακρινό σημείο στην επιφάνεια της Γης.

«Αρχικά θεώρησα ότι πρόκειται για μία οφθαλμαπάτη στον ουρανό, κάτι που ίσως με γελούσαν τα μάτια μου», είπε ο Weight, προσθέτοντας: «ωστόσο, η θεωρία μου αυτή γρήγορα έπεσε στο κενό».

Ο 73χρονος κάτοικος της περιοχής έβγαλε αμέσως το κινητό του τηλέφωνο και έβγαλε δύο φωτογραφίες, τις οποίες έστειλε έπειτα στους Times με την απορία «τι είναι αυτό;«.

01_Blackline080313-2_11244307_8col

Διάφοροι μετεωρολόγοι και επιστήμονες εξέτασαν τις φωτογραφίες χωρίς ωστόσο να καταλήξουν με σιγουριά σε κάποιο συμπέρασμα. Μία από τις απόψεις τους κάνει λόγο για τη γραμμή αερίων που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα ή οι πύραυλοι, χωρίς ωστόσο να μπορούν να τη στηρίξουν κάπου.

Τι πιστεύετε εσείς ότι είναι αυτή η μαύρη γραμμή; Έχετε δει ποτέ κάτι παρόμοιο;

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>