News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Παραπάνω από 900 Βρετανοί αστυνομικοί έχουν δει UFO!

UFO7A.tif UFOΟι αστυνομικοί της Μ. Βρετανίας έχουν «εμπλακεί» σε περισσότερες από 430 φορές περιπτώσεις που σχετίζονται με UFOs και παράξενα περιστατικά.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε σε πρόσφατο συνέδριο ο Gary Heseltine, αξιωματικός της βρενατικής αστυνομίας και δημιουργός του PRUFOS, μίας διαδικτυακής βάσης δεδομένων [www.prufospolicedatabase.co.uk] που λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2002 και σκοπό έχει να καταγράφει τις περιπτώσεις των βρετανών αστυνομικών που έχουν συμμετάσχει (προφανώς ως μάρτυρες) σε περιπτώσεις UFO και αγνώστων φαινομένων.C-Gary+Heseltine_04302013_shar+adams_IMG_6986-676x450o Gary Heseltine σήμερα

«Δεκάδες εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων σημειώνονται καθημερινά σε όλα τα μήκη και πλάτη της Βρετανίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρεας», υποστηρίζει ο Heseltine.

Όταν ξεκίνησε πριν 11 χρόνια το παραπάνω εγχείρημα, δηλαδή τη δημιουργία της βάσης δεδομένων και την καταγραφή σε αυτή όλων των παραπάνω περιστατικών, είχε μόλις 6 περιπτώσεις στις οποίες είχαν εμπλακεί 11 αστυνομικοί. Σήμερα, έχει 430 περιπτώσεις στις οποίες έχουν εμπλακεί παραπάνω από 900 αστυνομικοί!

At+Ashford+Police+Training+School+in+1989+-+Resizedο Gary Heseltine σε νεαρότερη ηλικία όταν εργαζόταν στην αστυνομία της Μ. Βρετανίας

Το 70% περίπου των υποθέσεων συμπεριλαμβάνουν περισσότερους από έναν αστυνομικούς. «Σε μία περίπτωση, 24 αστυνομικοί παρατήρησαν ένα άγνωστο αντικείμενο», δηλώνει ο Heseltine. Από την άλλη, στο αρχείο του έχει και υποθέσεις που δε μοιάζουν με καμία άλλη. Για παράδειγμα, το Μάρτιο του 1984 στο Middlesex της Βρετανίας, κάποιοι αστυνομικοί περιέγραψαν ένα άγνωστο αντικείμενο ως «ένα μεγάλο και ήσυχο μαύρο αντικείμενο που το μέγεθός του ήταν όσο 3 γήπεδα ποδοσφαίρου μαζί!»

«Πολλοί αστυνομικοί έχουν παρατηρήσει άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό που αφηφούν τους φυσικούς νόμους της βαρύτητας», δηλώνει ο Heseltine.

[Πηγές: εδώ, εδώ & εδώ]

*Επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα – βάση δεδομένων του Gary Heseltine και διαβάστε υποθέσεις και περιπτώσεις βρετανών αστυνομικών και αξιωματικών που σχετίζονται με εμφανίσεις UFO και παράξενων φαινομένων.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*