News / ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE

Παραφυσικά Ζητήματα – Ελληνικό Ghost Hunting (& Web Episodes)

Ο Θανάσης Αυγίκος (ιδρυτής της W Researching Team) μαζί με τους συνεργάτες του Αντώνη Σκαραμαγκά και Παύλο Δεσποτίδη προσπαθούν να ερευνήσουν τους πιο διάσημους ανατριχιαστικούς και στοιχειωμένους χώρους στην Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα τους Παραφυσικά Ζητήματα, διαβάζουμε:

«Αυτοί οι τρεις θα παίρνουν μαρτυρίες απο αυτόπτες μάρτυρες που έχουν βιώσει κάτι παράξενο στο εκάστοτε μέρος, αλλα και θα προβάλλουν το ιστορικό του χώρου. Έχοντας εξοπλισμό ghost hunting τελευταίας τεχνολογίας, θα ξοδέψουν μία ολόκληρη νύχτα σε κάθε μέρος (χωρίς να είναι πάντα ασφαλείς), προσπαθώντας να καταγράψουν παραφυσικά φαινόμενα. Τέλος, θα αναλύουν το υλικό κάθε έρευνας, κρίνοντας αν υπάρχει παραφυσική δραστηριότητα σε κάθε μέρος.»

Πριν λίγες βδομάδες, έκαναν το διαδικτυακό τους ντεμπούτο με το πρώτο web episode της σειράς! Δείτε το στο παρακάτω video:

Εκτός των άλλων, οι Έλληνες Ghost Hunters κάνουν κάλεσμα στον κόσμο και -μετά από σχετική επικοινωνία μαζί σας- μπορούν να έρθουν στο χώρο σας και να ερευνήσουν πιθανή μεταφυσική παρουσία και άλλα φαινόμενα.

Τέλος, έχουν παρουσιάσει το έργο τους σε τηλεοπτικά κανάλια και εκπομπές (όπως πρόσφατα εδώ), καθώς και σε έντυπα μέσα ενημερώσης, όπως π.χ. στο περιοδικό Φαινόμενα του Ελεύθερου Τύπου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρειτε στις ιστοσελίδες που αναφέρονται παραπάνω στο κείμενο, καθώς επίσης και στη σελίδα τους στο Facebook.

Για οτιδήποτε σχόλια, κριτική, απόψεις, κτλ, σχετικά με τους Έλληνες Ghost Hunters, αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω

Tags: , , , , , , , , ,

3 Comments

  1. re pedia pws mporo na blepo ta binteakia sas? den ksero giati all den mporo na ta brw stilte m minima edw 6974097643!efxaristo

  2. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με την ομάδα, το WeirdNews.gr δεν είναι αρμόδιο να απαντήσει στα ερωτήματά σου! (:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*