News / ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Ο Χίτλερ έζησε έως το 1984 και πέθανε στη Βραζιλία;

article-2545770-1AF2A6D200000578-747_306x423Ως γνωστόν, ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε στο Βερολίνο το 1945, σε ένα υπόγειο καταφύγιο προτού αυτό καταληφθεί από τον Κόκκινο Στρατό, μία χρονική στιγμή όπου ουσιαστικά είχε έρθει το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ωστόσο, ένα καινούριο βιβλίο, ισχυρίζεται ότι ο Φύρερ όχι μόνο δεν απεβίωσε όπως περιγράφεται στις παραπάνω γραμμές, αλλά ότι κατάφερε να διαφύγει από τη Γερμανία και να ζήσει έως το… 1984 στη Βραζιλία!

Εκτός από αυτό, η συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ότι ο αρχηγός του Τρίτου Ράιχ πέταξε για την Αργεντινή, από κεί για την Παραγουάη, προτού μεταβεί και εγκατασταθεί στην περιοχή του Mato Grosso στη Βραζιλία με σκοπό την αναζήτηση ενός θησαυρού(!) με τη βοήθεια ενός χάρτη που είχε μαζί του τον οποίο του είχαν δώσει σύμμαχοί του από το Βατικανό!

Μάλιστα, για να μην μπορεί να εντοπιστεί εύκολα, σύναψε σχέσεις με μία έγχρωμη γυναίκα, ονόματι Cutinga, πράγμα το οποίο, επίσης, σήμαινε ότι ήθελε να αποδείξει ότι ήθελε να αποβάλλει από πάνω του κάθε στοιχείο που τον είχε χαρακτηρίσει όταν ήταν δικτάτορας της Ναζιστικής Γερμανίας, ότι δεν έτρεφε πλέον μίσος για τους άλλους ανθρώπους και ότι δεν ήταν ακόμα υποστηρικτής της Αρείας φυλής.

article-2545770-1AF275C600000578-170_634x534Ο Χίτλερ μαζί με τη σύντροφό του Cutinga, σύμφωνα με τη συγγραφέα Simoni Renne Guerreiro Dias.

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η φοιτήτρια μεταπτυχιακού στη δημοσιογραφία Simoni Renne Guerreiro Dias και έχει τίτλο «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία: η ζωή και ο θάνατός του».

Σύμφωνα, ακόμη, με τη συγγραφέα, ο Καγκελάριος από το 1933 έως το 1945 της Γερμανίας έζησε με το όνομα Adolf Leipzig στη μικρή πόλη Nossa Senhora do Livramento, 50 περίπου χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της πολιτείας Cuiaba.

Η Simoni, η οποία κατάγεται από τη Cuiaba, ισχυρίζεται ότι ο Leipzig ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία ως «Γέρος Γερμανός».

Η Simoni τώρα σχεδιάζει να προχωρήσει σε εξετάσεις DNA μεταξύ των οστών του νεκρού θαμμένου Adolf Leipzig και ενός συγγενή του Χίτλερ που ζει στο Ισραήλ.

article-2545770-1AF2761E00000578-49_634x404Νεκροταφείο στην πόλη Nossa Senhora do Livrament της Βραζιλίας όπου σύμφωνα με τη Simoni βρίσκεται θαμμένος ο Αδόλφος Χίτλερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος άνθρωπος που θεωρείται ότι είδε το Χίτλερ ζωντανό ήταν ο Rochus Misch, ένας προσωπικός σωματοφύλακάς του.

Ο Misch, λίγο πριν το θάνατό του (πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 96 ετών) είχε πει ότι είδε το Χίτλερ να ακουμπάει το κεφάλι του στο τραπέζι και μετά από λίγο να ακούει έναν πυροβολισμό, πίσω ωστόσο από την κλειστή πόρτα που τους χώριζε.

[Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ]

[Διαβάστε εδώ πληροφορίες για τον Αδόλφο Χίτλερ]

 

Σίγουρα, οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το θάνατο και, ειδικότερα, από τη ζωή του Φύρερ μετά το 1945 δεν είναι κάτι φρέσκο.

Δεκάδες είναι τα βιβλία που έχουν κυκοφορήσει τις τελευταίες δεκαετίες παρουσιάζοντας το καθένα τη δική του οπτική γύρω από το θέμα της ζωής και του θανάτου του Χίτλερ μετά το 1945.

Οι περισσότερες θεωρίες από αυτές κάνουν λόγο ότι ο Χίτλερ έζησε στη Λατινική Αμερική μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Άλλες, πάλι, κάνουν λόγο ότι έζησε στη Παταγονία, άλλες στη Νότιο Αφρική, ενώ άλλες ότι κατέφυγε μαζί με μία ομάδα επιστημόνων και στρατιωτών στην παγωμένη Ανταρκτική όπου υπήρχε ήδη εκεί μία μυστική βάση των Ναζί!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*