News / ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE / ΤΕΧΝΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Live η κάλυψη της εκδήλωσης της Κυριακής για τη διάσωση του Βωμού των 12 Θεών!

Το metafysiko.gr και η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού πρωτοπορούν για ακόμα μια φορά και πρόκειται να σας δώσουν τη δυνατότητα να ενημερωθείτε ζωντανά για τα όσα θα γίνουν την Κυριακή στο Μοναστηράκι και στη διαμαρτυρία των πολιτών ενάντια στην επικείμενη κατάχωση του Βωμού των 12 Θεών κάτω από τις ράγες του Ηλεκτρικού!

Είναι η δεύτερη φορά που ως Κοινότητα κάνουμε απόπειρα να καλύψουμε ζωντανά ένα γεγονός. H πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 2010 και αφορούσε τη συνέντευξη τύπου της NASA για την ανακάλυψη ενός παράξενου βακτηρίου σε λίμνη της Καλιφόρνια.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά. Η ζωντανή κάλυψη θα πραγματοποιηθεί με απεσταλμένο της Κοινότητας στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ η ενημέρωση αλλά και η δυνατότητα ζωντανού σχολιασμού από τους επισκέπτες θα γίνονται μέσω ειδικού παραθύρου-προγράμματος μέσα στο χώρο του άρθρου, εύκολα και απλά!

Την Κυριακή 13 Μαρτίου και από τις 9 περίπου το πρωί, ένα νέο κείμενο θα κάνει την εμφάνισή του στην κεντρική σελίδα του www.metafysiko.gr . Από εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε και να σχολιάζετε ζωντανά για τα τεκταινόμενα στο Μοναστηράκι. Το url του θέματος θα κοινοποιηθεί και στο εδώ θέμα (αλλά και στα group της Κοινότητας στο facebook) το πρωί της Κυριακής!

Περισσότερα για την υπόθεση της επικείμενης κατάχωσης του Βωμού των 12 Θεών εδώ.

Tags:

One Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>