News / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE / ΤΕΧΝΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μαζική διαδήλωση από… ζόμπι στους δρόμους της Πόλης του Μεξικό

Περισσότερα από 9.000 ζόμπι έκαναν την εμφάνισή τους στις 26 Νοεμβρίου του 2011 στην Πόλη του Μεξικό.

Όχι, μην πανικοβάλεστε! Δεν πρόκεται για αληθινά ζόμπι, αλλά για ανθρώπους που παρευρεθήκαν στους δρόμους της πόλης, ντυμένοι ζόμπι, με σκοπό να σπάσουν (όπως και καταφέραν) το προηγούμενο ρεκό Guinness, όπως δήλωσε άλλωστε ένας από τους διοργανωτές.

Το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ είχε σημειωθεί τον Οκτώβρη του 2010 στο Asbury Park των Η.Π.Α. με τη συμμετοχή 4093 «ζόμπι».

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φορώντας παλιά ρούχα και βαμμένοι με χρώματα που θύμιζαν αίμα, υποδήθηκαν για μία ημέρα τα ζόμπι, μουγκρίζοντας και περπατώντας όπως τα ζόμπι που βλέπουμε στις ταινίες.

Οι λόγοι για τους οποίος πραγματοποιήθηκε η πορεία αυτή, ήταν από τη μία για να καταφέρουν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ (επίσημα ακόμα δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο) και από την άλλη να στείλουν ένα μήνυμα για τη δύσκολη κοινωνική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

[Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ]

Tags: , , ,

5 Comments

  1. εξαιρετικό!

  2. KALOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  3. δεν ειναι πολυ αληθεινο αλλα ενταξει

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>