News / ΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣ / ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ONLINE

Σεπτέμβριος: νέο αστυνομικό μυθιστόρημα

septemberΜε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας ανακοινωνώ ότι εδώ και λίγες ημέρς -συγκεκριμένα από τις 11 Φεβρουαρίου 2015- κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή το νέο μου βιβλίο με τίτλο Σεπτέμβριος!

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Η δολοφονία ενός άνδρα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης θα σημάνει την έναρξη μιας σειράς ανεξιχνίαστων γεγονότων κι ενός ασταμάτητου ανθρωποκυνηγητού στους δρόμους της πόλης. Ο Νεκτάριος, πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια πρωτοφανή υπόθεση, που όμοιά της δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα του. Στην προσπάθειά του να βοηθήσει το έργο των αρχών και να εντοπίσει τον δράστη απρόσμενες εξελίξεις θα δοκιμάσουν τις αντοχές του και θα τον φέρουν μπροστά σε φρικτά διλήμματα. Από ένα σημείο και μετά αυτά που θα κληθεί να προστατέψει δεν θα είναι μόνο το όνομα και η υπόληψή του…

Αυτό που βλέπετε τώρα είναι μόνο η αρχή.
Να γνωρίζετε όλοι ότι δεν φταίω εγώ
για αυτά που θα ακολουθήσουν εκεί έξω.
Ο αληθινός υπαίτιος της επερχόμενης
καταστροφής είναι εκείνος,
ο «κύριος» Νεκτάριος Ανδρεάδης.
Να τους χαίρεστε τέτοιους «άνδρες»!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του βιβλίου καθώς και για online παραγγελίες, επισκεφθείτε ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ την ιστοσελίδα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι άμεσα στο σπίτι ή το χώρο εργασίας, όπου κι αν μένετε, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό!

Διαφορετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία του Εκδοτικού Ομίλου Πηγή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να το παραλάβετε άμεσα από εκεί! Για περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνα επικοινωνίας δείτε εδώ.

Ρίξτε, επίσης, μία ματιά στο promo site που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το βιβλίο. Ίσως σας ενδιαφέρει :)

Καλή ανάγνωση!

Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε!

Tags: , , , ,

One Comment

  1. Από τις 12 έως τις 28 Ιουνίου, στο Πασαλιμάνι, πραγματοποιείται η 29η Έκθεση Βιβλίου.
    Στο Περίπτερο 83 των εκδόσεων iWrite/Πηγή/Δαιδάλεος θα υπάρχουν και τα βιβλία μου, «88 Μύθοι και Αλήθειες» και «Σεπτέμβριος».
    Καλή σας βόλτα και ανάγνωση! (:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*