News / ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Εισβολή τεράστιων ποντικιών στην Αγγλία

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι του Bradford της Βρετανίας καθώς τις τελευταίες ημέρες τα σπίτια τους «δέχονται εισβολή» από γιγαντιαίους αρουραίους.

Τα τρωκτικά αυτά έχουν συνήθως το διπλάσιο μέγεθος από τα κανονικά και συχνά εμφανίζονται στις κουζίνες και στα καθιστικά των σπιτιών τους.

«Μοιάζουν περισσότερο με Ratzillas παρά με αρουραίους», είπε ο 31χρονος Brandon Goddard ο οποίος σκότωσε έναν ποντικό μήκους 80 περίπου εκατοστών (βλ φωτογραφία) καθώς και άλλους τέσσερις με παρόμοιο μέγεθος. «Προσπάθησα να τους σκοτώσω γρήγορα. Ποιός ξέρει πόσοι άλλοι υπάρχουν αν μάλιστα αναπαράγωνται πολύ γρήγορα;»

Τα τρωκτικά αυτά φέρεται ότι έχουν κάποιο είδος συγγένειας με ένα αντίστοιχο είδος στη νότια Αμερική, έχουν το διπλάσιο μέγεθος από τα βρετανικά και τα μεγαλύτερα έχουν εντοπιστεί τώρα, στο Bradford.

Οι κάτοικοι στο Ravenscliffe του Bradford βλέπουν τα τεράστια τρωκτικά να εμφανίζονται ανενόχλητα στις κουζίνες και τα σαλόνια των σπιτιών τους.

«Θεέ μου! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν γάτες, αλλά αυτά είναι πραγματικά πολύ μεγάλα!», δηλώνει ανήσυχα η 38χρονη Rebecca Holmes.

Από την άλλη μεριά, ο Brandon, που δουλεύει σε εταιρεία εξόντωσης ποντικιών, εφοδιάστηκε με ένα φλογοβόλο προκειμένου να εξοντώσει τους «επισκέπτες» μια και καλή. «Έχω δει χιλιάδες ποντίκια και αρουραίους στη δουλειά μου, όμως, ποτέ δεν έχω δει τόσο τεράστιους όπως αυτούς εδώ. Ευτυχώς δεν μένω σε αυτήν την περιοχή», είπε ο Brandon που κατάφερε να σκοτώσει έναν τεράστιο ποντικό, όμως οι υπόλοιποι του ξεφύγανε.

Οι κάτοικοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξοντώσουν τους απρόσκλητους επισκέπτες του χρησιμοποιώντας ρόπαλα του baseball, κουζινικά σκεύη, όπλα, και οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμο εναντίον των τεράστιων αυτών ποντικιών.

Οι ειδικοί ονόμασαν το φαινόμενο «εξωπραγματικό» και προσπαθούν τώρα να βρούνε λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Bradford.

(Περισσότερα εδώ και εδώ)

Tags: , , , , , ,

3 Comments

  1. Κάτι παραπάνω ξέρουν τα ποντίκια για τους βρωμιάρηδες Άγγλους και την έχουν βρει μαζί τους (το λέει και το Sky) lol 😉

  2. Εμενα πριν 10 έτη στο Leeds μισή ώρα από το Bradford. Αυτά τα ποντίκια μια ακόμη ανάπτυξη να πάρουν σε λίγο θα μας κυνηγάνε.

  3. ποιος ξερει τι μεταλαγμενα τρωνε οι Αγγλοι και τα ποντικια τρωγοντας τα σκουπιδια τους εγιναν ετσι…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*