«Οι εξωγήινοι προτιμούν τη Σκωτία»

News, UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ — By on 10 Αυγούστου 2010 12:12

Ο συγγραφέας Ron Halliday πιστεύει ότι η Σκωτία είναι ο νούμερο ένα προορισμός παγκοσμίως για τα UFOs, τα φαντάσματα και τα τέρατα.

Ο Halliday ερευνάρει το φαινόμενο των UFO εδώ και 30 χρόνια και, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, τα δέκα κορυφαία ανεξήγητα περιστατικά για τον ίδιο έχουν σημειωθεί στη Σκωτία.

Σε συνέντευξή του που έδωσε στο STV, ο Halliday λέει: «Νομίζω ότι η Σκωτία είναι ο πιο hot προορισμός των παραφυσικών φαινομένων, όπως UFOs, φαντάσματα, poltergeists, τέρατα, κ.ά.».

«Είναι, ωστόσο, πολύ δύσκολο να εξηγήσει κάποιος γιατί τα περισσότερα περιστατικά από αυτά αναφέρονται στη Σκωτία», συμπληρώνει.

Ο Halliday άρχισε να ενδιαφέρεται για τα UFOs από πολύ μικρή ηλικία και ξεκίνησε σοβαρά την έρευνά του στην ηλικά των 30.

Τι είναι αυτό όμως που έκανε τον Halliday -και εκατομμύρια άλλους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο- να ασχοληθούν με τα φαινόμενα αυτά; Ο ίδιος απαντάει: «Το όλο μυστήριο γύρω από αυτά. Οι παράξενες εμπειρίες των ανθρώπων έρχονται σε αντίθεση με τη συνηθισμένη καθημερινότητά τους. Δεν περπατάς στο δρόμο και περιμένεις απλά να συναντήσεις έναν εξωγήινο!».

«Ταινίες όπως η Ημέρα Ανεξαρτησίας και τα X-Files έχουν αναπτύξει το ενδιαφέρον στους τηλεθεατές για τα ζητήματα αυτά. Τα Μ.Μ.Ε. δείχνουν ενδιαφέρον για τα UFOs και ξαφνικά αυξάνονται οι αναφορές εμφανίσεών τους», συμπληρώνει.

«Υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι που φωτογραφίζουν ό,τι βλέπουν, όμως, υπάρχουν περισσότεροι σκεπτικιστές. Είναι πολύ εύκολο να πλαστογραφηθεί μία φωτογραφία ενός UFO. Όμως, οι περισσότεροι δεν δέχονται γιατί οι εξωγήινοι δεν επιλέγουν απλά την πλατεία George στη Γλασκώβη για να προσγειωθούν ώστε να έρθουν τα τηλεοπτικά συνεργεία και να τους καταγράψουν».

«Είμαι και εγώ δύσπιστος. Αλλά, όταν μιλάς με ανθρώπους που έχουν κάποια μεταφυσική εμπειρία, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πούνε ψέμματα», αναφέρει.

(Πηγή)

Tags: , ,

2 Comments

  1. Ήμουν πρόσφατα στο Εδιμβούργο και αγόρασα τα βιβλία του (τα οποία περιττό να πω πως πωλούνται παντού, ακόμη και μέσα στην Καθεδρική της Γλασκόβης – λογικό άλλωστε αφού προωθούν το τοπικό ghost tourism).
    Δεν με εκπλήσσει η δήλωση αυτή πάντως, είναι ένας καλός τρόπος για να διαφημίσεις το έργο σου! Νομίζω όμως πως οι περισσότερες εμφανίσεις δηλώνονται σε ΗΠΑ και Κίνα και αυτό διότι στην Αμερική υπάρχει μεγαλύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον (και ανάγκη) για σημάδια στον ουρανό, ενώ στην Κίνα γιατί έχει μεγάλη γεωγραφική έκταση, και ο πληθυσμός είναι σχετικά αμαθείς στις νέες τεχνολογίες…

  2. Ο/Η DimAnast λέει:

    Έτσι είναι.
    Οι περισσότερες εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α. καθώς και αναφορές για άλλα παραφυσικά φαινόμενα σημειώνονται κυρίως σε Κίνα, Η.Π.Α., Ρωσία, και ακολουθούν άλλες χώρες.
    Δεν είναι τυχαίο, όπως είπες Γιώργο, αν αναλογιστεί κανείς τις γεωγραφικές εκτάσεις των παραπάνω χωρών καθώς και των εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων κατοίκων τους.
    Απλά, όπως αναφέρει και ο κ. Halliday, η Μ. Βρετανία αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους πιο «εμπορικούς» προορισμούς των εξωγήινων.

Leave a Comment