News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Η επιστροφή του Ιησού και της Μαγδαληνής… σήμερα;!

Ένας άνδρας και μία γυναίκα από την Αυστραλία υποστηρίζουν ότι είναι ο Ιησούς και η Μαγδαληνή αντίστοιχα, που επέστρεψαν πίσω στη Γη!

Ο λόγος για τους Alan John Miller και Mary Suzanne Luck που με τον τίτλο «Θεϊκή Αλήθεια» κηρύττουν το λόγο του Χριστού όπου βρεθούν και σταθούν.

«Πριν 2,000 χρόνια ήρθαμε στη Γη για πρώτη φορά», ανέφερε ο Miller, προσθέτοντας: «Καθώς μεγάλωσα, όχι μόνο κατάλαβα ότι ήμουν ο Μεσσίας, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήρθα σε αυτόν τον κόσμο με στόχο να διαδώσω το λόγο του Θεού και να με ακολουθήσουν οι πιστοί, όσοι φυσικά το επιθυμούν».

Όπως ήταν φυσικό, το ζευγάρι έφερε πολλούς πονοκεφάλους στην τοπική αστυνομία και εκκλησία, οι οποίες συμβουλεύουν τον κόσμο να μείνουν μακριά από τους δύο τσαρλατάνους.

Ο Miller και η Suzanne, πάντως, δε φαίνεται να το βάζουν κάτω και, όπως λένε οι ίδιοι, θα συνεχίσουν να διαδίδουν τη «θεϊκή αλήθεια» στον κόσμο…

http://www.youtube.com/watch?v=Rk8KIP0epDE

[Πηγή]

Tags: , , ,

5 Comments

  1. strange files says:

    vasika den pa;izei na e;inai alitheia….

  2. Αλέξανδρος says:

    Απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο και δίνουν αφορμές. Πως δεν είπαν ότι είναι η μετενσάρκωση τους…Δεν χρειάζεται να παριστάνει κανείς τον Χριστό για να πει αλήθειες. Ας τις λένε και όποιος ακούσει…

  3. Εσεις και ο Παγκαλος έχετε ένα κοινό στις ομιλίες σας: Μας περνάτε για λαλακες. Λάθος μεγάλο μπάρμπες.

  4. KAPIOI THELOUN NA GINOUN GNOSTOI LEGONTAS KAI KANONTAS BLAKIES…..BARETHIKA PIA….AS KANOUN KATI XRISIMO TELOS PANTON.;/….

  5. i'm dreaming of a white christmas says:

    εχει αφησει και μακρυ μαλι και μουσακι….
    μια χαρα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*