Εμφάνιση του Ιησού σε pub

News, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ — By on 11 Δεκεμβρίου 2010 14:05
Share:

Μία νέα «εμφάνιση» του Ιησού σημειώθηκε, αυτή τη φορά σε ένα bar στην Αυστραλία.

Η εικόνα και μορφή του Χριστού εμφανίστθηκε πριν μερικές εβδομάδες έξω από την ιρλανδική pub Seanchai Irish Tavern στη νότια Αυστραλία.

O Ιρλανδός John Keohane (κρατώντας φυσικά μία μπίρα Guinness!) μπροστά από την εικόνα του Ιησού στην εξώπορτα της pub του στην Αυστραλία

Ένας ντόπιος κάτοικος ήταν ο πρώτος που παρατήρησε τη μορφή του Ιησού στη μπροστινή πόρτα του μαγαζιού και από τότε πολλοί είναι οι πελάτες και οι κάτοικοι της περιοχής που επισκέπτονται την pub για να την δούνε από κοντά.

Ο ιδιοκτήτης John Keohane, ο οποίος είναι Ιρλανδός Καθολικός, παρομοίασε την εικόνα με το περίφημο άγαλμα στο Rio de Janeiro.

«Συνήθως, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα σημάδια αυτά αποτελούν μηνύματα ελπίδας και αγάπης του Θεού. Εγώ, όμως, πιστεύω ότι επειδή είμαστε μία ιρλανδική pub, ίσως ο Θεός να άκουσε για τις… θεϊκές ποσότητες της μπίρας Guinness!»

Όπως καταλαβαίνετε, η φήμη και η κίνηση στη pub του Keohane αυξάνεται συνεχώς, καθώς οι περισσότεροι περαστικοί που περνούν και βλέπουν την εικόνα του Ιησού, σταματούν να πιούνε μία μπίρα!

«Δεχόμαστε συχνά επισκέψεις μαθητών σχολείου και άλλων διαφόρων groups από όλη την Αυστραλία που έρχονται για να δούνε και να βγάλουνε φωτογραφίες», είπε ο Keohane.

[Πηγή]

Μη ξεχνάτε, μπορείτε να δείτε και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σχετικά με τις «θεϊκές» εμφανίσεις του Ιησού, εδώ.

Share:
Tags: , , ,

1 Comment

  1. Ο/Η DimAnast λέει:

    Ένα ενδιαφέρον άρθρο με όλες τις εμφανίσεις του Ιησού κατά τη διάρκεια του έτους που φεύγει: http://www.aolnews.com/2010/12/29/jesus-sightings-2010-year-ends-in-piece-of-candy-in-toledo/

Leave a Comment