News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Έγραψε tweets για το UFO που είδε, όμως στη συνέχεια τα… διέγραψε!

RYAN-ADAMS_510x317

Ο Ryan Adams δεν είναι και πολύ σίγουρος σχετικά με το είδε στον ουρανό στις 11 Ιουλίου του 2013 γύρω στις 23:00 μ.μ., ωστόσο είναι βέβαιος ότι το άγνωστο αντικείμενο καταδιώχθηκε από την αστυνομία και τα ελικόπτερά της.

Ο 38χρονος rock τραγουδιστής οδηγούσε στο Glendale στη California όταν ξαφνικά είδε ψηλά στον ουρανό ένα άγνωστο αντικείμενο.

«Ό,τι και αν ήταν αυτό που είδα, έμοιαζε όπως τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας», έγραψε λίγο αργότερα στη σελίδα του στο Twitter.

o-ILLO-570

Ο Adams έγραψε πολλά tweets περιγράφοντας το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να προλάβει να φωτογραφίσει το UFO. «Άρχισα να στέλνω tweets αφού σταμάτησα το αυτοκίνητο σε ασφαλές σημείο. Δεν ήταν δυνατό να γράφω και να στέλνω tweets την ώρα που οδηγούσα και παρατηρούσα το άγνωστο αντικείμενο. Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους την ώρα που ήταν στο τιμόνι και απασχολούνταν ταυτόχρονα από το κινητό τους τηλέφωνο», είπε ο Adams.

Ωστόσο, το επίσης παράξενο στην υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή είναι ότι όλα τα tweets που σχετίζονταν με το UFO και την περιγραφή του συμβάντος έχουν σβηστεί από το λογαριασμό του!

Μέχρι στιγμής δεν έχει… εμφανιστεί κανείς άλλος μάρτυρας και να ισχυριστεί ότι έγινε μάρτυρας στο ίδιο γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον και την αγωνία του Adams.

Όπως, επίσης, ο Adams δεν έχει γράψει τίποτα άλλο από τότε που να σχετίζεται με το περιστατικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που είδε ο Adams καθώς και την μετέπειτα περίεργη συμπεριφορά του, δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ.

Ακολουθούν τα tweets του Adams σχετικά με το UFO που είδε στον ουρανό της California:

Ryans-Adams-twitter-ufo-feed

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*