News / ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Διαθέτουν τα ζώα ψυχικές δυνάμεις;

Σύμφωνα με μία δημοσκόπηση της ιστοσελίδας Petside.com, το 43% των Αμερικανών που είναι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων πιστεύουν ότι τα τα κατοικίδιά τους διαθέτουν έκτη αίσθηση και άλλες ψυχικές δυνάμεις (π.χ. τα σκυλιά γαβγίζουν πριν από το σεισμό, κ.ά.)

Μάλιστα, το ποσοστό των ανθρώπων αυτών πιστεύει ότι τα κατοικίδιά του αναπτύσσουν τις ψυχικές τους δυνάμεις ιδιαίτερα όταν τα αφεντικά τους βρίσκονται σε κίνδυνο ή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Η δημοσκόπηση δεν αφορά μόνο τα συνηθισμένα κατοικίδια ζώα, όπως η γάτα και ο σκύλος. Ένα ποσοστό 36% πιστεύει ότι τα… ψάρια που έχουν σε ενυδρεία ή γυάλες στο σπίτι διαθέτουν ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις ενώ ένα 45% πιστεύει ότι τα κατοικίδια ζώα μπορούν να διαβάσουν το μυαλό των αφεντικών τους!

[Πηγή]

Τι πιστευέτε για τα δικά σας κατοικίδια ζώα; Έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποια ιδιαίτερη ικανότητά τους; Κάτι που σας εξέπληξε πάρα πολύ, κάτι που να μπορεί να αποτελέσει ένδειξη της παραπάνω δημοσκόπησης;

Tags: , , , , ,

3 Comments

  1. χριστοφορατος χριστοφορος says:

    θα αναφερω 2 περιστατικα που εχω δει.ειχα ενα μπασταρδο λυκοσκυλο που κοιμοταν κατω.ενα πρωι ανεβηκε στον οροφο ,εκατσε διπλα στο κρεβατι και εβγαλε μια σπαρακτικη κραυγη.σε 5 λεπτα εκανε σεισμο και ειχε ερθει να με ειδοποιησει αλλα και ταυτοχρονα δεν εφευγε απο κοντα μου.το δευτερο αφορα αλα τα ψαρια του κολπου του αργοστολιου.ενα βραδυ με τπομερη ησυχια και ενω ψαρευα ολα τα ψαρια την ιδια στιγμη πεταχτηκαν εξω απο την επιφανεια της θαλασσας .ηταν εντυπωσιακο πραγματι.σε 2 λεπτα ακολουθησε σεισμος.

  2. Πράγματι Χριστόφορε, παρόμοια περιστατικά σαν κ αυτά που αναφέρεις έχουν καταγραφεί σε ολόκληρο τον κόσμο και συνεχίζονται να αναφέρονται.

    Άραγε, τα ζώα διαθέτουν κάποιες ψυχικές δυνάμεις; δυνάμεις, που δεν μπορεί εύκολα να εντοπίσει και να καταλάβει ο άνθρωπος;

    Έρευνες πάνω σε αυτό γίνονται διαρκώς από διακεκριμένους επιστήμονες και ερευνητές, κυρίως παραψυχολόγους, όπου έχουν καταφέρει να φθάσουν σε ενδείξεις ότι τα ζώα μπορεί να διαθέτουν ψυχικές δυνάμεις.

    Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, που επιφυλλάσομαι να το εξετάσουμε περισσότερο στο μέλλον μέσα από τις σελίδες του WeirdNews.

    Τέλος, μπορείς να βρεις πολλά αντίστοιχα ενδιαφέρονται άρθρα στις σελίδες του Μεταφυσικού: http://www.metafysiko.gr.

  3. οχι μονο τα κατοικιδια ζωα,τα περισσοτερα διαισθανονται.μακαρι να ειχαν μιλια και να μας ελεγαν και για σεισμο και για οποιδηποτε κακο που θα γινει..απο προσωπικη εμπειρια οι σκυλοι μπορουν να σε προειδοποιησουν ακομη και για θανατο με το ουρλιαχτο τους

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*