News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Crop circles σε χωράφια προέδρου ομάδας

Φαίνεται ότι οι εξωγήινοι(;) επισκέπτονται -εκτός των άλλων- ανθρώπους από το χώρο του αθλητισμού (και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου), καθώς ο πρόεδρος της ποδοσφαρικής ομάδας του Παλέρμο της Ιταλίας ανακάλυψε crop circles στις καλλιέργειές του!

Το περιστατικό συνέβη την 1η του περασμένου Ιουλίου όταν ο Maurizio Zamparini είδε κυκλικούς σχηματισμούς στα χωράφια του, στην περιοχή Bagnaria Arsa στο Udine της Ιταλίας.

Όταν ρωτήθηκε ποιά η γνώμη του για τα αγρογλυφικά αυτά, απάντησε: «Είναι ένα σημάδι από οντότητες που ζούνε σε κάποια άλλη διάσταση. Σημάδια από πάνω μας, από άλλους κόσμους, όμως δεν έχουμε κάποια υποψία περί τίνος πρόκειται».

Αργότερα, του ζητήθηκε να σχολιάσει τι είδος επίδραση έχουν τα αγρογλυφικά αυτά στην περιοχή του, και σχολίασε: «Είναι ένα όμορφο πράγμα. Πρέπει να έχω… επιλεχτεί για κάτι τέτοιο! Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για σημάδια».

Τελειώνοντας, πρόσθεσε: «Πιθανόν, τα σημάδια αυτά να είναι ένας καλός οιωνός, ότι το Παλέρμο θα φθάσει ως το Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο!».

(Πηγή)

Μάλλον ο κ. Zamparini προσπαθεί να δώσει περισσότερες ελπίδες στους φιλάθλους της ομάδας του λέγοντας τα παραπάνω.

Ή, απλά, συνδέει το γεγονός με έναν πρωτότυπο τρόπο για το σύλλογο…!

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*