News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Τον χτύπησε κεραυνός για… 6η φορά!

Η θεωρία ότι ένας κεραυνός δε μπορεί να πέσει για 2η φορά στο ίδιο σημείο φαίνεται πως δεν ισχύει για τον Melvin Roberts, αφού πριν δύο εβδομάδες περίπου ένας κεραυνός τον χτύπησε για… 6η φορά!

Ο 58χρονος άνδρας χτυπήθηκε από τον κεραυνό στις 27 Ιουνίου στην πόλη Seneca της νότιας Καρολίνας των Η.Π.Α. Η γυναίκα του, Martha, είπε ότι ο Melvin βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού τους και προσπαθούσε να καλύψει με ένα προστατευτικό πανί την κουρευτική μηχανή, όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από κεραυνό.

Οι γείτονες αμέσως έσπευσαν ανήσυχοι και τρομοκρατημένοι στο σπίτι των Roberts για να δούνε τι είχε συμβεί και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο Melvin.

«Έχω χτυπηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από κεραυνούς», δήλωσε ο Melvin. «Το πιο παράξενο όμως συνέβη το 2007 όταν με χτύπησε ένας κεραυνός, χωρίς όμως να βρέχει καν όταν συνέβη το χτύπημα!», πρόσθεσε.

Ο Melvin ευτυχώς έχει γλυτώσει όλες τις φορές με μικροτραυματισμούς στα χέρια και τα πόδια, και μόνο μετά το χτύπημα του 2007 αναγκάστηκε να νοσηλευθεί και να παραμείνει σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Έχω παντρευτεί πέντε φορές και έχω χτυπηθεί από κεραυνούς εξίσου φορές. Η Martha λέει ότι αυτή ήταν η 6η φορά, δε σκοπεύω όμως να… αφήσω τη γυναίκα μου!», δήλωσε έκπληκτος ο Melvin προσθέτοντας: «μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε».

Δε νομίζω, κύριε Melvin, ότι ένα τέτοιο φαινόμενο μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, για να το θεωρήσω δηλαδή έτσι απλά ‘λογικό και πιθανό’!
Τι λέτε εσείς;
Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*