Γενικά

Παράταση & δώρα του διαγωνισμού – 1 χρόνος WeirdNews!

Εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής σας στο διαγωνισμό των Γενεθλίων του Weirdnews.gr, ο διαγωνισμός παίρνει μία μικρή παράταση και οι συμμετοχές γίνονται δεκτές έως την 12 Φεβρουαρίου, ημέρα που το Weirdnews κλείνει «επίσημα» 1 χρόνο ζωής! Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες αργότερα!

Για τη συμμετοχή σας (ασφαλώς, το μήνυμα αυτό ΔΕΝ αναφέρεται σε όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή) πρέπει απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας με την ένδειξη «Γενέθλια του WeirdNews» στο θέμα του μηνύματός σας, γράφοντας ασφαλώς ό,τι άλλο θέλετε εσείς: παρατηρήσεις, κριτική, τι άλλο θα θέλατε να βλέπατε μέσα από το WeirdNews και γενικά ό,τι άλλο θέλετε εσείς!

Τα δώρα του διαγωνισμού

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα παρακάτω:

2 αντίτυπα του βιβλίου Παράξενος Ταξιδιώτης: Εξερευνώντας τη Μυστική Ελλάδα.

1 αντίτυπο του βιβλίου ARADIA: Το Μυστικό Ευαγγέλιο των Μαγισσών

1 αντίτυπο του βιβλίου Ψυχικές Έρευνες στην Ελλάδα.

καθώς και κάποια άλλα δώρα, αναμνηστικά κυρίως (μπλουζάκια, κούπες, κ.τ.λ.) με το λογότυπο του WeirdNews (φωτογραφίες προσεχώς)

Το WeirdNews οφείλει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με την επισκεψιμότητα και τη συμμετοχή σας έχετε ανεβάσει την υπόληψη και το επίπεδο της παρούσας ιστοσελίδας στο εναλλακτικό ελληνικό αναγνωστικό κοινό.

Σας ευχαριστούμε!

Αναστασίου Δημήτρης,

για το WeirdNews.gr.

2 Comments

  1. Η ενημέρωση για την παράταση και τα δώρα του διαγωνισμού σας αναρτήθηκε και προβάλλεται στο KERDISETO, το γούρικο blog των διαγωνισμών http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/KERDISETO

  2. Ο πρώτος διαγωνισμός του WeirdNews.gr για τον 1ο χρόνο λειτουργίας του, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

    Οι νικητές του διαγωνισμού ειδοποιήθηκαν μέσω mail (σύμφωνα πάντα με το e-mail που έδωσαν κατά τη διάρκεια αποστολής των μηνυμάτων τους) και καλούνται είτε να απαντήσουν απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, είτε στέλνοντας ξανά μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας.
    Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, τα δώρα θα πάνε στους επόμενους κινητές, κτλ.

    Δυστυχώς, αναμνηστικά δωράκια, όπως μπλουζάκια, κούπες, κ.τ.λ. δεν θα δωθούν τώρα, ωστόσο, θα ετοιμαστούν και θα δωθούν στο μέλλον!

    Ξανά, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την καθημερινή σας συμμετοχή και επισκεψιμότητα στο WeirdNews! Με τη δική σας «δύναμη» και «στήριξη» συνεχίζεται η λειτουργία και η ενημέρωση του ιστοχώρου!

    Φιλικά,
    Αναστασίου Δημήτρης
    για το WeirdNews.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*