Νεοζηλανδός ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από βαμπίρ

News, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ — By on 20 Μαΐου 2010 11:11

Ένας άνδρας από τη Ν. Ζηλανδία ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση από τρεις αγνώστους οι οποίοι τον δάγκωσαν και του έπιναν το αίμα!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ στις 20 του περασμένου Φλεβάρη, στη Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα στο βουνό Victoria που βλέπει τη πρωτεύουσα Wellington.
Ο 22χρονος James Brooks και η 19χρονη Xenia Borichevsky εμφανίσθηκαν στα δικαστήρια στο Wellington με την κατηγορία ότι ευθύνονται για την επίθεση αυτή. Ακόμη, βγήκε ένταλμα για τον 19χρονο James Orr.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος (το όνομα του οποίου είναι γνωστό και διαθέσιμο μόνο στο δικαστήριο), γυρνούσαν (αυτός και οι παραπάνω τρεις) πίσω στα σπίτια τους μετά από ένα πάρτυ όταν, όπως ισχυρίστηκε, τον επιτέθηκαν και άρχισαν να τον δαγκώνουν και να του πίνουν το αίμα!

«Μοιάζω με βαμπίρ;», αναρωτήθηκε από την άλλη μεριά ο Brooks στο δικαστήριο. «Ναι, τον δάγκωσα αλλά όχι για να τον τραυματίσω ή για να του πιω το αίμα! Απλά, με είχε τσατίσει πάρα πολύ η βίαια συμπεριφορά που είχε προς την κοπέλα του».

Βέβαια, διαπιστώθηκε απώλεια αίματος από το θύμα, ωστόσο, ο Brooks δήλωσε κατηγορηματικά ότι «Ήμουν απλά νευριασμένος, το να πιω αίμα δεν είναι… στη ατζέντα μου».

Δυστυχώς, μόνο αυτά τα λίγα στοιχεία είναι γνωστά από την περίεργη αυτή υπόθεση και η αστυνομία αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό αυτό.

(Πηγή) (Πηγή)

Tags: , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment