News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Μορφή αγγέλου εμφανίστηκε σε υπερηχρογράφημα;!

Η Dee Lazarou έμεινε έκπληκτη όταν στο υπερηχογράφημα που της έγινε διέκρινε -εκτός φυσικά από το μωρό της- ένα ακόμη πρόσωπο που θύμιζε τη μορφή ενός αγγέλου!

Η 31χρονη γυναίκα και ο άνδρας της παρατήρησαν την παράξενη αυτή εικόνα όταν ήταν έγκυος 12 βδομάδων στο γιο της Leo, σε υπερηχογράφημα που έγινε στο νοκοσομείο Lister στο Stevenage.

«Όταν γέννησα τον Leo στο πάτωμα του μπάνιου του σπιτιού μας, δεν υπήρχε ασφαλώς στο δωμάτιο κάποια νοσοκόμα για να μας βοηθήσει», δήλωσε η Lazarou.
«Ωστόσο, για έναν περίεργο λόγο, ένοιωθα σιγουριά και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Γνωρίζαμε ότι υπήρχε κάποιος που πρόσεχε το γιό μας!», πρόσθεσε.
Η Lazarou, η οποία μέχρι πρόσφατα ζούσε με το σύζυγό της Thomas και το γιό τους Oliver στο Stevenage της Αγγλίας, δν είχε προσέξει αρχικά την εικόνα του υπερήχου. Όταν έφθασαν σπίτι, παρατήρησε ξεκάθαρα τη μορφή ενός προσώπου πάνω από το σώμα του παδιού της. Αμέσως έδειξε τη φωτογραφία στο σύζυγό της και έκπληκτοι προσπάθησαν να δώσουν μία εξήγηση για αυτό που έβλεπαν.

Η Lazarou κατάφερε να γεννήσει στο μπάνιο του σπιτιού της ύστερα από έντονους πόνους που ένιωσε στην κοιλιά με αποτέλεσμα να μην προλάβει να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Αυτή και ο Thomas σοκαρίστηκαν, όμως, όταν αντίκρισαν το λαιμό του νεογέννητου παιδιού τους να είναι τυλιγμένος από τον ομφάλιο λώρο! Ευτυχώς, όμως, με τη βοήθεια και της μητέρας της, όλα κύλησαν ομαλά…

Η Lazarou υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει ασφαλή τη φωτογραφία από τον υπέρηχο με σκοπό να τη δείξει κάποια στιγμή στο μέλλον στο γιό της, Leo, και να του διηγηθεί την επεισοδιακή γέννησή του!

[Πηγή Είδησης]

Tags: , , , , ,

6 Comments

  1. i'm dreaming of a white christmas says:

    υπερβολες!

  2. τι να πεις….μαλλον του φακου ειναι,αν και δεν το πιστευω καθολου…πραγματα που κανουν καποιοι για να γινουν διασημοι η γνωστοι,εεεεε!

  3. Πιο πολύ με τσιουάουα μοιάζει … Αυτό εννοούν όταν λένε άγνωσται αι βουλαί;

  4. Με τσιουάουα;! Αυτό, παραδέχομαι, δεν περίμενα να το ακούσω! Ο_ο

  5. «Του φακού»; Δεν υπάρχουν φακοί στον υπέρηχο…

  6. XWRIS NA PROSVALW TO THN ORASH TWN GONIWN KAI TWN GIATRWN MOIAZEI PERISSOTERO ME TO DIAOLO

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*