News / UFO/ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

«Μεντβέντεφ: οι εξωγήινοι ζούνε ανάμεσά μας»

Στο περιθώριο τηλεοπτικής συνέντευξης και ενώ μάλλον θεωρούσε ότι οι κάμερες στο τηλεοπτικό στούντιο ήταν κλειστές ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανέλυσε την άποψή του για τον Άγιο Βασίλη και τους εξωγήινους.

«Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Όχι όμως πάρα πολύ. Αλλά όπως και να ‘χει, ξέρετε, δεν είμαι από αυτούς του ανθρώπους που μπορούν να πουν στα παιδιά ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης» τόνισε ο πρώην πρόεδρος μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το πέρας συνέντευξης με πέντε ρωσικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, την περασμένη Παρασκευή.

«Μαζί με τον χαρτοφύλακα που περιέχει τους πυρηνικούς κωδικούς, ο πρόεδρος της χώρας παραλαμβάνει και έναν ειδικό «άκρως απόρρητο» φάκελο. Αυτός ο φάκελος περιέχει εξ ολοκλήρου πληροφορίες για εξωγήινους που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας» δήλωσε σκωπτικά ο Μεντβέντεφ.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της «κανονικής» συνέντευξης, ερωτηθείς σχετικά για την «αποφράδα» 21η Δεκεμβρίου δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου την εν λόγω ημερομηνία.

Τα σχόλια του πρωθυπουργού δεν μεταδόθηκαν από τους σταθμούς που συμμετείχαν στην συνέντευξη αλλά τα αναπαρήγαγε το πρακτορείο Reuters και ανέβηκαν επίσης στο διαδίκτυο.


Eccezionale fuori onda di Dmitri Medvedev «Gli… από bulsa_virgilio

[Πηγή Είδησης + περισσότερες λεπτομέρειες εδώ]

Tags: , , , , , , , ,

One Comment

  1. Pingback: «Μεντβέντεφ: οι εξωγήινοι ζούνε ανάμεσά μας» | Strange Files

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*