News / ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Κρατάει όρθιο το χέρι του από το 1973!

Ο Ινδός Sadhu Amar Bharati ισχυρίζεται ότι κρατάει όρθιο στον αέρα το χέρι του από το 1973!

Πλέον, το χέρι του είναι ένα άχρηστο κομμάτι από δέρμα και κόκκαλα, ωστόσο ο ίδιος έχει γίνει σύμβολο για τους λάτρεις της θεάς Shiva σε ολόκληρη την Ινδία.

Μέχρι το 1970 ο Bharati ζούσε με τη γυναίκα και τα τρία παιδιά του μία φυσιολογική ζωή, ώσπου ένα πρωί αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του και να αφοσιωθεί στη θεά Shiva. Αφού περιπλανήθηκε για τρία χρόνια στους δρόμους ντυμένος με απλά ρούχα και κρατώντας ένα μεταλλικό φυλακτό, συνειδητοποίησε ότι ακόμα και έτσι είχε πολλές ανέσεις στη ζωή του.

Γι αυτό, αποφάσισε να κρατήσει σηκωμένο το χέρι του για τα επόμενα 38 χρόνια έως σήμερα, το οποίο όμως πλέον δε μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα και αν το θελήσει.

Άλλες φήμες θέλουν τον Bharati να αισθάνθηκε απογοητευμένος από όλα τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να συμβολίσει το σήμα της ειρήνης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι στην αρχή για μεγάλο χρονικό διάστημα αισθανόταν πολύ πόνο αλλά με τον καιρό σταμάτησε, ασφαλώς διότι το χέρι του αχρηστεύτηκε σε τέτοιο βαθμό και έμεινε «κολλημένο» στη θέση αυτή…

[Πηγή]

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*